2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de 12+6 yım. Lekelenmelerim birkaç haftadır yok çok şükür. Ya bayramdan sonra yada ağustos ayında doktor ve hastane değişikliğine gideceğim. Hatta bayram öncesi başka bir doktor ile görüşüp karar vereceğim.

Kızlar biliyorsunuz ki şu an 13 haftalık oldum. Nazar değdirmek istemiyorum ama maşallah uzun zamandır lekelenmem falan olmuyor. 12. Haftadan sonra plasenta kendisini progrestan üretmeye başlıyormuş. Belki ondandır. Yani biraz daha büyüdüğünde daha rahat edeceksiniz inşallah
10 cu haftada progestonu kestiğimiz için kanamam olduğunu söyledi doktorum 12.ci haftada tamamlıyormş plesanta o yüzden risk azalıyor dedi

Ben de bugün 10+6 oldum
3-4 gündür lekelenmem yok ama ağrım arada var bugün doktora gitcem içim rahatlasın diye… her hafta gidiyorum ama bu son dedim
Kendi kendime, bir daha doktorum ne zaman çağırırsa o zaman insallah 🙏🏽🧿😊
Ah canım seni çok iyi anlıyorum her hafta bende gidiyorum kontrole 12 den snra ayda 1 dedi doktor ama ben dayanamam yine 15 de bir giderim diyorum 🤦‍♀️ doktorda zaten güvenmiyor bana kesin gelirsin sen diyor

Bugun 14. Hafta olduk haftaya da nifty cıkacak. 2 haftadır doktora gitmiyorum acaba gitsem mi dedim yoğunluk var bu hafta kaldı aklım hep kontrolde. belki cmtesi özele giderim yada haftaya devlete. 1 ay uzun geliyor.

X