2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Midem yine kötü olmaya başladı. Dün bir tane içmiştim prilamdan. Hatta bugün içmeyip deneyecektim yarın ama bu durumda naparım bilmiyorum 🥴

Benim doktorum böyle bir şey söylemedi bile bana ama sorsaydı yaptırmayacaktım. Arkadaşımdan biliyorum transfer öncesi yapılsa bile anne karnında yine genetik bozulabilirmiş o yüzden gerek yok demişti doktoru.
Merhaba, doktorunuz mu dedi anne karnında genetik bozulabilir diye? İlk defa duyuyorum çok şaşırdım.
Bende tüp bebek yaptım ama ağır kalp anamolisi nedeni ile gebelik sonlandı.
Genetik tarama yaptırsak bile karında genetik değişiyorsa yaptırmak gereksiz olur 🙄

Merhaba, doktorunuz mu dedi anne karnında genetik bozulabilir diye? İlk defa duyuyorum çok şaşırdım.
Genetik tarama yaptırsak bile karında genetik değişiyorsa yaptırmak gereksiz olur 🙄
Bu söyledikleri olasılık çok küçük bi olasılık, yani pgt li emriyonun anne karnında genetiğinin bozulması. Ben çok araştırdım, gebe kalmam ile alakalı hiç sıkıntım olmamasına rağmen ngs yöntemi ile tüp bebek yaptım.

Evet arkadaşım çok araştırmıştı bu konuyu. Yurtdışında yapılıyordu sanırım. Bu konuda iyi bir doktor bulup görüşünü almışlardı. O doktor böyle söyleyince yaptırmadı

Benim de iki gündür böyle. İğneler mi yaptı acaba diyorum eşim aylardır niye yapmadı diyor 😂
Benım onceden azbısey gobegım vardı, doktor bakarken dıkkat ettım, gobegın baya asagısında tutuyor ultrason cıhazını, oraya dokununca sertlık var, daha bebek yukarı cıkmadı demek kı dıyorum

Benım onceden azbısey gobegım vardı, doktor bakarken dıkkat ettım, gobegın baya asagısında tutuyor ultrason cıhazını, oraya dokununca sertlık var, daha bebek yukarı cıkmadı demek kı dıyorum
Evet ultrasonda alt tarafa bakıyorlar göbeğe değil. Daha çıkmadı zaten de göbek niye çıkıyor 🥴

Bu söyledikleri olasılık çok küçük bi olasılık, yani pgt li emriyonun anne karnında genetiğinin bozulması. Ben çok araştırdım, gebe kalmam ile alakalı hiç sıkıntım olmamasına rağmen ngs yöntemi ile tüp bebek yaptım.
Ngs yöntemi ne oluyor. Benim embriyom var donmuş. Sonlanan gebeliğimde kalp anomalisi vardı ya. En sağlıklı nasıl ilerlenmeli bilmiyorum çok korkuyorum

X