Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 12. Haftada gittiğimde bacakları kapalıydı göstermedi ama belli oluyor 12. Haftada cinsiyetKızlar cinsiyet öğrenen var mı ? Ben de cumartesi gideceğim tam 12 haftalık oluyorlar sizce belli olur mu ?
Bana 12+1 de detaylı ultrason vs yapılacak, cinsiyet belli olacak dedilerKızlar cinsiyet öğrenen var mı ? Ben de cumartesi gideceğim tam 12 haftalık oluyorlar sizce belli olur mu ?
O zaman belli olur evet ayrıntılı ultrasondaBana 12+1 de detaylı ultrason vs yapılacak, cinsiyet belli olacak dediler
Bana geçen hafta gittiğimde erkeğe benziyor ama birkaç haftaya tam net görürüz demişti..Kızlar cinsiyet öğrenen var mı ? Ben de cumartesi gideceğim tam 12 haftalık oluyorlar sizce belli olur mu ?
Ayy İnşaAllah gösterir benimkiler hayırlı, sağlıklı olsunlar cinsiyetleri önemli değil tabi ama sadece merak ediyorumBana 12+1 de detaylı ultrason vs yapılacak, cinsiyet belli olacak dediler
Küçük minyatür bir bebek gibi parmakları ayak parmakları vs hep gözüküyorBen de haftaya gidicem. 10.haftada nasıl görünüyor ultrasonda kızlar?
Yaa Pazartesi bir an önce gelsin o zamanKüçük minyatür bir bebek gibi parmakları ayak parmakları vs hep gözüküyor
Geçmiş olsun canımDoktorlarda öyle dedi şükür kanama alanı yok kahverengiye döndü iyice kanama zaten
10 cu haftada progestonu kestiğimiz için kanamam olduğunu söyledi doktorum 12.ci haftada tamamlıyormş plesanta o yüzden risk azalıyor dediKızlar biliyorsunuz ki şu an 13 haftalık oldum. Nazar değdirmek istemiyorum ama maşallah uzun zamandır lekelenmem falan olmuyor. 12. Haftadan sonra plasenta kendisini progrestan üretmeye başlıyormuş. Belki ondandır. Yani biraz daha büyüdüğünde daha rahat edeceksiniz inşallah
Ay kıpır kıpır oluyorlar 10 cu hafta da el ayak oynuyor Allah size de nasip etsin görmeyiYaa Pazartesi bir an önce gelsin o zaman
Bana da öyle dedi hala erkek gibi duruyor bizim haftaya fetal dna var onda öğrencez inşallahBana geçen hafta gittiğimde erkeğe benziyor ama birkaç haftaya tam net görürüz demişti..
Ah canım seni çok iyi anlıyorum her hafta bende gidiyorum kontrole 12 den snra ayda 1 dedi doktor ama ben dayanamam yine 15 de bir giderim diyorum doktorda zaten güvenmiyor bana kesin gelirsin sen diyorBen de bugün 10+6 oldum
3-4 gündür lekelenmem yok ama ağrım arada var bugün doktora gitcem içim rahatlasın diye… her hafta gidiyorum ama bu son dedim
Kendi kendime, bir daha doktorum ne zaman çağırırsa o zaman insallah
Çok erken kesmiş doktor ben daha yeni bıraktım hem iğneyi hem fitili10 cu haftada progestonu kestiğimiz için kanamam olduğunu söyledi doktorum 12.ci haftada tamamlıyormş plesanta o yüzden risk azalıyor dedi
Amin inşAy kıpır kıpır oluyorlar 10 cu hafta da el ayak oynuyor Allah size de nasip etsin görmeyi