- 26 Nisan 2022
- 1.455
- 1.636
- 63
- 35
Ben karnımı ovalıyorum gaz için. İyi geliyor.Evet 2 3 gündür karnım gurul gurul fakat gaz sıkışıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karnımı ovalıyorum gaz için. İyi geliyor.Evet 2 3 gündür karnım gurul gurul fakat gaz sıkışıyor![]()
Tamam kuzum veririmBize de haber ver canım
Ben de düşündüm yaptırmayı hem pahalı geldi hemde ne olursa olsun bebeği aldırmayı düşünmüyorum o yüzden vazgeçtimMerhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 10+6 olmuşuz ultrasonda bebeğe benzemeye başlamış kolları bacakları hareket ediyordu kıpır kıpıriki hafta sonra nifty testi yapalım dedi tüp bebekte anormallikler daha fazla oluyormuş yaptıran oldu mu ben çok kararsızım
Yaptırırsan cinsiyeti hemen belli olur bize de söyleMerhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 10+6 olmuşuz ultrasonda bebeğe benzemeye başlamış kolları bacakları hareket ediyordu kıpır kıpıriki hafta sonra nifty testi yapalım dedi tüp bebekte anormallikler daha fazla oluyormuş yaptıran oldu mu ben çok kararsızım
Ya masallahh yerim onun elinj kolunu. Ben ikili testte dahil olmak üzere böyle test yaptırmayı dusunmuyorum canimMerhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 10+6 olmuşuz ultrasonda bebeğe benzemeye başlamış kolları bacakları hareket ediyordu kıpır kıpıriki hafta sonra nifty testi yapalım dedi tüp bebekte anormallikler daha fazla oluyormuş yaptıran oldu mu ben çok kararsızım
Bende aynen öyle doktorum isterse şeker yüklemesi yaptıracağım bide yüzünün tam fotoğrafını görebilmek için detaylı ultrasona gireceğimYa masallahh yerim onun elinj kolunu. Ben ikili testte dahil olmak üzere böyle test yaptırmayı dusunmuyorum canim
Evet evet aynen bu kadar isterken rabbimjn verdiğini mecbur durum olmadığı sürece aldırmak vicdanim ömür boyu rahat bırakmaz beniBende aynen öyle doktorum isterse şeker yüklemesi yaptıracağım bide yüzünün tam fotoğrafını görebilmek için detaylı ultrasona gireceğim
Ya masallahh yerim onun elinj kolunu. Ben ikili testte dahil olmak üzere böyle test yaptırmayı dusunmuyorum canim
Bende Allah uzak etsin inşallah çıkmaz bir şey çıkarsa da sonlandırmayı düşünmüyorum ama doğum vakti tedbirli olmak ve doğar doğmaz bir iğneyle düzelecek hastalıkları bilmek için yapalım dedi detaylı haftaya konuşacağız fiyat olarak da bilgim yok.Test yaptıracak olsam nifty yaparım daha kesin diye ikiliyi falan yaptırmam ihtimalle yaşanmazBen de düşündüm yaptırmayı hem pahalı geldi hemde ne olursa olsun bebeği aldırmayı düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim
Tabiki doktorun ve sen en iyi şey için karar verirsinizBende Allah uzak etsin inşallah çıkmaz bir şey çıkarsa da sonlandırmayı düşünmüyorum ama doğum vakti tedbirli olmak ve doğar doğmaz bir iğneyle düzelecek hastalıkları bilmek için yapalım dedi detaylı haftaya konuşacağız fiyat olarak da bilgim yok.Test yaptıracak olsam nifty yaparım daha kesin diye ikiliyi falan yaptırmam ihtimalle yaşanmaz
Biraz daha araştırayım bakayım canım hakkımızda hayırlı olsunTabiki doktorun ve sen en iyi şey için karar verirsiniz![]()
Amin canimmmBiraz daha araştırayım bakayım canım hakkımızda hayırlı olsun![]()
Bende fetal dna yaptırcam 12 hafta da doktorum bize de önerdi 9binden başlıyor fiyatları ben araştırdım biraz da 2 li şeker yüklemesine gerek kalmıcak herşeyin hayırlısı ama bilseydim embriyoya en başta dna testi yaptırırdımMerhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 10+6 olmuşuz ultrasonda bebeğe benzemeye başlamış kolları bacakları hareket ediyordu kıpır kıpıriki hafta sonra nifty testi yapalım dedi tüp bebekte anormallikler daha fazla oluyormuş yaptıran oldu mu ben çok kararsızım
Benim daha önce düşüğüm yok ilk bebeğim doktor bir şey söylemedi bize neye göre fetal DNA öneriyor acabaBende fetal dna yaptırcam 12 hafta da doktorum bize de önerdi 9binden başlıyor fiyatları ben araştırdım biraz da 2 li şeker yüklemesine gerek kalmıcak herşeyin hayırlısı ama bilseydim embriyoya en başta dna testi yaptırırdım
İnan bilmiyorum tüp bebek de öneriyorlar genelde diye biliyorum benim dış gebelik ve kimyasal geçirmiştim belki ondan istediler belki bilmiyorumBenim daha önce düşüğüm yok ilk bebeğim doktor bir şey söylemedi bize neye göre fetal DNA öneriyor acaba
Vad kuzum arada sancı gibi sapliyorSol kasığıma sürekli bir ağrı saplanıyor bugün, sancı şeklinde. Yaşayan var mı kızlar böyle bir şey ?
Çok geçmiş olsun canım benimBenim aktif kanamam var ilçede kadın doğumcu yok gidip göremiyorum doktorum 1.5 saat uzaklıkta 2 ampul progestan yaptırıp beklememi önerdi şimdilik kesildi ama yine çok korkuyorum tuvalete su gibi aktı çok kötüydü
Yani bilmiyorum kafa karışıklığı oluştu şimdi doktorumuzda embriyoya analiz yapalım vs bişey dememiştiBende fetal dna yaptırcam 12 hafta da doktorum bize de önerdi 9binden başlıyor fiyatları ben araştırdım biraz da 2 li şeker yüklemesine gerek kalmıcak herşeyin hayırlısı ama bilseydim embriyoya en başta dna testi yaptırırdım