- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 26
5. Gün embriyosu 5AA canımKaçıncı gün embriyosuydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyosu 5AA canımKaçıncı gün embriyosuydu?
Çok erken bi de kaçıncı gün embriyosu? Genelde 8.-9. Günden sonra 5. Gün embriyosu çıkıyor idrar testinde hayırlısı olsun insallahKızzlaarrr 7.05 çarşamba transfer oldum bu sabah 7. Günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce erken mi kasıklarım ve belim ağrıyor progestan fitil kullanıyorum o test sonucunda değişiklik yapar mı ? İnfertilite tanısı ile ilk transferim ne olur başına gelen yada duyan kişiler yazabilir mi
5. Gün embriyosu ama benimle aynı gün transfer olan 1 2 kişi ile tanıştım burada dün erken gebelik testinde pozitif gördüler ben de o umutla yaptım ama negatifi görünce çok üzüldümÇok erken bi de kaçıncı gün embriyosu? Genelde 8.-9. Günden sonra 5. Gün embriyosu çıkıyor idrar testinde hayırlısı olsun insallah
İki gün sonra tekrarla testi bence benim 4.gün embriyosuydu 10.gün pozitifti ağrılar tüp bebekte ilaçlardan ve yumurta toplamadan dolayı oluyor5. Gün embriyosu ama benimle aynı gün transfer olan 1 2 kişi ile tanıştım burada dün erken gebelik testinde pozitif gördüler ben de o umutla yaptım ama negatifi görünce çok üzüldüm
Yaaa yine de belli belirsiz 2. Çizgi gözükmezmiydi kiİki gün sonra tekrarla testi bence benim 4.gün embriyosuydu 10.gün pozitifti
Yaaa yine de belli belirsiz 2. Çizgi gözükmezmiydi ki
Negatifse de üzülme burdakilerin çoğu 2. ,3. Denemede hamile kaldı tüp bebek deneme yanılma yöntemi gibi biraz ben asla hamile kalamam sanıyordum 3. Denemede hamile kaldım her şeyin vakti var inşallah rabbim kucağınızı boş bırakmayacaktır.
İnşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese en güzelimi en hayırlısını nasip etsin kendim için de hep böyle dua ediyorum ama çaba gösterince de ister istemez umutlanıyoruz sonra sonucu daha çok üzüyorNegatifse de üzülme burdakilerin çoğu 2. ,3. Denemede hamile kaldı tüp bebek deneme yanılma yöntemi gibi biraz ben asla hamile kalamam sanıyordum 3. Denemede hamile kaldım her şeyin vakti var inşallah rabbim kucağınızı boş bırakmayacaktır.
Çok iyi anlıyorum bu süreci hepimiz yaşadık. 2 aşılama 2 tüp bebekte negatifle karşılaştım ama şükür bak embriyon oluşuyor bu çok önemli iki transferimde 5.gün iyi kalite embriyo transferi oldu ve tutmadı. 3. Denemede 4.gün embriyosu transferi oldum ve başka embriyomda yoktu o bebişin doğacağı gün ve saat var onu bekleyecek bizim elimizden gelen tedavi olup tevekkül etmek seninki de vaktini bekliyor sadeceİnşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese en güzelimi en hayırlısını nasip etsin kendim için de hep böyle dua ediyorum ama çaba gösterince de ister istemez umutlanıyoruz sonra sonucu daha çok üzüyor
Canım bende 7.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm kaçıncı gün embyosu olduğuda önemli biraz daha bekle bence inş seninledirKızzlaarrr 7.05 çarşamba transfer oldum bu sabah 7. Günüm erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce erken mi kasıklarım ve belim ağrıyor progestan fitil kullanıyorum o test sonucunda değişiklik yapar mı ? İnfertilite tanısı ile ilk transferim ne olur başına gelen yada duyan kişiler yazabilir mi
Gözükmüyor cnm benimki geç tutunmuştu hatta değerim bile çok düşük çıktı ama şükür artarak devam etti strese girme 10.uncu gün kesin çıkar..Tek embriyo transferleri geç çıkıyor buaradaYaaa yine de belli belirsiz 2. Çizgi gözükmezmiydi ki
Allah razı olsun iyi ki bu site var iyi ki siz varsınız bu gün eşime de negatif dedim ikimiz de çok üzüldük ağladık hiç umudumuz yoktu burada sizlerle konuştukça umutlanıyorum rabbim büyük inşallah mucize oluyor bebeğim benimledirÇok iyi anlıyorum bu süreci hepimiz yaşadık. 2 aşılama 2 tüp bebekte negatifle karşılaştım ama şükür bak embriyon oluşuyor bu çok önemli iki transferimde 5.gün iyi kalite embriyo transferi oldu ve tutmadı. 3. Denemede 4.gün embriyosu transferi oldum ve başka embriyomda yoktu o bebişin doğacağı gün ve saat var onu bekleyecek bizim elimizden gelen tedavi olup tevekkül etmek seninki de vaktini bekliyor sadece
Allah razı olsun içime su serpildi adet ağrılarım da olunca kesin adet olucam dedim ama sizin de mi 7. Gün testiniz benimki gibiydiCanım bende 7.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm kaçıncı gün embyosu olduğuda önemli biraz daha bekle bence inş seninledir
Aayyyy valla ağlıcammm inşallah siz kaç aylık oldunuzGözükmüyor cnm benimki geç tutunmuştu hatta değerim bile çok düşük çıktı ama şükür artarak devam etti strese girme 10.uncu gün kesin çıkar..Tek embriyo transferleri geç çıkıyor buarada
Adet ağrıları hamilelikte de olabiliyor tüp bebekte kullanılan ilaçlar ve yumurta toplama da ağrı yapıyor ağrıya takılma belirti arama inşallah bebişin seninledir 2 gün sonra kesin tekrarla testiniAllah razı olsun içime su serpildi adet ağrılarım da olunca kesin adet olucam dedim ama sizin de mi 7. Gün testiniz benimki gibiydi
Genel olarak 1000 ortalama dedi 1005 olduğu için risk yok dediler ama emin olmak görmek için istiyor sanırımNormal değeri 1/250 olması gerekiyormuş. Bundan küçük olursa riskli diye yazıyor çoğu yerde. Doktorunuz normal değer 1/1000 mi dedi size?
İlerleyen haftalarda bu olay da düzelme de olabiliyormuş içimiz rahat etmesi için istiyor sanırımAnladığım kadarıyla sınıra yakın diye fetal dna'da istemiş. Grafikte o siyah çubuk sınıra yakın olduğu için istemiş galiba.. kendi test sonucumu da atayım karşılaştırmanız için.. ama yukarıda arkadaşın dediği gibi bu sonuçlar açıkçası birşey ifade etmiyor.. doğruluk payı olduğuna da inanmıyorum.. bu test üzerinden moralinizi bozup kendinizi ve bebeği üzmeyin derim..
Herkes nasip etsin Allah'ım bende 7 aydır evliyim hiç korunmadik Bi sorunda yok hasta olmadım 4 gün üzerinden geçti test yaptım daha bisey yokk dua edin kızlarMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 25NISAN @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN S sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN @mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN @Hayalimsin3803 3 13NISAN @Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN @egemnil 24 NISAN @bgmblby 20 NISAN @Eylulsabah 25NISAN @karacisto 27 NISAN