2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım benim iğnem göbektendi her gün. Progestan dex. Şimdi haftada 1 kalçadan olacak. Evet çok iyi oldu fitil de yok estrofem de yok rahatladım
Fitilden ben de tiksindim sonradan gelen akıntıdan, ama korkuyorum da bırakmaya, bakalım ben de yarın gıdıcem kontrole, ne dıyecek

Gerçekten şu süreçte söyle insanlara denk gelindi mi agizlarin üstüne patlatmak istiyorun

Gerçekten şu süreçte söyle insanlara denk gelindi mi agizlarin üstüne patlatmak istiyorun
Bende sinirden ağladım zaten duygu durumum bozuk diğer hemşire de şaşırdı aslında eski değil dedi sakinleştirmeye çalıştı çıktım bütün ruh hastaları bana denk gelio yani sonra sağlık sistemi tıkanıyo ben sürekli randevu alıp ilaçmı yazdıracam ben hstaneye gitmemek için özel alıyorum yazlık bi ilçedeyim özel hastane olsa bunlarla muhatap olmamda yok işte

Aksaraya gitmek istiyorum tüm akrabam orda ama doktorum ne diyecek bilemiyorum
Bende sorucam doktoruma canım afyona gideceğim eşimin ailesi orda sonra eşimin nöbeti var konyaya geleceğiz sonra benim ailemin yanına sakaryaya gideceğiz

Gördük bebeği kızlar çok şükür iyi de kıpır kıpır elleri ayakları belirgin olmuş artık çok şükür cinsiyeti de söyledi ama net değil dedi
Ayy kaç haftalıksınız? Bende 6 sında 12 hafta olcam. Cinsiyeti nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…