Benim de ilk gebeliğim ailelerimizde de yakınımızda da genetik rahatsızlık yok bize öyle söyledilerBenim daha önce düşüğüm yok ilk bebeğim doktor bir şey söylemedi bize neye göre fetal DNA öneriyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk gebeliğim ailelerimizde de yakınımızda da genetik rahatsızlık yok bize öyle söyledilerBenim daha önce düşüğüm yok ilk bebeğim doktor bir şey söylemedi bize neye göre fetal DNA öneriyor acaba
Bize de demedi kadın doğum doktorum da yapılabilirdi başta tabi dedi bir sorun yok dedi şimdi de yapılması içinYani bilmiyorum kafa karışıklığı oluştu şimdi doktorumuzda embriyoya analiz yapalım vs bişey dememişti
Doktorum eski kanama alanının 6 milime indiğini şuan plesenta nin arkasında altta yeniden bir.kanama alanı oluşmuş ama minik neden bu kdr kanama yapıyor diye şaşırdı. Baya kırmızı aktif renk ya özellikle geceleri ped doluyor korkuyorum hepsini söyledim ama yapacak bişi yok iğne ve ilaçlara devam edip istirahat edeceksin elimizden başka bişi gelmez bebeğin durumu iyi dedi başka tesellim yok zaten çok şükür yavrum sağlıklı durum lar bunlarHaberdar et bizi de
Moralini yüksek tutmaya çalış, maşallah yavrun iyi bakDoktorum eski kanama alanının 6 milime indiğini şuan plesenta nin arkasında altta yeniden bir.kanama alanı oluşmuş ama minik neden bu kdr kanama yapıyor diye şaşırdı. Baya kırmızı aktif renk ya özellikle geceleri ped doluyor korkuyorum hepsini söyledim ama yapacak bişi yok iğne ve ilaçlara devam edip istirahat edeceksin elimizden başka bişi gelmez bebeğin durumu iyi dedi başka tesellim yok zaten çok şükür yavrum sağlıklı durum lar bunlar
Ayyyy canimmmm çok sevindimmm. Bırakıyor musun sindi ilaclariKızlae ben de geldim. Hamd olsun bebişlerim iyi. D vitamini verdi. İkisinin arasında 2 günlük fark var biri 9+5 biri 9+3 günlük :) iğne olarak da pruluton depot haftada bir yeter bir de folikasit kullan başka bir şeye gerek yok dedi
Canım çok geçmiş olsun, Allahıma emanet olsun yavrularımız. İnşallah hiç bir şey olmaz.Doktorum eski kanama alanının 6 milime indiğini şuan plesenta nin arkasında altta yeniden bir.kanama alanı oluşmuş ama minik neden bu kdr kanama yapıyor diye şaşırdı. Baya kırmızı aktif renk ya özellikle geceleri ped doluyor korkuyorum hepsini söyledim ama yapacak bişi yok iğne ve ilaçlara devam edip istirahat edeceksin elimizden başka bişi gelmez bebeğin durumu iyi dedi başka tesellim yok zaten çok şükür yavrum sağlıklı durum lar bunlar
Evet kuzum sadece haftada bir pruluton depot, regenesis max ve d vitamini yeterli dediAyyyy canimmmm çok sevindimmm. Bırakıyor musun sindi ilaclari![]()
Çok iyi ilaçlarım hepsini bıraktırmış resmen. Bende bırakıcam az kaldı. Haftaya bugün son galiba. Bir daha me zaman gideceksinKızlae ben de geldim. Hamd olsun bebişlerim iyi. D vitamini verdi. İkisinin arasında 2 günlük fark var biri 9+5 biri 9+3 günlük :) iğne olarak da pruluton depot haftada bir yeter bir de folikasit kullan başka bir şeye gerek yok dedi
15 gün sonra canım. İkiz olduğu için 15 günde bir takip gerektiriyor dedi. Evet her gün iğne yapma yazık dedi :)Çok iyi ilaçlarım hepsini bıraktırmış resmen. Bende bırakıcam az kaldı. Haftaya bugün son galiba. Bir daha me zaman gideceksin
Teşekkür ederim elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum Allah razı olsunMoralini yüksek tutmaya çalış, maşallah yavrun iyi bakdinlen bol bol, gelmiş geçmiş olsun inşallah
İnşallah canım çok teşekkürler. Aynen öyle Allah hepimize iyilik sağlık versinCanım çok geçmiş olsun, Allahıma emanet olsun yavrularımız. İnşallah hiç bir şey olmaz.
Ay ne güzel hep erkenden gidip göreceksin bebişleri.çok sevindim ilaçları bırakmana biz de kurtulsak bir an önce inşallah15 gün sonra canım. İkiz olduğu için 15 günde bir takip gerektiriyor dedi. Evet her gün iğne yapma yazık dedi :)
Çok çok sevindim canımmmEvet kuzum sadece haftada bir pruluton depot, regenesis max ve d vitamini yeterli dedi
Ay çok şükür bende gidicem 2 gibi bakalım nasıl bebişKızlae ben de geldim. Hamd olsun bebişlerim iyi. D vitamini verdi. İkisinin arasında 2 günlük fark var biri 9+5 biri 9+3 günlük :) iğne olarak da pruluton depot haftada bir yeter bir de folikasit kullan başka bir şeye gerek yok dedi
Ben fetal DNA yaptırdım 7 güne sonuc çıkar benimMerhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 10+6 olmuşuz ultrasonda bebeğe benzemeye başlamış kolları bacakları hareket ediyordu kıpır kıpıriki hafta sonra nifty testi yapalım dedi tüp bebekte anormallikler daha fazla oluyormuş yaptıran oldu mu ben çok kararsızım
Ay cinsiyeti de belli olacakBen fetal DNA yaptırdım 7 güne sonuc çıkar benim
MaşallahKızlae ben de geldim. Hamd olsun bebişlerim iyi. D vitamini verdi. İkisinin arasında 2 günlük fark var biri 9+5 biri 9+3 günlük :) iğne olarak da pruluton depot haftada bir yeter bir de folikasit kullan başka bir şeye gerek yok dedi
Hayırlı olsun canım, sonuçlar da mis gibi gelsin yüzün gülsün inşallahBen fetal DNA yaptırdım 7 güne sonuc çıkar benim