Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kılo olabılırEvet ultrasonda alt tarafa bakıyorlar göbeğe değil. Daha çıkmadı zaten de göbek niye çıkıyor
Size sms yolladımNgs yöntemi ne oluyor. Benim embriyom var donmuş. Sonlanan gebeliğimde kalp anomalisi vardı ya. En sağlıklı nasıl ilerlenmeli bilmiyorum çok korkuyorum
Doğru düzgün bir şey de yemiyorum allah allah yediğim mi yarıyor kiKılo olabılır
Oran düşük çıkmasına rağmen neden istiyor ki fetal DNA madem hiç ikili yaptırmadan direk isteseydiKızlar ikili tarama testimin sonucu geldi 1/1000 olması gereken değer 1/1005 çıktığı için fetal dna istiyor doktorum ne diyorsunuz bu duruma
Hiç bilmiyorum ki neyi nasıl etkiliyor benim doktorum direk fetal dna testi istediKızlar ikili tarama testimin sonucu geldi 1/1000 olması gereken değer 1/1005 çıktığı için fetal dna istiyor doktorum ne diyorsunuz bu duruma
hesaplaması nasıl oluyor bilmiyorum ama dün benim de test sonucum geldi, doktora gönderdim normal bir sorun yok dedi..Kızlar ikili tarama testimin sonucu geldi 1/1000 olması gereken değer 1/1005 çıktığı için fetal dna istiyor doktorum ne diyorsunuz bu duruma
İkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?hesaplaması nasıl oluyor bilmiyorum ama dün benim de test sonucum geldi, doktora gönderdim normal bir sorun yok dedi..
ama sizin değer internette yazılanlara göre düşük görünüyor.. 1/270 sınır onun altı riskli diyorlar.. bence başka bir doktora da danışın
hayır normal gelmeyince istiyorlar . Arkadaşlar ikili tarama testi doktorlar ne der bilmiyorum ama bence uydurma bi test , doğru bi dönüt vermiyor. Anormal gelirse moralinizi bozmayın . Testten anormal gelip sonra hiç bir sorunu olmayan çok bebek var . Canınızı sıkmayın bu teste bakıpİkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?
Hayır bana öyle bişey demedi. Sadece en başında fetal dna yaptırmak istersen onu yaptır sorunları %99 oranında tespit ediyor, istemezsen ikili test yaptırabilirsin dedi.İkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?
105 mı yazıyor 1005 mı? Rıskın dusuk cıkmıs 1005 ıse neden fetal dna ıstıyor kı?Kızlar ikili tarama testimin sonucu geldi 1/1000 olması gereken değer 1/1005 çıktığı için fetal dna istiyor doktorum ne diyorsunuz bu duruma
1005 canım bilmiyorum moralim çok bozuk105 mı yazıyor 1005 mı? Rıskın dusuk cıkmıs 1005 ıse neden fetal dna ıstıyor kı?
testteki başka bir değerden dolayı fetal dna istemiş olabilir mi.. ben de pek bilmiyorum ama 1/1005 düşük bir değer.. hemen moralinizi bozmayın başka bir doktora daha danışın1005 canım bilmiyorum moralim çok bozuk
Canım rahim damarlari genişliyor ondan oluyor korkma kanama vs olmadığı sürece sorun yokBianda sağ kasığıma ağrı girdi ağrı da değil aslında elektrik çarpması gibi oldu sonra sızlamaya başladı şuan iyiyim ama korktum değişik bişeydi
peki doktorunuza neden istediğini sormadınız mı? Bu sonuca göre olması gerektiği gibi çıkmış en doğru cevabı doktor verir1005 canım bilmiyorum moralim çok bozuk
Yasınız kac acaba?1005 canım bilmiyorum moralim çok bozuk
Bebis büyüyor iyice normal bence kuzuKızlar bugün karnım çok sert bide gaz ağrısı gibi çok ağrı var sırtım da ağrıdı gece.