2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ayy kızlar bütün tuhaf insanlar beni buluyor bugün 35inci progestan iğnemi vurulacaktım hemşire bu reçete eski vuramam dedi 18 mayısta bir kutu gibi yazmışlar dedi özel reçete dedim bu zamana kadar vurdurdum bi sorun çıkmadı ben beş günde bir reçetemi yazdıracam ben bazen özel alıyorum ne yani beş günde bir randevu alıp ilaçmı yazdırayım bu şekilde ne saçma Asabimi bozdu resmen özel reçetedw yazacakmış şu tarihe kadar on kutu falan dedim ben bu kadar doktora gittim öyle bi reçete görmedim 10 kutu ne ya raporlu ilaçmı bu 10.haftaya kadar devam edecem bide şaka gibi yapmadı iğnemi
Gerçekten şu süreçte söyle insanlara denk gelindi mi agizlarin üstüne patlatmak istiyorun

Gerçekten şu süreçte söyle insanlara denk gelindi mi agizlarin üstüne patlatmak istiyorun
Bende sinirden ağladım zaten duygu durumum bozuk diğer hemşire de şaşırdı aslında eski değil dedi sakinleştirmeye çalıştı çıktım bütün ruh hastaları bana denk gelio yani sonra sağlık sistemi tıkanıyo ben sürekli randevu alıp ilaçmı yazdıracam ben hstaneye gitmemek için özel alıyorum yazlık bi ilçedeyim özel hastane olsa bunlarla muhatap olmamda yok işte

Aksaraya gitmek istiyorum tüm akrabam orda ama doktorum ne diyecek bilemiyorum
Bende sorucam doktoruma canım afyona gideceğim eşimin ailesi orda sonra eşimin nöbeti var konyaya geleceğiz sonra benim ailemin yanına sakaryaya gideceğiz

Back