• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de kafam karışık ikili test konusunda yaptırsam mı bilmiyorum
İkili test ıkızlerde dogru sonuc vermıyor canım, sadece olcumlere bakar, kan testınde dnaları ayrıstıramıyor bızım ulkedekı sıstem, ben panoroma testı yaptırmıstım, amerıkaya gonderıyolar kanı, her asaması telefonuna mesaj olarak gelıuor, 2 haftaya yakın surede cıkıyor

Merhaba kızlar bugün kontrole gitmiştim fetal DNA için yaptırmamaya karar verdik biz. Bende müdahale edebileceğimiz bir hastalık var mı vs sordum kromozomla ilgili testlerde böyle bir tedavi şekli yok amniyosentez yapılıp gebeliği sonlandırma veya devam ettirme gibi seçeneğin oluyor sadece. Detaylı ultrasonda da bu hastalıkların tanı koyulması mümkün değil dedi doktor , alın veya burun kemiği ölçülmesi de net bilgi vermez normal olup anormali hastalık çıkabilir doğunca net öğrenebilirsiniz dedi. Bu test kendinizi hazırlamak bebek bakım eğitimlerini almak için faydası olur bir sorun çıkarsa demişti. Cumartesi 12+3 olacağım ve Progestanı keseceğiz ecopirine 35. Haftaya kadar devam edeceğim

İkili test ıkızlerde dogru sonuc vermıyor canım, sadece olcumlere bakar, kan testınde dnaları ayrıstıramıyor bızım ulkedekı sıstem, ben panoroma testı yaptırmıstım, amerıkaya gonderıyolar kanı, her asaması telefonuna mesaj olarak gelıuor, 2 haftaya yakın surede cıkıyor
Teşekkür ederim canım yaptırmam gereksiz olur o zaman

Back