• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merak ettiğim kaçıncı haftadan sonra normal bir kadın doğumcuya geçmeyi düşünüyorsunuz? Ben doktorumu çok seviyorum keşke uzak olmasa da onda doğum yapsam ama uzaklığı gözüme zor geliyor. 11.haftadan sonra konuşalım dedi hemşire. Sigortam da geçiyor ama 1 saat sürüyor yolum e son zamanlarda sık gidilecek doğum başlasa gitmem 1 saat 😄 kafam çok karışık

Naçizane tecrübem, randevularda çok beklemeyeceğin ve yakın bir doktor epey önemli . Hamilelik ilerledikçe oturmak, beklemek zorlaşıyor. Sizin orayı bilmiyorum ama biz Almanya da genelde çok bekliyoruz doktorda randevularda o da beni benden alıyor 🤣 ama eve yakın olması önemli, acil bir şey de olsa hemen gidiyorum

Naçizane tecrübem, randevularda çok beklemeyeceğin ve yakın bir doktor epey önemli . Hamilelik ilerledikçe oturmak, beklemek zorlaşıyor. Sizin orayı bilmiyorum ama biz Almanya da genelde çok bekliyoruz doktorda randevularda o da beni benden alıyor 🤣 ama eve yakın olması önemli, acil bir şey de olsa hemen gidiyorum
Evet haklısınız bekleme olmuyor randevular çok planlı ilerliyor ancak uzaklığı can sıkıcı. Trafik olmasa 30 dk ancak çok trafiği olan bir lokasyonda olduğu için biz hep 1.5 saat önce yola çıkıyoruz dün bile zor geçti yolculuk sürekli ekşi bir şeylerle midemi bastırdım ki ilerde hareketsizlik daha da yoracak. Üzülerek ayrılacağım doktorumdan 💔 diğer doktorum evime yürüyerek 10 dk. Benim için nimet

Evet, oğlum oldu bi tane, eylülde 3 yaşında olacak Allah nasip ederse 🥰 yani güzel anneler, Allah kucağımıza aldırınca bu çektiklerimizi unutturuyor da , yavrumuza kardeş için tekrar bile niyetleniyoruz 🤣 Allah tüm evlatlara uzun ömür versin, bebelerimizi de sağlıkla kucağımıza aldırsın :)
Allah bağışlasın, amin inş bize de nasip etsin ☺️🙏

Selam kızlar uzun zamandır bakamadım buralara 7+4 oldum mide bulandıları kusma, 6dan sonra başladı.çalışıyorum bir de o kadar zor ki kolumu kaldıracak enerjim yok. dün kalp atışı için gittik şükür duyduk kendi de belli belirsiz göründü o kadar güzeldi ki keşke o sesi hep duysak❤️ iğnelere devam deyince bi yıkıldım :KK43: kalçamda artık ödem oluşmuş bazen ilaç gitmiyor farklı yer kalmadı. Karnım da öyle. 20 haziranda 11.hafta oluyorum o zaman bazı testler yapılacak ilaçlara o zamana kadar devam dedi. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ah canimmmm o güzellik tüm zorlukları unutturuor♥️ benim de doktorum uzak olunca evimin yakinindaki hastaneye geçiş yaptım doktorumun arkadasi çıkınca da sürekli iletişim halindeler benjm için çok iyi oldu

Bana temmuz icin izin vermedi uçağa. 12. Hafta civarı oluyor.
Senin özelinde mi bilmiyorum ama ben transferden 1 hafta sonra da (oğlumun hamileliğinde de) hemen uçakla Almanya’ya döndüm. Ve hamileliğim boyunca sa seyahat ettim. Bilginiz olsun uçak , arabaya göre daha az riskli deniyor. Ama yine doktorlar en iyi yönlendirmeyi yapar tabii kişi özelinde, bana öyle bir sınırlama yasaklama koymadı hiç doktorlarım

Kızlar biz bugün 8+2 olduk geçen hafta kalp atişinıda duyduk ama hep diyorm acaba kalbi durdu mu atıyor mu bende tek mi var bu takıntılar
Hayır canım tek sende yok. Ben ayda bir gitmeye başladım 11+1im. Sürekli acaba bişey oldu mu endişesi yaşıyorum. Kalbi atıyor mu acaba başka bişey oldu mu falan. Her hamilelikte bu endişeler oluyor maalesef. Ama hep kendimi rahatlatıyorum. Eğer bir şey olsa vücudumuz tepki gösterir gibi kendimi rahatlatıyorum.

Kızlar biz bugün 8+2 olduk geçen hafta kalp atişinıda duyduk ama hep diyorm acaba kalbi durdu mu atıyor mu bende tek mi var bu takıntılar
Ben de aynı durumdayım her gün rüyamda, her gün doktora gidiyorum rüyalarımda psikolojim alt üst oldu valla . Haftaya kontrolüm var bir an önce zaman geçsin olumlu bir şeyler duyayım istiyorum

Haklısın bende öyle düşünü. Snra kendi kendime diyorum kasıklarım ağrıyo büyüyor yer açiliyor demek😀 süreç baştan sona kadar jhep stresli
Maalesef canım. Bide bazen lekeler falan olabiliyor ordaki telaş hiç bir şeyde yok. Geçen hafta cuma günü lekelenmem oldu eşim işe gitti geri döndürdüm bir ağlıyorum bir ağlıyorum öyle böyle değil

Maalesef canım. Bide bazen lekeler falan olabiliyor ordaki telaş hiç bir şeyde yok. Geçen hafta cuma günü lekelenmem oldu eşim işe gitti geri döndürdüm bir ağlıyorum bir ağlıyorum öyle böyle değil
Ben de öyle lekelenmem olunca sürekli tuvalete gidip bakıyorum ne durumdayım diye. Ama eşim çok rahat bir şey olmaz doktor normal dedi diye beni rahatlatıyor

Bende lekelenme oldu doktor kan sulandırıcılaro kesti kalçadan ekstra progesteron ekledi kalp atişindan snra kesti yine kalçadan olan progesteronu ekledi

Ben de öyle lekelenmem olunca sürekli tuvalete gidip bakıyorum ne durumdayım diye. Ama eşim çok rahat bir şey olmaz doktor normal dedi diye beni rahatlatıyor
Benim 3 kere lekelenmem oldu 2 si gece uyurken başlamış sabah bitmişti onda o kdar telaş yapmamıştım ama son olan sabah başlamıştı o yüzden kırmızı olarak görünce elim ayağıma dolaştı😂 ben endişelenirsem eşimde endişeleniyor. O da çok kötü oluyor 😂

Bende lekelenme oldu doktor kan sulandırıcılaro kesti kalçadan ekstra progesteron ekledi kalp atişindan snra kesti yine kalçadan olan progesteronu ekledi
Benimde lekelenmem olunca coraspini kesti. Oksapar da günaşırı vuruyorum. Ona devam 16. Haftaya kadar

Back