• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Moralini bozma canım benim de ilk 5 gün geride çıktı sonra tam haftasında göründü sonra 1 -2 gerideydi bu hafta 4 gün öne geçmiş mesela . Doktor normal dedi 1 hafta ileri geri gidebilir
Demek kı herkeste bu durum yasanabılıyor, cok tesekkur ederım rahatladım bıraz 🙏🏻🌷

Kızlar 3 gündür devam eden lekelenmem var normal mi bu kadar sürüyor mu sizin? Sağ kasığıma da sancı giriyor ara ara. Doktorumu arıcam bugün endişelendim, bana ağrılı kanama olmadığı sürece bir şey olmaz demişti ama korkuyorum yine de. Bir de kanama alanı olup olmadığına sadece alttan muayenede mi bakılıyor?

Ah canimmmm o güzellik tüm zorlukları unutturuor♥️ benim de doktorum uzak olunca evimin yakinindaki hastaneye geçiş yaptım doktorumun arkadasi çıkınca da sürekli iletişim halindeler benjm için çok iyi oldu
Ahh süper çok sevindimm 😍

Senin özelinde mi bilmiyorum ama ben transferden 1 hafta sonra da (oğlumun hamileliğinde de) hemen uçakla Almanya’ya döndüm. Ve hamileliğim boyunca sa seyahat ettim. Bilginiz olsun uçak , arabaya göre daha az riskli deniyor. Ama yine doktorlar en iyi yönlendirmeyi yapar tabii kişi özelinde, bana öyle bir sınırlama yasaklama koymadı hiç doktorlarım
İnşallah izin verir size. Bize tarih sordu. Temmus deyince hesap yaptı. Olmaz dedi. Belki de hicbir şey olmaz ama riskli döneme denk geliyor dedi.

Kızlar 3 gündür devam eden lekelenmem var normal mi bu kadar sürüyor mu sizin? Sağ kasığıma da sancı giriyor ara ara. Doktorumu arıcam bugün endişelendim, bana ağrılı kanama olmadığı sürece bir şey olmaz demişti ama korkuyorum yine de. Bir de kanama alanı olup olmadığına sadece alttan muayenede mi bakılıyor?
Canım kahverengiyse korkma bitsey olmaz insallah. Sancılar da rahim genislemesinden oluyor

İyi sabretmişsin gerçekten 😬 10 gün oldu pinpiriklendim yine gidiyorum bugün
Lekelenmem olunca bende gidiyorum canım yapacak bir şey yok. İnşallah bir daha olmaz

Back