Herkese veriyor benim doktorum tedbir amaçlı ama bitsede kurtulsakAnladım canım senin düşük hikayen var belki ondan kaynaklidir gerçi her doktorun tedavi şekli farkli
Aman bitse de dert diyorum yaHerkese veriyor benim doktorum tedbir amaçlı ama bitsede kurtulsak
Ben normalde progestan fitili 1e düşürüp salı bırakacaktım ama salı günü borakacaktım ama lekelenmem olunca kendi doktoruma da sorucam bırakma derse devam edeceğimAman bitse de dert diyorum yaben vururken Allahim bitsin dedim bitti hadi bu seferde iyi geliyosa keşke devam etseydim dedim
Benim doktor da bıraktırmıyor estrofemi. Kaşıntı yapıyor dedim. Dayanamıcak kadar mı tolere edemez misin dedi, 10.haftaya kadar kullancaz dediOksapari bir ben erkenden biraktin galiba 6. Haftada ilk onları biraktirdibugün de estofrem bitti qrtik
Devam ettirir herhalde yaaBen normalde progestan fitili 1e düşürüp salı bırakacaktım ama salı günü borakacaktım ama lekelenmem olunca kendi doktoruma da sorucam bırakma derse devam edeceğim
8.haftamda birakmis oldum bendee. Yaaa öyle yan etki yaptı mı çok zor devam etmekBenim doktor da bıraktırmıyor estrofemi. Kaşıntı yapıyor dedim. Dayanamıcak kadar mı tolere edemez misin dedi, 10.haftaya kadar kullancaz dedi
Evet canım ama her doktorun tedavi şekli farklıBenim doktor da bıraktırmıyor estrofemi. Kaşıntı yapıyor dedim. Dayanamıcak kadar mı tolere edemez misin dedi, 10.haftaya kadar kullancaz dedi
Vajinal kullanıyoruz canımKızlar selam ben eczanelerde lutinus fitili bulamadığım için doktor bana progestan yazdı eşim almış bugün ama prospektüste ağızdan alınır yazıyor reçetede vajinal yazıyor acaba yanlış mı almış?siz nasıl kullanıyorsunuz
İyide yanında aparatı yok nasıl kullanıyoruz?Vajinal kullanıyoruz canım
Aparattan kastınız ne bilmiyorum hap şeklinde vajinadan ileriye ittiriyoruz parmağımızla.İyide yanında aparatı yok nasıl kullanıyoruz?
Anladım cnm lutinus fitilde ileriye itmek için aparat vardı keşke atmasaydım bunu ilk defa kullanıcam oyüzden emin olamadımAparattan kastınız ne bilmiyorum hap şeklinde vajinadan ileriye ittiriyoruz parmağımızla.
Tabiki cnm sorabilirsinCanim merhaba bende Yunus beyden randevu aldım da bikac bsey sorabilir miyim
Ben 11.haftaadayım, birkaç hafta sonra değiştireceğim etraftaki hastaneleri araştırıyorum doğum ve kontroller için..Kizlar ben tüp Bebek doktorumu bıraktım başka doktora geçtim muayene ücreti 815 TL idi buda başka özel hastanede 400tl riskli gebelikler uzmaniymis ilacı ne zaman birakicami bu söylermi acaba siz kaçıncı haftada değiştirdiniz doktorunuzu
Doktorunun whatsapp yok mu bir sorsan? Bu progestanın değişik varyasyonları var, yanlış almış olabilir.Kızlar selam ben eczanelerde lutinus fitili bulamadığım için doktor bana progestan yazdı eşim almış bugün ama prospektüste ağızdan alınır yazıyor reçetede vajinal yazıyor acaba yanlış mı almış?siz nasıl kullanıyorsunuz
Canım bi şey olmaz biz hep progestan fitil kullanıyoruz.Anladım cnm lutinus fitilde ileriye itmek için aparat vardı keşke atmasaydım bunu ilk defa kullanıcam oyüzden emin olamadım
Fotoğraftakinin aynısı değil mi cnm başka versiyonları yok yaniCanım bi şey olmaz biz hep progestan fitil kullanıyoruz.
Evet canım aynısıFotoğraftakinin aynısı değil mi cnm başka versiyonları yok yani
Benim doktorum özellikle uyarmıştı "eczacı ağızdan almanı söyleyecek ama sen vajinal alacaksın" demişti.. Dediği de oldu eczacı direkt ağızdan al dedi.. Ama ben vajinal kullandımKızlar selam ben eczanelerde lutinus fitili bulamadığım için doktor bana progestan yazdı eşim almış bugün ama prospektüste ağızdan alınır yazıyor reçetede vajinal yazıyor acaba yanlış mı almış?siz nasıl kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?