2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

testteki başka bir değerden dolayı fetal dna istemiş olabilir mi.. ben de pek bilmiyorum ama 1/1005 düşük bir değer.. hemen moralinizi bozmayın başka bir doktora daha danışın
Kan sonucum bu bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_6852.jpeg
    IMG_6852.jpeg
    287,1 KB · Görüntüleme: 76
Yasınız kac acaba?
Bozmayın moralınızı, bazı doktorlar da komısyon almak ıcın dırek ıstıyor
Ama mantıksız 1000de 1 ıle 1005de 1 arasında oran küçülüyor, baska bı doktor gorusu de alabılırsınız
Yaş 31 size sonucumu atıyorum

Eklentiler

• IMG_6852.jpeg
    IMG_6852.jpeg
    287,1 KB · Görüntüleme: 70
Yaş 31 size sonucumu atıyorum
Anladığım kadarıyla sınıra yakın diye fetal dna'da istemiş. Grafikte o siyah çubuk sınıra yakın olduğu için istemiş galiba.. kendi test sonucumu da atayım karşılaştırmanız için.. ama yukarıda arkadaşın dediği gibi bu sonuçlar açıkçası birşey ifade etmiyor.. doğruluk payı olduğuna da inanmıyorum.. bu test üzerinden moralinizi bozup kendinizi ve bebeği üzmeyin derim..

Eklentiler

• test.jpg
    test.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar selam ben 12.inci haftada memlekette oluyorum 2’li test ne zaman oluyor doktor izin vermezmi gitmeme..Şuan 10+0 haftadayım

İkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?
Kendi takipte olduğum doktor ultrasonda muyaneden sonra ense kalınlığı vs baktı sorun görmedi ama Fetal dna size kalmıs dedi yinede yaptrdm ben. 7500tl ücreti.
Devlete de gttm 2litest ıcın sonucları hocaya gösteremedım. Belki bende de risk cıkacaktı zaten yaş cok etkiliyor mus.

Kendi takipte olduğum doktor ultrasonda muyaneden sonra ense kalınlığı vs baktı sorun görmedi ama Fetal dna size kalmıs dedi yinede yaptrdm ben. 7500tl ücreti.
Devlete de gttm 2litest ıcın sonucları hocaya gösteremedım. Belki bende de risk cıkacaktı zaten yaş cok etkiliyor mus.
Kaç yaşındasınız?

Kızzlaarrr 7.05 çarşamba transfer oldum bu sabah 7. Günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif 😔 sizce erken mi kasıklarım ve belim ağrıyor progestan fitil kullanıyorum o test sonucunda değişiklik yapar mı ? İnfertilite tanısı ile ilk transferim ne olur başına gelen yada duyan kişiler yazabilir mi 😢

Kızzlaarrr 7.05 çarşamba transfer oldum bu sabah 7. Günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif 😔 sizce erken mi kasıklarım ve belim ağrıyor progestan fitil kullanıyorum o test sonucunda değişiklik yapar mı ? İnfertilite tanısı ile ilk transferim ne olur başına gelen yada duyan kişiler yazabilir mi 😢
Kaçıncı gün embriyosuydu?

X