2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım nereye yaptırdın kaç haftalıkken? Bana 12+3 de dediler
Nice diye bir marka yani laboratuvarları Türkiye’de yok o yüzden evine gelip kan alıyorlar 3 dakikalık bir işlem 400Usd +KDV dediler 9.300 e falan geldi nakit ödersen daha uygun oluyor Muş benim doktorumun önerisi idi

16 haftalık oldu mu
Yok canım gözüküyor yani 10. Cu haftaya giricez ama kesin demiyor tabi benim kadın doğum doktorum aile dostumuz sayılır ondan öyle erkenden tahmin etti normalde söylenmez dedi ben hep kızım diye seviyorum da kız değil bu dedi görünür de

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla dünyaya gelsin

Geçmiş olsun canım çok mu fazla Benimde regl günüm bugün Kasık ağrım fazla
Çok fazla değil ama her tuvalete gittiğimde görüyorum peçeteye de geliyor. Bir de midem çok ağrıyor korkuyorum

Kızlar bayramda bir yere gitmeyi planlıyor musunuz?
Ben Türkiye’ye geleceğim nasipse, sonrasında da Türkiye içinde gezeceğim yani bence ilk 10-12 haftayı atlatıyorsak tamamdır. Ben önceki gebeliğimden biraz daha rahatım sanırım
Kızlar kan sulandırıcıları ne zaman bıraktınız veya bırakacaksınız ?
Önceki gebeliğimde 12. Haftada kesmiştim, bunda da doktorum devamlı kullanmasını tavsiye ediyorum ama doktorunla görüşürsün dedi. Benim pohtılaşma problemim (trambosis hastalığı) çok şükür olmadığı için yine 12. Hafta gibi keserim diye düşünüyorum
Masal çok sinir bozucu haklısın. Ben almanyadayım ve öyle iğne yaptırma şansım yok. YouTube’dan izleye izleye eşim öğrendi kalçadan iğne yapmayı ve oğluöun hamileliği boyunca da, şimdi de tüm iğnelerimi (progestan ve proluton depot) eşim yapıypr :) Allah mecbur bırakmasın da, iş başa düşünce insan herşeye alışıyor.

Nice diye bir marka yani laboratuvarları Türkiye’de yok o yüzden evine gelip kan alıyorlar 3 dakikalık bir işlem 400Usd +KDV dediler 9.300 e falan geldi nakit ödersen daha uygun oluyor Muş benim doktorumun önerisi idi
Nifty ankarada yaptırıcam 6bin TL
2 haftaya cıkarmıs sonuc.

Kaçıncı hafta sizin doktorunuzla görüşün isterseniz
7.hafta haftaya pzt randevum var. En son görüşmede normal böyle şeyler demişti, kanama alanı da görünmemişti ağrılı kanaman olmadığı sürece iki haftadan önce gelmene gerek yok dedi bekliyorum o yüzden ama insan korkuyor yine de doktor ne dese de

Önceki gebeliğiniz de mi tüp bebekti?

Önceki gebeliğiniz de mi tüp bebekti?
Evet, oğlum oldu bi tane, eylülde 3 yaşında olacak Allah nasip ederse yani güzel anneler, Allah kucağımıza aldırınca bu çektiklerimizi unutturuyor da , yavrumuza kardeş için tekrar bile niyetleniyoruz Allah tüm evlatlara uzun ömür versin, bebelerimizi de sağlıkla kucağımıza aldırsın :)

Selam kızlar uzun zamandır bakamadım buralara 7+4 oldum mide bulandıları kusma, 6dan sonra başladı.çalışıyorum bir de o kadar zor ki kolumu kaldıracak enerjim yok. dün kalp atışı için gittik şükür duyduk kendi de belli belirsiz göründü o kadar güzeldi ki keşke o sesi hep duysak iğnelere devam deyince bi yıkıldım kalçamda artık ödem oluşmuş bazen ilaç gitmiyor farklı yer kalmadı. Karnım da öyle. 20 haziranda 11.hafta oluyorum o zaman bazı testler yapılacak ilaçlara o zamana kadar devam dedi. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…