• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim 3 kere lekelenmem oldu 2 si gece uyurken başlamış sabah bitmişti onda o kdar telaş yapmamıştım ama son olan sabah başlamıştı o yüzden kırmızı olarak görünce elim ayağıma dolaştı😂 ben endişelenirsem eşimde endişeleniyor. O da çok kötü oluyor 😂
Hahah bu daha da kötü 😁 Benim de 3. oluyor, dün öğleden sonra başladı. Biraz önce gittim yine geldi peçeteye. Bu lekelenme olmasa daha rahat olacaz. Hayır ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum niye oluyor acaba

Hahah bu daha da kötü 😁 Benim de 3. oluyor, dün öğleden sonra başladı. Biraz önce gittim yine geldi peçeteye. Bu lekelenme olmasa daha rahat olacaz. Hayır ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum niye oluyor acaba
Galiba dondurulmuş embriyolarda çok sık görülebilen bişeymiş bu lekelenme. Bu 3. Sefer olduğunda arabada hastaneye gidiyoruz ben ağlıyorum eşim bi yandan dua okuyor bi yandan trafiğe sinirleniyor beni de geriyor😂 Allah bir daha yaşatmasın. 12. Hafta sonrası biter falan diyorşat inşallah biter benim bişey kalmadı

Galiba dondurulmuş embriyolarda çok sık görülebilen bişeymiş bu lekelenme. Bu 3. Sefer olduğunda arabada hastaneye gidiyoruz ben ağlıyorum eşim bi yandan dua okuyor bi yandan trafiğe sinirleniyor beni de geriyor😂 Allah bir daha yaşatmasın. 12. Hafta sonrası biter falan diyorşat inşallah biter benim bişey kalmadı
Zor gerçekten inş biter 🙏 benim daha çok var 😬

Kızlar biz bugün 8+2 olduk geçen hafta kalp atişinıda duyduk ama hep diyorm acaba kalbi durdu mu atıyor mu bende tek mi var bu takıntılar
Of bende öyleyim. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın. Benim de ikizlerden biri küçüktü, Almanya doktorumun da sağolsun duyguları yok 🤣 bana diyor çok riskli , bu gidebilir tek gebelik de devam edebilir, ikisi de büyüyüp toparlayabilir. Ablacım biz tüp bebek hamişiyiz öyle çat çat diye söyleme kalpten gideriz diyemedim tabii 🤣 o yüzden devamlı aklım orada, kalbim ağzımda…

Kizlar bu bulanti sabah hiç yok ama akşama doğru bir bastırıyor mahvediyor beni yaa😒
Benim de hiç belli olmuyor ne zaman olacağı. Sabah uyandım yoktu, kahvaltımı bir yaptım başladı bütün günüm berbat geçti, kafamda da ağırlık oluyor bir şey yapamıyorum, günü bitirmeye çalışıyorum resmen 😣

Kızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım

Kızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Doktorunuz ne dedi. Normal mi geriden gelmesi

Benim de ilkinde 3 gün geride görünmüştü, pzt nasıl olacak merakla bekliyorum, bir sıkıntı olsa doktor söyler bence bunu takma kafana ❤️

Benim de ilkinde 3 gün geride görünmüştü, pzt nasıl olacak merakla bekliyorum, bir sıkıntı olsa doktor söyler bence bunu takma kafana ❤️
Valla ıster ıstemez taktım, ben takınca o da haftaya bakalım tekrar dedı

Haftaya tekrar bakalım dedı, adet tarıhı heaaplamanda yanlıslık olabılır dedı, gelısım ve kalp atısı var dedı, ben evham yaptım
Anladım canım doktorun bişey demediyse bu iyi bişey. Olabilicek şeyler diye okumuştum bazen ilerden bazen geriden gelebiliyor

Anladım canım doktorun bişey demediyse bu iyi bişey. Olabilicek şeyler diye okumuştum bazen ilerden bazen geriden gelebiliyor
Bakalım dıger arkadasların durumu nasılmıs. Merakla bekliyorum cevapları 🙏🏻

Kizlar bu bulanti sabah hiç yok ama akşama doğru bir bastırıyor mahvediyor beni yaa😒
Ay canım o bende de öyle oluyordu sabah hiç yok akşam beter oluyordum bulantı dan.Bugün sabah da kötü yaptı ama öğlenden sonra gecer gibi oldu akşama tekrar başladı , su an kötüyüm bende.3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum 🥺

Transfer tarihine göre mi hesaplıyorsun , birde karından bakınca daha küçük çıkabiliyor sanırım.Crl ye göre çok aşırı fark yoksa normaldir bence canım, birde kalp atışı da güzelse kafana takma.Bence sonradan kapatır arayı

Benim de hiç belli olmuyor ne zaman olacağı. Sabah uyandım yoktu, kahvaltımı bir yaptım başladı bütün günüm berbat geçti, kafamda da ağırlık oluyor bir şey yapamıyorum, günü bitirmeye çalışıyorum resmen 😣
Öyle cidden içtiğim su bardağını bile mutfağa götürecek halim olmuor kaç gündür aksamlari bir lokma ekmekle durduruyorum kendimi birde daha buna hafif diyorlar😕

Back