- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
38 üzeri riskli sanırım. Veriler değil ultrason onemli.Kaç yaşındasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 üzeri riskli sanırım. Veriler değil ultrason onemli.Kaç yaşındasınız?
Ben şuan 10.uncu haftamdayım cnm teste gideceğim gün yoğun kanamam olmuştu o anki korkumu anlatamam şükür bişey olmadı sende hiç stres yapma beklemeye devam o kadar bekledik bi kaç gün nedir ki inş miniğin sana sıkı sıkı tutunmuşturAayyyy valla ağlıcammm inşallah siz kaç aylık oldunuz
Allah razı olsun rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın güzel mesajların için çok teşekkür ederimBen şuan 10.uncu haftamdayım cnm teste gideceğim gün yoğun kanamam olmuştu o anki korkumu anlatamam şükür bişey olmadı sende hiç stres yapma beklemeye devam o kadar bekledik bi kaç gün nedir ki inş miniğin sana sıkı sıkı tutunmuştur
Yarın tekrar test yapın. Benim de 7.gün çıkmamıştı. 8.gün çıktı.Allah razı olsun rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın güzel mesajların için çok teşekkür ederim
Yaaaa peki benim testse ki gibi çok net tek çizgimiydi 7. Gün?Yarın tekrar test yapın. Benim de 7.gün çıkmamıştı. 8.gün çıktı.
Benim erken gebelik testim negatif ti ona çok güvenmiyorum malsf kaset testler pozitif çıktı çok şükür 11 haftalık oldumAllah razı olsun içime su serpildi adet ağrılarım da olunca kesin adet olucam dedim ama sizin de mi 7. Gün testiniz benimki gibiydi
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu gün çok üzüldüm çok ağladım ama sizin bu mesajlarınız bana tekrar umut verdi inşallah bende pozitifi görücemmBenim erken gebelik testim negatif ti ona çok güvenmiyorum malsf kaset testler pozitif çıktı çok şükür 11 haftalık oldum
Evet canım ağladım ben de olmadı diye. Eşim daha erken doktorun bir bildiği vardır güvenme teste dedi ertesi sabah tekrar yaptım eşim sayesinde çok silik çıkmıştı ikinci çizgi. Umarım senin de güzel haberlerini alırızYaaaa peki benim testse ki gibi çok net tek çizgimiydi 7. Gün?
Ben hiç erken gebelik testi yapmadım. Kaset test yaptım.Benim erken gebelik testim negatif ti ona çok güvenmiyorum malsf kaset testler pozitif çıktı çok şükür 11 haftalık oldum
Öksürük bebeğe zarar vermez,içiniz rahat olsun. Ama bunun için bir doktora görünebilirsiniz gebelik riskli bir şey sonuçta doktorun önerisi almak daha önemli.Kızlar selam, bende 11 haftalığım haftaya 2 li taramaya gırecegım ınsallah ancak 2 gundur sıddetlı öksuruk basladı bugun de burun tıkanıklıgım. Hiç bişi ıcemıyorum korkudan bugun sadece ıhlamur ıctım. ballı sut falan.
birinci sorum sacma olacak ama bebege bu kadar sıddetlı oksuruk zarar verıyomudur? ıkıncı olarak gecmesı ıcın ne yapabılırım dogal takvıye. ıhlamur vs de cok ıcmek ıstemıyorum e tabı ılac da kullanmak ıstemıyorum
Benim 10.gün kaset test negatif erken gebelik testleri pozitifti .Ben hiç erken gebelik testi yapmadım. Kaset test yaptım.
Bitki çayı içmeyi pek önermiyor doktorlar. Doktorunuza danışarak kullanın benceKızlar selam, bende 11 haftalığım haftaya 2 li taramaya gırecegım ınsallah ancak 2 gundur sıddetlı öksuruk basladı bugun de burun tıkanıklıgım. Hiç bişi ıcemıyorum korkudan bugun sadece ıhlamur ıctım. ballı sut falan.
birinci sorum sacma olacak ama bebege bu kadar sıddetlı oksuruk zarar verıyomudur? ıkıncı olarak gecmesı ıcın ne yapabılırım dogal takvıye. ıhlamur vs de cok ıcmek ıstemıyorum e tabı ılac da kullanmak ıstemıyorum
Herkeste farklı olmuşBenim 10.gün kaset test negatif erken gebelik testleri pozitifti .
Doktorum ihlamur icebilirsiniz ve dahiliyeye gidebilirsiniz diyor verilen ilaclari da kullanin desi ama ne benim ne esimin icine sinmiyor ilac kullanmak ihlamurlada gecer elbet ama sure uzun kisa vadede kesecek cozum var mi acaba ona bakiniyodum.Öksürük bebeğe zarar vermez,içiniz rahat olsun. Ama bunun için bir doktora görünebilirsiniz gebelik riskli bir şey sonuçta doktorun önerisi almak daha önemli.
Çok teşekkür ederim inşallah bende buraya hamileyim diye yazıcamEvet canım ağladım ben de olmadı diye. Eşim daha erken doktorun bir bildiği vardır güvenme teste dedi ertesi sabah tekrar yaptım eşim sayesinde çok silik çıkmıştı ikinci çizgi. Umarım senin de güzel haberlerini alırız
Ama 10. Gün en azındanBenim 10.gün kaset test negatif erken gebelik testleri pozitifti .
Bitki çayı içmeyi pek önermiyor doktorlar. Doktorunuza danışarak kullanın bence
Limonlu ballı sıcak su iç, bol vitamin c al geçmiş olsun ve öksürük ikinma vs bebeğe zarar vermiyo, doğal akışta hayatımızda olan şeyler gibi düşünDoktorum ihlamur icebilirsiniz ve dahiliyeye gidebilirsiniz diyor verilen ilaclari da kullanin desi ama ne benim ne esimin icine sinmiyor ilac kullanmak ihlamurlada gecer elbet ama sure uzun kisa vadede kesecek cozum var mi acaba ona bakiniyodum
Limonlu ballı sıcak su iç, bol vitamin c al geçmiş olsun ve öksürük ikinma vs bebeğe zarar vermiyo, doğal akışta hayatımızda olan şeyler gibi düşün