2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bebisler çok şükür iyiler gününden önde bile gitmisler qma her o masaya yattigimda kalbim çıkıyor yerinden. Aktif kanama yokmus fitil koyarken tahriş etmiş olabilirsin dedi ama o kadar kanamaya sebep olacağını düşünmüyorum şu an da da kahverengiye dönük şekilde devam ediyor hastanede kontrol altındayım kizlar
Oh iyi en azından iyisin ve bebeklerinde iyi 🙏🏽 kanamalar bizlerde arada hep olacak galiba, benim yakın arkadasim 2 defa normal hamile kaldı ve iki bebeğindede hep lekelenmeleri olmuş, bebisleri çok sağlıklı ve kendiside hep normal doğum yaptı… bana moral oldu kendisi, bu nedenle bence bizim de herşey iyi geçecek 🙏🏽 geçmiş olsun canım 🌹🧿

Oh iyi en azından iyisin ve bebeklerinde iyi 🙏🏽 kanamalar bizlerde arada hep olacak galiba, benim yakın arkadasim 2 defa normal hamile kaldı ve iki bebeğindede hep lekelenmeleri olmuş, bebisleri çok sağlıklı ve kendiside hep normal doğum yaptı… bana moral oldu kendisi, bu nedenle bence bizim de herşey iyi geçecek 🙏🏽 geçmiş olsun canım 🌹🧿
Evett bunun bilincindeyiz hepimiz fakat o an gelincee asla normal dusunemiyoruz😊 herhalde annelerini ozluyorlar görmek istiyorlar sürekli. Rabbim nasip edecekse oluk oluk kan aksa da nasip olacak olmayacaksa kipirdamadan dursak da olmayacak. Rabbim hepimize bir an önce kızlar ben doğurdum çok şükür demeyi nasip etsin♥️

Evett bunun bilincindeyiz hepimiz fakat o an gelincee asla normal dusunemiyoruz😊 herhalde annelerini ozluyorlar görmek istiyorlar sürekli. Rabbim nasip edecekse oluk oluk kan aksa da nasip olacak olmayacaksa kipirdamadan dursak da olmayacak. Rabbim hepimize bir an önce kızlar ben doğurdum çok şükür demeyi nasip etsin♥️
Aynen canım, insallah o güzel günleri biz de göreceğiz 🙏🏽🥰🧿 hak ediyoruz 🙏🏽

Bebisler çok şükür iyiler gününden önde bile gitmisler qma her o masaya yattigimda kalbim çıkıyor yerinden. Aktif kanama yokmus fitil koyarken tahriş etmiş olabilirsin dedi ama o kadar kanamaya sebep olacağını düşünmüyorum şu an da da kahverengiye dönük şekilde devam ediyor hastanede kontrol altındayım kizlar
Cok sukur canım, valla bu bebısler bızım aklımızla oynuyor ☺️

Geçmiş olsun kuzum çok şükür bebeklerin iyi. Fitilden olabiliyor benim de olmuştu.

Cok gecmıs olsun 😔baska bır belırtınız var mıydı?
ben oncekı gun cok sıddetlı kanama ıle hastanede yattım, o kadar coktu kı kanamam, acaba o yuzden mı sıyah gelıyor demıstım
Korkma canım içerde kalan kandır o ben 12 haftalık oldum lekelenmem kesildi doktor iğneyi bıraktırdı inşallah 12 de kesilir senin de bir şey olmaz bebeğine

Ne kadar kıymetlı oldugunu anlayıp şımarmazlar ınsallah ☺️🙏🏻
şımarsınlar artık çok ama çok kıymetliler senelerce verilen emekler, göz yaşları inşallah kucağımıza alıp kokularını duyunca son bulacak bunlar diğer yaşadıklarımız gibi birer süreç hepsi geçecek inşallah doktorum sağlıklı olmayan embriyo naparsak yapalım düşer demişti tüp bebeğin cilvesi artık bu kanamalar kabul edip ferahlayın kabullenince korkular azalıyor 2 aydır kesintisiz kanama ve lekelenme yaşarken 2 gündür rahatım ama atlattım bakmıyorum artık leke olmuş mu olmamış mı kontrol etmiyorum bir ara kontrol etmekten çıldırcaktım kabullendiğim gün lekelenmem kesildi moralinizi yüksek tutun bebeğinize güvenin o sizi seçti sıkı sıkı tutundu artık

Kızlar biliyorsunuz ki şu an 13 haftalık oldum. Nazar değdirmek istemiyorum ama maşallah uzun zamandır lekelenmem falan olmuyor. 12. Haftadan sonra plasenta kendisini progrestan üretmeye başlıyormuş. Belki ondandır. Yani biraz daha büyüdüğünde daha rahat edeceksiniz inşallah

X