- Emoji Skoru
- 994
- Puanlar
- 53
Nice diye bir marka yani laboratuvarları Türkiye’de yok o yüzden evine gelip kan alıyorlar 3 dakikalık bir işlem 400Usd +KDV dediler 9.300 e falan geldi nakit ödersen daha uygun oluyor Muş benim doktorumun önerisi idiCanım nereye yaptırdın kaç haftalıkken? Bana 12+3 de dediler
Evet erkek dedi ama kordon da olabilir net bişey söyleyemeyiz dediYaaaaaaaa neymisss erkek miiii
9.cu haftadayız 10 a giricem perşembe sizin kesin belli olur ayın 6sndaAyy kaç haftalıksınız? Bende 6 sında 12 hafta olcam. Cinsiyeti nee
Ay hadi inşallah9.cu haftadayız 10 a giricem perşembe sizin kesin belli olur ayın 6snda
Yok canım gözüküyor yani 10. Cu haftaya giricez ama kesin demiyor tabi benim kadın doğum doktorum aile dostumuz sayılır ondan öyle erkenden tahmin etti normalde söylenmez dedi ben hep kızım diye seviyorum da kız değil bu dedi görünür de16 haftalık oldu mu
Yaaaaa erkek çocuğu kendini çabuk belli edermiş yaaa çok erken amaEvet erkek dedi ama kordon da olabilir net bişey söyleyemeyiz dedi
Evet öyle diyorlar ama kesin sonuç fetal dna yı beklicez artık organı belli ultrosan da ama organ mı kordon mu belirsizYaaaaa erkek çocuğu kendini çabuk belli edermiş yaaa çok erken ama
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla dünyaya gelsinYok canım gözüküyor yani 10. Cu haftaya giricez ama kesin demiyor tabi benim kadın doğum doktorum aile dostumuz sayılır ondan öyle erkenden tahmin etti normalde söylenmez dedi ben hep kızım diye seviyorum da kız değil bu dedi görünür de
Geçmiş olsun canım çok mu fazla Benimde regl günüm bugün Kasık ağrım fazlaKahverengi lekelenmem başladı yine
Çok fazla değil ama her tuvalete gittiğimde görüyorum peçeteye de geliyor. Bir de midem çok ağrıyor korkuyorumGeçmiş olsun canım çok mu fazla Benimde regl günüm bugün Kasık ağrım fazla
Ben Türkiye’ye geleceğim nasipse, sonrasında da Türkiye içinde gezeceğimKızlar bayramda bir yere gitmeyi planlıyor musunuz?
Önceki gebeliğimde 12. Haftada kesmiştim, bunda da doktorum devamlı kullanmasını tavsiye ediyorum ama doktorunla görüşürsün dedi. Benim pohtılaşma problemim (trambosis hastalığı) çok şükür olmadığı için yine 12. Hafta gibi keserim diye düşünüyorumKızlar kan sulandırıcıları ne zaman bıraktınız veya bırakacaksınız ?
Masal çok sinir bozucu haklısın. Ben almanyadayım ve öyle iğne yaptırma şansım yok. YouTube’dan izleye izleye eşim öğrendi kalçadan iğne yapmayı ve oğluöun hamileliği boyunca da, şimdi de tüm iğnelerimi (progestan ve proluton depot) eşim yapıypr :) Allah mecbur bırakmasın da, iş başa düşünce insan herşeye alışıyor.Ayy kızlar bütün tuhaf insanlar beni buluyor bugün 35inci progestan iğnemi vurulacaktım hemşire bu reçete eski vuramam dedi 18 mayısta bir kutu gibi yazmışlar dedi özel reçete dedim bu zamana kadar vurdurdum bi sorun çıkmadı ben beş günde bir reçetemi yazdıracam ben bazen özel alıyorum ne yani beş günde bir randevu alıp ilaçmı yazdırayım bu şekilde ne saçma Asabimi bozdu resmen özel reçetedw yazacakmış şu tarihe kadar on kutu falan dedim ben bu kadar doktora gittim öyle bi reçete görmedim 10 kutu ne ya raporlu ilaçmı bu 10.haftaya kadar devam edecem bide şaka gibi yapmadı iğnemi
Kaçıncı hafta sizin doktorunuzla görüşün istersenizÇok fazla değil ama her tuvalete gittiğimde görüyorum peçeteye de geliyor. Bir de midem çok ağrıyor korkuyorum
Birsey olmaz canım Allahin izniyle bolca yat dinlenKahverengi lekelenmem başladı yine
Ben Türkiye’ye geleceğim nasipse, sonrasında da Türkiye içinde gezeceğimyani bence ilk 10-12 haftayı atlatıyorsak tamamdır. Ben önceki gebeliğimden biraz daha rahatım sanırım
Oo uçak yolculuğu bide. Çok iyi. Bende doktoruma sorup gideceğim bir kaç yere
Nifty ankarada yaptırıcam 6bin TLNice diye bir marka yani laboratuvarları Türkiye’de yok o yüzden evine gelip kan alıyorlar 3 dakikalık bir işlem 400Usd +KDV dediler 9.300 e falan geldi nakit ödersen daha uygun oluyor Muş benim doktorumun önerisi idi
7.hafta haftaya pzt randevum var. En son görüşmede normal böyle şeyler demişti, kanama alanı da görünmemişti ağrılı kanaman olmadığı sürece iki haftadan önce gelmene gerek yok dedi bekliyorum o yüzden ama insan korkuyor yine de doktor ne dese deKaçıncı hafta sizin doktorunuzla görüşün isterseniz
Önceki gebeliğiniz de mi tüp bebekti?Ben Türkiye’ye geleceğim nasipse, sonrasında da Türkiye içinde gezeceğimyani bence ilk 10-12 haftayı atlatıyorsak tamamdır. Ben önceki gebeliğimden biraz daha rahatım sanırım
Önceki gebeliğimde 12. Haftada kesmiştim, bunda da doktorum devamlı kullanmasını tavsiye ediyorum ama doktorunla görüşürsün dedi. Benim pohtılaşma problemim (trambosis hastalığı) çok şükür olmadığı için yine 12. Hafta gibi keserim diye düşünüyorum
Masal çok sinir bozucu haklısın. Ben almanyadayım ve öyle iğne yaptırma şansım yok. YouTube’dan izleye izleye eşim öğrendi kalçadan iğne yapmayı ve oğluöun hamileliği boyunca da, şimdi de tüm iğnelerimi (progestan ve proluton depot) eşim yapıypr :) Allah mecbur bırakmasın da, iş başa düşünce insan herşeye alışıyor.
Evet, oğlum oldu bi tane, eylülde 3 yaşında olacak Allah nasip ederseÖnceki gebeliğiniz de mi tüp bebekti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?