Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 10. Haftadan beri var canımKızlar iki gündür göbeğim çıkmış gibi geliyor bana daha da çok erken anlamadım
Merhaba, doktorunuz mu dedi anne karnında genetik bozulabilir diye? İlk defa duyuyorum çok şaşırdım.Benim doktorum böyle bir şey söylemedi bile bana ama sorsaydı yaptırmayacaktım. Arkadaşımdan biliyorum transfer öncesi yapılsa bile anne karnında yine genetik bozulabilirmiş o yüzden gerek yok demişti doktoru.
Bu söyledikleri olasılık çok küçük bi olasılık, yani pgt li emriyonun anne karnında genetiğinin bozulması. Ben çok araştırdım, gebe kalmam ile alakalı hiç sıkıntım olmamasına rağmen ngs yöntemi ile tüp bebek yaptım.Merhaba, doktorunuz mu dedi anne karnında genetik bozulabilir diye? İlk defa duyuyorum çok şaşırdım.
Bende tüp bebek yaptım ama ağır kalp anamolisi nedeni ile gebelik sonlandı.
Genetik tarama yaptırsak bile karında genetik değişiyorsa yaptırmak gereksiz olur
Sen hiccc boslama o ilacini kuzuMidem yine kötü olmaya başladı. Dün bir tane içmiştim prilamdan. Hatta bugün içmeyip deneyecektim yarın ama bu durumda naparım bilmiyorum
Çıkıyor çıkıyor benimde artık ciktiKızlar iki gündür göbeğim çıkmış gibi geliyor bana daha da çok erken anlamadım
Benim daha 9+4 canım erken geldi ama şişiyorum gibiBenim 10. Haftadan beri var canım
Sürekli ilaç almaktan bi hal oldum ya. Bugün inadına içmicem ne olacak bakalım yarın. Kötü olursam bırakmam bir daha bir riske atayımSen hiccc boslama o ilacini kuzu
Evet arkadaşım çok araştırmıştı bu konuyu. Yurtdışında yapılıyordu sanırım. Bu konuda iyi bir doktor bulup görüşünü almışlardı. O doktor böyle söyleyince yaptırmadıMerhaba, doktorunuz mu dedi anne karnında genetik bozulabilir diye? İlk defa duyuyorum çok şaşırdım.
Bende tüp bebek yaptım ama ağır kalp anamolisi nedeni ile gebelik sonlandı.
Genetik tarama yaptırsak bile karında genetik değişiyorsa yaptırmak gereksiz olur
Eğer zayıfsanız ve iç karnınız darsa hemen çıkıyor ikiz miydi sizinBenim daha 9+4 canım erken geldi ama şişiyorum gibi
Zayıfım ama ikiz değilEğer zayıfsanız ve iç karnınız darsa hemen çıkıyor ikiz miydi sizin
Ben 12. Haftama girdim yeni yeni çıkmaya başladı 3 gün önce dümdüzdüEğer zayıfsanız ve iç karnınız darsa hemen çıkıyor ikiz miydi sizin
Benim de iki gündür böyle. İğneler mi yaptı acaba diyorum eşim aylardır niye yapmadı diyorBen 12. Haftama girdim yeni yeni çıkmaya başladı 3 gün önce dümdüzdü
Benım onceden azbısey gobegım vardı, doktor bakarken dıkkat ettım, gobegın baya asagısında tutuyor ultrason cıhazını, oraya dokununca sertlık var, daha bebek yukarı cıkmadı demek kı dıyorumBenim de iki gündür böyle. İğneler mi yaptı acaba diyorum eşim aylardır niye yapmadı diyor
Evet ultrasonda alt tarafa bakıyorlar göbeğe değil. Daha çıkmadı zaten de göbek niye çıkıyorBenım onceden azbısey gobegım vardı, doktor bakarken dıkkat ettım, gobegın baya asagısında tutuyor ultrason cıhazını, oraya dokununca sertlık var, daha bebek yukarı cıkmadı demek kı dıyorum
Ngs yöntemi ne oluyor. Benim embriyom var donmuş. Sonlanan gebeliğimde kalp anomalisi vardı ya. En sağlıklı nasıl ilerlenmeli bilmiyorum çok korkuyorumBu söyledikleri olasılık çok küçük bi olasılık, yani pgt li emriyonun anne karnında genetiğinin bozulması. Ben çok araştırdım, gebe kalmam ile alakalı hiç sıkıntım olmamasına rağmen ngs yöntemi ile tüp bebek yaptım.
Nasıl yapsam ne yapsam bilmiyorum. Arkadaşınız sağlıklı doğum yaptı mıEvet arkadaşım çok araştırmıştı bu konuyu. Yurtdışında yapılıyordu sanırım. Bu konuda iyi bir doktor bulup görüşünü almışlardı. O doktor böyle söyleyince yaptırmadı
Evet 2 yaşında oğlu şu anNasıl yapsam ne yapsam bilmiyorum. Arkadaşınız sağlıklı doğum yaptı mı
Evet bizde iğne yoktu zaten fitildi sadeceÇok erken kesmiş doktor ben daha yeni bıraktım hem iğneyi hem fitili
Maşallah inşallah ikinci bebeğim tüp bebek ile tutarsa sorun olmasın ya, çok korkuyorumEvet 2 yaşında oğlu şu an