2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bianda sağ kasığıma ağrı girdi ağrı da değil aslında elektrik çarpması gibi oldu sonra sızlamaya başladı şuan iyiyim ama korktum değişik bişeydi

Kızlar ikili tarama testimin sonucu geldi 1/1000 olması gereken değer 1/1005 çıktığı için fetal dna istiyor doktorum ne diyorsunuz bu duruma

Merhaba arkadaşlar bende bugün fetal dna+sma için kanlarımı verdim. Bu arada kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun dilerim herşey yolundadır🌸10+4 oldum kendi hesabıma göre.Doktorum kan sulandırıcı için 6 ay devam dedi prolutex ve estrofem yarın nihayet kesiliyor.

Kızlar ikili tarama testimin sonucu geldi 1/1000 olması gereken değer 1/1005 çıktığı için fetal dna istiyor doktorum ne diyorsunuz bu duruma
hesaplaması nasıl oluyor bilmiyorum ama dün benim de test sonucum geldi, doktora gönderdim normal bir sorun yok dedi..

ama sizin değer internette yazılanlara göre düşük görünüyor.. 1/270 sınır onun altı riskli diyorlar.. bence başka bir doktora da danışın

Son düzenleme:
hesaplaması nasıl oluyor bilmiyorum ama dün benim de test sonucum geldi, doktora gönderdim normal bir sorun yok dedi..

ama sizin değer internette yazılanlara göre düşük görünüyor.. 1/270 sınır onun altı riskli diyorlar.. bence başka bir doktora da danışın
İkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?

İkili test normal çıkınca fetal DNA istemiyor mu doktor?
hayır normal gelmeyince istiyorlar . Arkadaşlar ikili tarama testi doktorlar ne der bilmiyorum ama bence uydurma bi test 🤪 , doğru bi dönüt vermiyor. Anormal gelirse moralinizi bozmayın . Testten anormal gelip sonra hiç bir sorunu olmayan çok bebek var . Canınızı sıkmayın bu teste bakıp

X