2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aayyyy valla ağlıcammm 😍😍😍 inşallah ❤️❤️❤️ siz kaç aylık oldunuz 😊😊
Ben şuan 10.uncu haftamdayım cnm teste gideceğim gün yoğun kanamam olmuştu o anki korkumu anlatamam şükür bişey olmadı sende hiç stres yapma beklemeye devam o kadar bekledik bi kaç gün nedir ki inş miniğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

Ben şuan 10.uncu haftamdayım cnm teste gideceğim gün yoğun kanamam olmuştu o anki korkumu anlatamam şükür bişey olmadı sende hiç stres yapma beklemeye devam o kadar bekledik bi kaç gün nedir ki inş miniğin sana sıkı sıkı tutunmuştur
Allah razı olsun rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın ❤️ güzel mesajların için çok teşekkür ederim 😍😍

Kızlar selam, bende 11 haftalığım haftaya 2 li taramaya gırecegım ınsallah ancak 2 gundur sıddetlı öksuruk basladı bugun de burun tıkanıklıgım. Hiç bişi ıcemıyorum korkudan bugun sadece ıhlamur ıctım. ballı sut falan.
birinci sorum sacma olacak ama bebege bu kadar sıddetlı oksuruk zarar verıyomudur? ıkıncı olarak gecmesı ıcın ne yapabılırım dogal takvıye. ıhlamur vs de cok ıcmek ıstemıyorum e tabı ılac da kullanmak ıstemıyorum

Yaaaa 😍 peki benim testse ki gibi çok net tek çizgimiydi 7. Gün?
Evet canım ağladım ben de olmadı diye. Eşim daha erken doktorun bir bildiği vardır güvenme teste dedi ertesi sabah tekrar yaptım eşim sayesinde çok silik çıkmıştı ikinci çizgi. Umarım senin de güzel haberlerini alırız 🙏

Kızlar selam, bende 11 haftalığım haftaya 2 li taramaya gırecegım ınsallah ancak 2 gundur sıddetlı öksuruk basladı bugun de burun tıkanıklıgım. Hiç bişi ıcemıyorum korkudan bugun sadece ıhlamur ıctım. ballı sut falan.
birinci sorum sacma olacak ama bebege bu kadar sıddetlı oksuruk zarar verıyomudur? ıkıncı olarak gecmesı ıcın ne yapabılırım dogal takvıye. ıhlamur vs de cok ıcmek ıstemıyorum e tabı ılac da kullanmak ıstemıyorum
Öksürük bebeğe zarar vermez,içiniz rahat olsun. Ama bunun için bir doktora görünebilirsiniz gebelik riskli bir şey sonuçta doktorun önerisi almak daha önemli.

Bitki çayı içmeyi pek önermiyor doktorlar. Doktorunuza danışarak kullanın bence

Öksürük bebeğe zarar vermez,içiniz rahat olsun. Ama bunun için bir doktora görünebilirsiniz gebelik riskli bir şey sonuçta doktorun önerisi almak daha önemli.
Doktorum ihlamur icebilirsiniz ve dahiliyeye gidebilirsiniz diyor verilen ilaclari da kullanin desi ama ne benim ne esimin icine sinmiyor ilac kullanmak :KK43: ihlamurlada gecer elbet ama sure uzun 😅 kisa vadede kesecek cozum var mi acaba ona bakiniyodum.

Bitki çayı içmeyi pek önermiyor doktorlar. Doktorunuza danışarak kullanın bence

Evet doktorum ihlamur icebilirsin dedi onu da bir bardak ictim balli sut yapiyorum sadece ve bol su. Dahiliyeye git dedi ama onada esim cok yanasmiyor korkuyoruz biraz acikcasi o zaman bole bole gecmesini bekleyecegiz :KK43:

Doktorum ihlamur icebilirsiniz ve dahiliyeye gidebilirsiniz diyor verilen ilaclari da kullanin desi ama ne benim ne esimin icine sinmiyor ilac kullanmak :KK43: ihlamurlada gecer elbet ama sure uzun 😅 kisa vadede kesecek cozum var mi acaba ona bakiniyodum
Limonlu ballı sıcak su iç, bol vitamin c al 🙏🏽🌹 geçmiş olsun ve öksürük ikinma vs bebeğe zarar vermiyo, doğal akışta hayatımızda olan şeyler gibi düşün 😊

Limonlu ballı sıcak su iç, bol vitamin c al 🙏🏽🌹 geçmiş olsun ve öksürük ikinma vs bebeğe zarar vermiyo, doğal akışta hayatımızda olan şeyler gibi düşün 😊

Cok tesekkur ederim canim 3 ayda 2. Gribim ya ilki de tam transferden once olmustu 😅 normalde bagisikligim asiri kuvvetlidir ama sanirim bebisle beraber 2 ye bölündük o yuzden yikip geciyor virus

X