2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet kuzum sadece haftada bir pruluton depot, regenesis max ve d vitamini yeterli dedi
Çok güzel keşke ben de bıraksam. Estrofem sanırım alerji yapıyor bende arkadaşlar. Bugün ayaklarım kabardı yine çok kaşınıyorum. Düşünüyorum avokado yumurta ve zeytin dışında bir şey de yemedim. Önceden bu kaşıntıyı çileğe yoruyordum,çilek yemeyi bırakmıştım. Yine oldu ama demek ki çilek değil. Ne tetikliyor acaba? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Maşallah 🧿 çok güzel bir haber 🥰 ilaçları azaltmak da inanılmaz iyi olmuştur , zira benim popom feci durumda progestan iğneden 😏

Hayırlı olsun canım, sonuçlar da mis gibi gelsin yüzün gülsün inşallah 🥰🥰 ne kadarlıktı senin gebeliğin? Kaçıncı haftada yaptırmış oldun yani ?
Canım benim iğnem göbektendi her gün. Progestan dex. Şimdi haftada 1 kalçadan olacak. Evet çok iyi oldu fitil de yok estrofem de yok rahatladım

Çok güzel keşke ben de bıraksam. Estrofem sanırım alerji yapıyor bende arkadaşlar. Bugün ayaklarım kabardı yine çok kaşınıyorum. Düşünüyorum avokado yumurta ve zeytin dışında bir şey de yemedim. Önceden bu kaşıntıyı çileğe yoruyordum,çilek yemeyi bırakmıştım. Yine oldu ama demek ki çilek değil. Ne tetikliyor acaba? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben hiç yaşamadım canım ama bi doktoruna sormanda fayda var onlar daha iyi bilir

Gruptan bir arkadaşa da yaptı estrofem alerji

Kızlar doktorumuzun tavsiyesi ile transfer öncesi embriyoya pgt yapılmıştı. Sağlıklı olan embriyo transfer edilmişti. Benim şimdi 2li test vs ya da başka bir genetik test yaptırmam gerekiyor mu
Benim önceki gebeliğimde yazılmıştı pgt ye rağmen nifty. Yani Allah muhafaza bir şey çıksa cocuktan vazgeçmek için değil de, Hastalıkları ve tedavi yöntemlerine hazırlıklı olmak açısından önemli olduğunu düşünüyorum ben. Allah evlatlarımızın Sağlığı ile sınamasın 😔
Kalp atışını duyduktan sonra Estrofem azalttı bende, 1 hafta sonra da bıraktırdı. Acaba bi daha hemşirene ya da doktora sorsan mı arayıphem alerji yaptığını söylesen?

Benim önceki gebeliğimde yazılmıştı pgt ye rağmen nifty. Yani Allah muhafaza bir şey çıksa cocuktan vazgeçmek için değil de, Hastalıkları ve tedavi yöntemlerine hazırlıklı olmak açısından önemli olduğunu düşünüyorum ben. Allah evlatlarımızın Sağlığı ile sınamasın 😔

Kalp atışını duyduktan sonra Estrofem azalttı bende, 1 hafta sonra da bıraktırdı. Acaba bi daha hemşirene ya da doktora sorsan mı arayıphem alerji yaptığını söylesen?
Ben de bıraktırmadı 🤦🏼‍♀️ 10. haftaya kadar aynen devam ediyoruz dedi. Haftaya pzt kontrolüm var o zaman söylicem. Durumum çok kötüye giderse ararım hemen. Her hafta 2 gün yokluyor bu kasıntı sonra geçiyor

Ben de bıraktırmadı 🤦🏼‍♀️ 10. haftaya kadar aynen devam ediyoruz dedi. Haftaya pzt kontrolüm var o zaman söylicem. Durumum çok kötüye giderse ararım hemen. Her hafta 2 gün yokluyor bu kasıntı sonra geçiyor
Bana da kalp atışı sonrası azaltarak bıraktırdı

Ayy kızlar bütün tuhaf insanlar beni buluyor bugün 35inci progestan iğnemi vurulacaktım hemşire bu reçete eski vuramam dedi 18 mayısta bir kutu gibi yazmışlar dedi özel reçete dedim bu zamana kadar vurdurdum bi sorun çıkmadı ben beş günde bir reçetemi yazdıracam ben bazen özel alıyorum ne yani beş günde bir randevu alıp ilaçmı yazdırayım bu şekilde ne saçma Asabimi bozdu resmen özel reçetedw yazacakmış şu tarihe kadar on kutu falan dedim ben bu kadar doktora gittim öyle bi reçete görmedim 10 kutu ne ya raporlu ilaçmı bu 10.haftaya kadar devam edecem bide şaka gibi yapmadı iğnemi

Back