- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Bilmiyorum ki ama sırtım ve karnım çok ağrıdı namaz vakti sabah.Bebis büyüyor iyice normal bence kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki ama sırtım ve karnım çok ağrıdı namaz vakti sabah.Bebis büyüyor iyice normal bence kuzu
Kan sonucum bu bakabilir misiniztestteki başka bir değerden dolayı fetal dna istemiş olabilir mi.. ben de pek bilmiyorum ama 1/1005 düşük bir değer.. hemen moralinizi bozmayın başka bir doktora daha danışın
Yaş 31 size sonucumu atıyorumYasınız kac acaba?
Bozmayın moralınızı, bazı doktorlar da komısyon almak ıcın dırek ıstıyor
Ama mantıksız 1000de 1 ıle 1005de 1 arasında oran küçülüyor, baska bı doktor gorusu de alabılırsınız
Öneriyoruz yazdılar banapeki doktorunuza neden istediğini sormadınız mı? Bu sonuca göre olması gerektiği gibi çıkmış en doğru cevabı doktor verir
Normal değeri 1/250 olması gerekiyormuş. Bundan küçük olursa riskli diye yazıyor çoğu yerde. Doktorunuz normal değer 1/1000 mi dedi size?Yaş 31 size sonucumu atıyorum
Anladığım kadarıyla sınıra yakın diye fetal dna'da istemiş. Grafikte o siyah çubuk sınıra yakın olduğu için istemiş galiba.. kendi test sonucumu da atayım karşılaştırmanız için.. ama yukarıda arkadaşın dediği gibi bu sonuçlar açıkçası birşey ifade etmiyor.. doğruluk payı olduğuna da inanmıyorum.. bu test üzerinden moralinizi bozup kendinizi ve bebeği üzmeyin derim..Yaş 31 size sonucumu atıyorum
Bebis kendisini hatirlatmis qnnesi sana korkma birsey olmaz insallahBilmiyorum ki ama sırtım ve karnım çok ağrıdı namaz vakti sabah.
Canimm bence bu kadar stres yapma kendine ikili teste asla güvenmiyorum ben bu yüzden de stres yapıp bebeğini de yorma annesiÖneriyoruz yazdılar bana
Benim de hep neredeyse sancım var rahim bölgemde ama bebeğim iyi doktorumda sancı vs olması normal dedi, sonuçta büyüyor ya, endişelenmeKızlar bugün karnım çok sert bide gaz ağrısı gibi çok ağrı var sırtım da ağrıdı gece.
Akşam çok ağrım vardı ama geçti rahatladımBenim de hep neredeyse sancım var rahim bölgemde ama bebeğim iyi doktorumda sancı vs olması normal dedi, sonuçta büyüyor ya, endişelenme
Çok özledim ya bebişimi daha geçen hafta gittik ama bu sefer çok özledim hızlı bir şekildeBebis kendisini hatirlatmis qnnesi sana korkma birsey olmaz insallah
Demekki çatlak oluşumuna müsait vücudun. Krem falan alıp kullanmaya başla benceBacağımda çatlak oluşmuş bembeyaz
Kendi takipte olduğum doktor ultrasonda muyaneden sonra ense kalınlığı vs baktı sorun görmedi ama Fetal dna size kalmıs dedi yinede yaptrdm ben. 7500tl ücreti.İkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?
Kaç yaşındasınız?Kendi takipte olduğum doktor ultrasonda muyaneden sonra ense kalınlığı vs baktı sorun görmedi ama Fetal dna size kalmıs dedi yinede yaptrdm ben. 7500tl ücreti.
Devlete de gttm 2litest ıcın sonucları hocaya gösteremedım. Belki bende de risk cıkacaktı zaten yaş cok etkiliyor mus.
Yaaaa bayram onu bir git istersenÇok özledim ya bebişimi daha geçen hafta gittik ama bu sefer çok özledim hızlı bir şekilde
Daha yeni gittim bayramdan sonrada 2 hafta sonra gideceğim daga çok varYaaaa bayram onu bir git istersen
Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızzlaarrr 7.05 çarşamba transfer oldum bu sabah 7. Günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce erken mi kasıklarım ve belim ağrıyor progestan fitil kullanıyorum o test sonucunda değişiklik yapar mı ? İnfertilite tanısı ile ilk transferim ne olur başına gelen yada duyan kişiler yazabilir mi