2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlar sanırım sizlerden daha tecrübeliyim o yüzden yazma gereği duydum, perinotologların yaptığı ayrıntılı usg yi 11 ve 20 hafta civarlarında yaptırın, bir sürü hastalık olabiliyor, doğumu iyi bir hastanede yapmanızı gerektiren, inşallah kimsenin başına gelmez ama hayat bu tedbiri elden bırakmamak lazım,

Kızlar doktorumuzun tavsiyesi ile transfer öncesi embriyoya pgt yapılmıştı. Sağlıklı olan embriyo transfer edilmişti. Benim şimdi 2li test vs ya da başka bir genetik test yaptırmam gerekiyor mu

Haberdar et bizi de
Doktorum eski kanama alanının 6 milime indiğini şuan plesenta nin arkasında altta yeniden bir.kanama alanı oluşmuş ama minik neden bu kdr kanama yapıyor diye şaşırdı. Baya kırmızı aktif renk ya özellikle geceleri ped doluyor korkuyorum hepsini söyledim ama yapacak bişi yok iğne ve ilaçlara devam edip istirahat edeceksin elimizden başka bişi gelmez bebeğin durumu iyi dedi başka tesellim yok zaten çok şükür yavrum sağlıklı durum lar bunlar

Doktorum eski kanama alanının 6 milime indiğini şuan plesenta nin arkasında altta yeniden bir.kanama alanı oluşmuş ama minik neden bu kdr kanama yapıyor diye şaşırdı. Baya kırmızı aktif renk ya özellikle geceleri ped doluyor korkuyorum hepsini söyledim ama yapacak bişi yok iğne ve ilaçlara devam edip istirahat edeceksin elimizden başka bişi gelmez bebeğin durumu iyi dedi başka tesellim yok zaten çok şükür yavrum sağlıklı durum lar bunlar
Moralini yüksek tutmaya çalış, maşallah yavrun iyi bak 🥰 dinlen bol bol, gelmiş geçmiş olsun inşallah

Kızlae ben de geldim. Hamd olsun bebişlerim iyi. D vitamini verdi. İkisinin arasında 2 günlük fark var biri 9+5 biri 9+3 günlük :) iğne olarak da pruluton depot haftada bir yeter bir de folikasit kullan başka bir şeye gerek yok dedi
Ayyyy canimmmm çok sevindimmm. Bırakıyor musun sindi ilaclari😅

Canım çok geçmiş olsun, Allahıma emanet olsun yavrularımız. İnşallah hiç bir şey olmaz.

Kızlae ben de geldim. Hamd olsun bebişlerim iyi. D vitamini verdi. İkisinin arasında 2 günlük fark var biri 9+5 biri 9+3 günlük :) iğne olarak da pruluton depot haftada bir yeter bir de folikasit kullan başka bir şeye gerek yok dedi
Çok iyi ilaçlarım hepsini bıraktırmış resmen. Bende bırakıcam az kaldı. Haftaya bugün son galiba. Bir daha me zaman gideceksin

15 gün sonra canım. İkiz olduğu için 15 günde bir takip gerektiriyor dedi. Evet her gün iğne yapma yazık dedi :)
Ay ne güzel hep erkenden gidip göreceksin bebişleri.çok sevindim ilaçları bırakmana biz de kurtulsak bir an önce inşallah

Ay çok şükür bende gidicem 2 gibi bakalım nasıl bebiş

Merhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 10+6 olmuşuz ultrasonda bebeğe benzemeye başlamış kolları bacakları hareket ediyordu kıpır kıpır 🥺iki hafta sonra nifty testi yapalım dedi tüp bebekte anormallikler daha fazla oluyormuş yaptıran oldu mu ben çok kararsızım
Ben fetal DNA yaptırdım 7 güne sonuc çıkar benim

Maşallah 🧿 çok güzel bir haber 🥰 ilaçları azaltmak da inanılmaz iyi olmuştur , zira benim popom feci durumda progestan iğneden 😏
Ben fetal DNA yaptırdım 7 güne sonuc çıkar benim
Hayırlı olsun canım, sonuçlar da mis gibi gelsin yüzün gülsün inşallah 🥰🥰 ne kadarlıktı senin gebeliğin? Kaçıncı haftada yaptırmış oldun yani ?

Back