- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Amin inşallahHayırlı Olsun.Siz benden 1 gün sonra transfer olmustunuz, carsamba günü benimde randevum var . Karından mı bakıldı, vajinal mi bakıldı
![Palms up together: medium-light skin tone :palms_up_together_tone2: 🤲🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fc.png)
![Palms up together: medium-light skin tone :palms_up_together_tone2: 🤲🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fc.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahHayırlı Olsun.Siz benden 1 gün sonra transfer olmustunuz, carsamba günü benimde randevum var . Karından mı bakıldı, vajinal mi bakıldı
Her cihaz bir olmuyor, telaş yapmayın. Kese içinde yolk sac görmedi mi bence Daha erken ama, kese boyutuna ne dedi?Benim de daha önceki pozitifimde yaşadığım olumsuzluklar yüzünden çok tedirginim aynı şeyleri yaşarım diyeAmin inşallahVajinal baktı Çarşamba kendi doktoruma gideceğim. Bugün gittiğim bi tanıdıktı. Kese var içinde bişey yok ama normal dedi ben bişey göremeyince panik oldum.
Canimmmm hayırlı olsunnHer cihaz bir olmuyor, telaş yapmayın. Kese içinde yolk sac görmedi mi bence Daha erken ama, kese boyutuna ne dedi?Benim de daha önceki pozitifimde yaşadığım olumsuzluklar yüzünden çok tedirginim aynı şeyleri yaşarım diye![]()
Çok teşekkür ederim canımCanimmmm hayırlı olsunn![]()
Kese boyutu şekli normal dedi 4.5 haftayla uyumlu dedi.Çarşamba ne olacak bakalım.bende çok tedirgin oluyorum içinde bişey gözükmesi gerekmez miydi? İnşallah siz de daha iyi sonuçlar alırsınızHer cihaz bir olmuyor, telaş yapmayın. Kese içinde yolk sac görmedi mi bence Daha erken ama, kese boyutuna ne dedi?Benim de daha önceki pozitifimde yaşadığım olumsuzluklar yüzünden çok tedirginim aynı şeyleri yaşarım diye![]()
Bence normal ya , bir kaç güne içi dolar inşallah hiç aklını karıştırma, canını sıkma çünkü daha çok erken dönemdeyizKese boyutu şekli normal dedi 4.5 haftayla uyumlu dedi.Çarşamba ne olacak bakalım.bende çok tedirgin oluyorum içinde bişey gözükmesi gerekmez miydi? İnşallah siz de daha iyi sonuçlar alırsınız
Aslında olumsuz konuşmadı. Ben göremedim diye telaş yapıyorum. Geriye kalan embriyomuz da yok biraz da ondan dolayı. Buna da şükür düşününce kese görecek miyim diye gittim.Bence normal ya , bir kaç güne içi dolar inşallah hiç aklını karıştırma, canını sıkma çünkü daha çok erken dönemdeyiz
Çarşamba günü daha net görürsünüz herşeyi ben öyle düşünüyorum.İnsallah sağlıkla kucağımıza alırızAslında olumsuz konuşmadı. Ben göremedim diye telaş yapıyorum. Geriye kalan embriyomuz da yok biraz da ondan dolayı. Buna da şükür düşününce kese görecek miyim diye gittim.Çarşamba ne olacak bakalım
![]()
Kaç çıkmış canım? Genelde pkos olanlarda görülebilen sizde var mı bilmiyorum ama benimde çok az yüksek çıkmıştı öncedenKızlar bugün kan tahlilleri yaptırdım, doktorum istedi. Glukoz açlık şekerim yüksek çıkmış. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Pcos yok canım bende. 123 çıkmış. 17 gibi kan tahlili verdim ama aç değildim orda da bir tuhaflık var. Randevum geç saatteydi öyle denk geldi. Bunun etkisi var mıdır bilmiyorum, biraz korktum bir şey olur mu diye doktorla yarın görüşürüm bu durumu ama içim rahat değilKaç çıkmış canım? Genelde pkos olanlarda görülebilen sizde var mı bilmiyorum ama benimde çok az yüksek çıkmıştı önceden
Canım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurumaçılmamış 1 kutu oksaparım var, doktor bana kullandırmıyor artık istersen gönderebilirim.. ücret talebim yok
Aç karnına bir daha ölçtürün bence yarın sağlık ocağında verebilirsiniz orda bakıyorlar sanırımPcos yok canım bende. 123 çıkmış. 17 gibi kan tahlili verdim ama aç değildim orda da bir tuhaflık var. Randevum geç saatteydi öyle denk geldi. Bunun etkisi var mıdır bilmiyorum, biraz korktum bir şey olur mu diye doktorla yarın görüşürüm bu durumu ama içim rahat değil
Bir hafta sonra baktirim demiştim yarın mı gideyim acabaAç karnına bir daha ölçtürün bence yarın sağlık ocağında verebilirsiniz orda bakıyorlar sanırım![]()
Özden napıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor. Nipt yaptıracaktın sen dimi? Kaç haftalık oldun?Canım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Çok önemli bişey mi bilmiyorum ama doktor zaten tekrar ister eğer sorun görürse yarın sorarsınBir hafta sonra baktirim demiştim yarın mı gideyim acaba
Ben varım benimde yüksek çıktı doktor dedi ki hemen git açken ver dedi sen tokken vermişsin bence dedi akşam 10.00 dan sonra yemek yeme dedi ben bi daha kan verdim ikinci sonuç iyi çıktı doktor şeker yokmuş dediKızlar bugün kan tahlilleri yaptırdım, doktorum istedi. Glukoz açlık şekerim yüksek çıkmış. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Ben 12de ogrenmıstım ıkızlerı, bellı mı olur bellkı gosterırBende belli olur diye ümit etmiştim ama mart topiğinde daha 14 haftalık olanlara falan bile öğrenmemişler. Bakalım ne olacak göreceğiz![]()
Ay inşallah. Çok hevesliyim şimdiden bir şeyler almak istiyorumBen 12de ogrenmıstım ıkızlerı, bellı mı olur bellkı gosterır![]()
Unısex ürünler alabılırsın, ya da bez stoklaAy inşallah. Çok hevesliyim şimdiden bir şeyler almak istiyorum![]()