- Emoji Skoru
- 1.439
- Puanlar
- 63
Bugün gittim canım kalp atışını net duydum, çok şükür büyümüşBu hafta gittinmi cnm ne dedi dr bn de yarın gidicem bebek ve kalp atisi belli olsa ya
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Hatching chick :hatching_chick: 🐣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f423.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gittim canım kalp atışını net duydum, çok şükür büyümüşBu hafta gittinmi cnm ne dedi dr bn de yarın gidicem bebek ve kalp atisi belli olsa ya
Demek kı herkeste bu durum yasanabılıyor, cok tesekkur ederım rahatladım bırazMoralini bozma canım benim de ilk 5 gün geride çıktı sonra tam haftasında göründü sonra 1 -2 gerideydi bu hafta 4 gün öne geçmiş mesela . Doktor normal dedi 1 hafta ileri geri gidebilir
Ahh süper çok sevindimmAh canimmmm o güzellik tüm zorlukları unutturuorbenim de doktorum uzak olunca evimin yakinindaki hastaneye geçiş yaptım doktorumun arkadasi çıkınca da sürekli iletişim halindeler benjm için çok iyi oldu
İnşallah izin verir size. Bize tarih sordu. Temmus deyince hesap yaptı. Olmaz dedi. Belki de hicbir şey olmaz ama riskli döneme denk geliyor dedi.Senin özelinde mi bilmiyorum ama ben transferden 1 hafta sonra da (oğlumun hamileliğinde de) hemen uçakla Almanya’ya döndüm. Ve hamileliğim boyunca sa seyahat ettim. Bilginiz olsun uçak , arabaya göre daha az riskli deniyor. Ama yine doktorlar en iyi yönlendirmeyi yapar tabii kişi özelinde, bana öyle bir sınırlama yasaklama koymadı hiç doktorlarım
Benim de yemeklerden sonra oluyor. Bu işte bi terslik diyordum.Kizlar bu bulanti sabah hiç yok ama akşama doğru bir bastırıyor mahvediyor beni yaa![]()
Hamilelik böyle birseymisBenim de yemeklerden sonra oluyor. Bu işte bi terslik diyordum.![]()
Canım kahverengiyse korkma bitsey olmaz insallah. Sancılar da rahim genislemesinden oluyorKızlar 3 gündür devam eden lekelenmem var normal mi bu kadar sürüyor mu sizin? Sağ kasığıma da sancı giriyor ara ara. Doktorumu arıcam bugün endişelendim, bana ağrılı kanama olmadığı sürece bir şey olmaz demişti ama korkuyorum yine de. Bir de kanama alanı olup olmadığına sadece alttan muayenede mi bakılıyor?
Aradım doktoru canım içim rahat etmedi kontrole gidicem öğleden sonraCanım kahverengiyse korkma bitsey olmaz insallah. Sancılar da rahim genislemesinden oluyor
Gör bebisini de rahatla kuzumAradım doktoru canım içim rahat etmedi kontrole gidicem öğleden sonra
İnş canımGör bebisini de rahatla kuzum
Gercekten zor ya Allah yardimcimiz olsun 3 ayi doldurmadan oh diyemeyecegim bende galiba.Maalesef bende 1 ayda bir gidiyorum beklemesi çok zor oluyor sonunda 12. Haftama geldim haftaya gideceğim
Ben doldurdum sonunda şükürGercekten zor ya Allah yardimcimiz olsun 3 ayi doldurmadan oh diyemeyecegim bende galiba.
İyi sabretmişsin gerçektenBen doldurdum sonunda şükürama yine de geçmiyor
![]()
Lekelenmem olunca bende gidiyorum canım yapacak bir şey yok. İnşallah bir daha olmazİyi sabretmişsin gerçekten10 gün oldu pinpiriklendim yine gidiyorum bugün
İnş canım ya korkuyor insanLekelenmem olunca bende gidiyorum canım yapacak bir şey yok. İnşallah bir daha olmaz
Haklısın canım maalesef çok zor şeylerİnş canım ya korkuyor insan![]()
Canim merhaba bende Yunus beyden randevu aldım da bikac bsey sorabilir miyimİnşallah![]()
Denizli de görüyorum ben tedavi Özel Sağlık Hastanesi Yunus Aydın’ da