- 26 Nisan 2022
- 1.455
- 1.636
- 63
- 35
Ben evdeyimKızlar bayramda bir yere gitmeyi planlıyor musunuz?
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evdeyimKızlar bayramda bir yere gitmeyi planlıyor musunuz?
Kalbi duydugumuz an kesti doktorumKızlar kan sulandırıcıları ne zaman bıraktınız veya bırakacaksınız ?
Fitilden ben de tiksindim sonradan gelen akıntıdan, ama korkuyorum da bırakmaya, bakalım ben de yarın gıdıcem kontrole, ne dıyecekCanım benim iğnem göbektendi her gün. Progestan dex. Şimdi haftada 1 kalçadan olacak. Evet çok iyi oldu fitil de yok estrofem de yok rahatladım
Gerçekten şu süreçte söyle insanlara denk gelindi mi agizlarin üstüne patlatmak istiyorunAyy kızlar bütün tuhaf insanlar beni buluyor bugün 35inci progestan iğnemi vurulacaktım hemşire bu reçete eski vuramam dedi 18 mayısta bir kutu gibi yazmışlar dedi özel reçete dedim bu zamana kadar vurdurdum bi sorun çıkmadı ben beş günde bir reçetemi yazdıracam ben bazen özel alıyorum ne yani beş günde bir randevu alıp ilaçmı yazdırayım bu şekilde ne saçma Asabimi bozdu resmen özel reçetedw yazacakmış şu tarihe kadar on kutu falan dedim ben bu kadar doktora gittim öyle bi reçete görmedim 10 kutu ne ya raporlu ilaçmı bu 10.haftaya kadar devam edecem bide şaka gibi yapmadı iğnemi
Kaçıncı haftadasınız ? İnşaAllah güzel şeyler söyleyecek. Bebişinizi görüp mutlu mutlu geleceksiniz :)Fitilden ben de tiksindim sonradan gelen akıntıdan, ama korkuyorum da bırakmaya, bakalım ben de yarın gıdıcem kontrole, ne dıyecek
7+4 bugun, ınsallah canımKaçıncı haftadasınız ? İnşaAllah güzel şeyler söyleyecek. Bebişinizi görüp mutlu mutlu geleceksiniz :)
O zaman ilaçları bıraktırmayabilirler şimdi. 9. Haftaya kadar en az devam ediyor diye biliyorum. Görmek çok güzel ben de bu gün gördüm bebeklerimi insan mutlu oluyor7+4 bugun, ınsallah canımgecen hafta gıtmıstım, dusunmeden edemıyorum
![]()
Bende sinirden ağladım zaten duygu durumum bozuk diğer hemşire de şaşırdı aslında eski değil dedi sakinleştirmeye çalıştı çıktım bütün ruh hastaları bana denk gelio yani sonra sağlık sistemi tıkanıyo ben sürekli randevu alıp ilaçmı yazdıracam ben hstaneye gitmemek için özel alıyorum yazlık bi ilçedeyim özel hastane olsa bunlarla muhatap olmamda yok işteGerçekten şu süreçte söyle insanlara denk gelindi mi agizlarin üstüne patlatmak istiyorun
YaaaO zaman ilaçları bıraktırmayabilirler şimdi. 9. Haftaya kadar en az devam ediyor diye biliyorum. Görmek çok güzel ben de bu gün gördüm bebeklerimi insan mutlu oluyor![]()
İnşaAllah eve cihaz almamız lazımYaaadarısı bıze ınsaallhh, keske hergun bakabılsek
Doktorunuz seyahet engeli mi koyuyor? Evet ben 4.5 saat uzaklıkta yola gidicemKızlar bayramda bir yere gitmeyi planlıyor musunuz?
Aksaraya gitmek istiyorum tüm akrabam orda ama doktorum ne diyecek bilemiyorumKızlar bayramda bir yere gitmeyi planlıyor musunuz?
Bende sorucam doktoruma canım afyona gideceğim eşimin ailesi orda sonra eşimin nöbeti var konyaya geleceğiz sonra benim ailemin yanına sakaryaya gideceğizAksaraya gitmek istiyorum tüm akrabam orda ama doktorum ne diyecek bilemiyorum
Ben hala kullanıyorum neye göre bırakıcam onu da bilmiyorumKalbi duydugumuz an kesti doktorum
Sen baya dolanacaksinnnnBende sorucam doktoruma canım afyona gideceğim eşimin ailesi orda sonra eşimin nöbeti var konyaya geleceğiz sonra benim ailemin yanına sakaryaya gideceğiz
Doktorun en iyisini bilir canım insan kullanırken bırakmak istiyor bırakılınca da acaba neden bıraktık ki diye dusubuyoBen hala kullanıyorum neye göre bırakıcam onu da bilmiyorum
Yaaaaaaaa neymisss erkek miiiiGördük bebeği kızlar çok şükür iyi de kıpır kıpır elleri ayakları belirgin olmuş artık çok şükür cinsiyeti de söyledi ama net değil dedi![]()
16 haftalık oldu muGördük bebeği kızlar çok şükür iyi de kıpır kıpır elleri ayakları belirgin olmuş artık çok şükür cinsiyeti de söyledi ama net değil dedi![]()
Ayy kaç haftalıksınız? Bende 6 sında 12 hafta olcam. Cinsiyeti neeGördük bebeği kızlar çok şükür iyi de kıpır kıpır elleri ayakları belirgin olmuş artık çok şükür cinsiyeti de söyledi ama net değil dedi![]()