Vajinal kullanıyorum ağızdan alınca çok ağır geliyormuşDoktorunun whatsapp yok mu bir sorsan? Bu progestanın değişik varyasyonları var, yanlış almış olabilir.
Sağol cnm biran emin olamadımBenim doktorum özellikle uyarmıştı "eczacı ağızdan almanı söyleyecek ama sen vajinal alacaksın" demişti.. Dediği de oldu eczacı direkt ağızdan al dedi.. Ama ben vajinal kullandım
Öncelikle gebelik oluştu mu ? Ne sorun vardı nasıl bı süreç oldu.?gittiğinde tedavi başladı mı hemen snraki aylara mi kaldiTabiki cnm sorabilirsin
Canım senle hesaplamıştık hatırlıyorsan o hesaplamaya göre girmiştim ben programa doktorum kesinlikle yanlış dedi geçen hafta cuma 5 haftalıklar henüz dedi bu hafta 6 oldular program 8+2 gösteriyor hiç anlamadımKızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Benimki adet tarihini hic sormadı. Beta hcg ye göre hesapladım dedi 14 nisan olarak alacağiz dedi. adet tarihinden 5 gun sonrasına denk geliyor. Çok şaşırmıştım.Kızlar doktorunuz transfer tarihinimi baz alıyor. Benm doktorum dedi ultrason da bir hafta önde ama adet tarihime göre baz aldı
Canım senle hesaplamıştık hatırlıyorsan o hesaplamaya göre girmiştim ben programa doktorum kesinlikle yanlış dedi geçen hafta cuma 5 haftalıklar henüz dedi bu hafta 6 oldular program 8+2 gösteriyor hiç anlamadım
2 hafta fark mı cıkıyor, o da cok fazla deıl mı? Tup bebek hesaplaama aracına gore bızım yaptıgımız dogru yıne, ben de anlamadımmCanım senle hesaplamıştık hatırlıyorsan o hesaplamaya göre girmiştim ben programa doktorum kesinlikle yanlış dedi geçen hafta cuma 5 haftalıklar henüz dedi bu hafta 6 oldular program 8+2 gösteriyor hiç anlamadım
Burdan hesaplatsana tekrar, transfer tarıhın ıleCanım senle hesaplamıştık hatırlıyorsan o hesaplamaya göre girmiştim ben programa doktorum kesinlikle yanlış dedi geçen hafta cuma 5 haftalıklar henüz dedi bu hafta 6 oldular program 8+2 gösteriyor hiç anlamadım
Benim doktorum transfer tarihinden 16 gün öncesini baz aldı, 5 günlük embriyo…Kızlar doktorunuz transfer tarihinimi baz alıyor. Benm doktorum dedi ultrason da bir hafta önde ama adet tarihime göre baz aldı
Her doktor farklı hesaplıyor, ilginc yaBenim doktorum transfer tarihinden 16 gün öncesini baz aldı, 5 günlük embriyo…
Evet farklı hesaplıyorlar, yine vardır bir bildikleriHer doktor farklı hesaplıyor, ilginc ya
Bır ustte hesaplama aracı paylastım, orasıyla bır mı cıkıcak acaba, hesaplatabılır mısınız?
3.gün embrıyosu muydu sizin, embrıyo tranaferı dedıgı 3.gun oluyor, ben onunla hesaplatıyorum, bebek 3 gun gerıde cıktı ultrasonda.. Dertlerımız nasıl da değişiyorEvet farklı hesaplıyorlar, yine vardır bir bildiklerihesapladım yolladığın sayfada, 9 hafta 4 günlük çıktı ama ben 9 hafta 1 günlüğüm bugün doktoruma göre blastokist le 9 hafta 4 gün çıktı ama şimdi embriyo transferi ile 9 hafta 1 gün çıktı yani doğru galiba
Benim 5. Gün embriyosuydu, ne kadar geride çıkıyor ki? İlk zamanlar çok önemli değil diye biliyorum3.gün embrıyosu muydu sizin, embrıyo tranaferı dedıgı 3.gun oluyor, ben onunla hesaplatıyorum, bebek 3 gun gerıde cıktı ultrasonda.. Dertlerımız nasıl da değişiyor
Merhaba bn de Yunus Aydın’da tedavi oldum şu an 10 haftalık hamileyim benim eşimde sperm hızı ve sayısı düşüktü ilk önce ön görüşmeye gittim ertesi ay tedaviye başladık bana da sorabilirsinÖncelikle gebelik oluştu mu ? Ne sorun vardı nasıl bı süreç oldu.?gittiğinde tedavi başladı mı hemen snraki aylara mi kaldi
Benim 3. Gün embriyosu benimde geride 5 gün ultrasonda ultrasona göre 8+5 normalde 9+3olmasi lazım3.gün embrıyosu muydu sizin, embrıyo tranaferı dedıgı 3.gun oluyor, ben onunla hesaplatıyorum, bebek 3 gun gerıde cıktı ultrasonda.. Dertlerımız nasıl da değişiyor
Canim selam, benim de dun bi bakti 7+3, sonra tekrar bakti 7+6. Dedim neden farkli oluyor. Bunlar milimetrik hesaplamalar cok ufak oldugu icin olabilir, sikinti yapma kendine dedi. Kalp atisi iyiyse sorun etmeKızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Bende 7+5 deyim ikiz gebelik benimkisi bende özelikle yemeklerden sonra tansiyonum çıkıyor şimdi bi haftadır tansiyon takip çizelgesi oluşturdum pazartesi doktora göstereceğim bu çizelgeyi doktor bana çizelge yap demedi fakat gebelikte dolaşım sistemi değişikliği olduğundan vücut alışma sürecinde dedi ama sıkıntı görürse çizelgede holter takar takip eder önemli olan kontrol altına alınmasıKızlar bende 8+4 deyim ama tansiyon problemim çıktı. Tansiyonum sürekli 14-9,5 larsa çok korkuyorum. Yarın çağırdı Doktor bakalım ne diyecek. Başka tansiyon problemi olan var mı? Birde 10. Haftaya kadar her hafta göreceğim dedi. Sizce normal mi?
Bu site ultrasonla ayni haftayı veriyor. Ama uygulamalar son adet tarihine göre olduğundan 5 gün daha ileriBurdan hesaplatsana tekrar, transfer tarıhın ıle
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Beni 4 gün geri çıkardıBurdan hesaplatsana tekrar, transfer tarıhın ıle
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?