Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 2 , akşam 2 olmak üzere 4 tane estrofem, progestan dex iğne 1 tane göbekten, günde 3 defa progestan fitil kullanıyorum ben de. 8+2 olduk bir de regenesis max kullanıyorum takviye olarakBi de neler kullanıyorsunuz hala benim hiç bi ilacımı kesmedi göbekten oksapar ve progestan dex vurunuyorum haftada iki kez progestan vurunuyorum kalçadan günde 3 defa estrofem alıyorum 4 defa da progestan fitil alıyorum bi tane de folik asit
Kacinci haftadasiniz?Bi de neler kullanıyorsunuz hala benim hiç bi ilacımı kesmedi göbekten oksapar ve progestan dex vurunuyorum haftada iki kez progestan vurunuyorum kalçadan günde 3 defa estrofem alıyorum 4 defa da progestan fitil alıyorum bi tane de folik asit
Kalp atışı duyunca estrofemi kestik günde 3 kez Progestan fitil gün aşırı Progestan dex iğne bir tane de Ecopirin kullanıyorum 9+4Bi de neler kullanıyorsunuz hala benim hiç bi ilacımı kesmedi göbekten oksapar ve progestan dex vurunuyorum haftada iki kez progestan vurunuyorum kalçadan günde 3 defa estrofem alıyorum 4 defa da progestan fitil alıyorum bi tane de folik asit
Estrofemi bıraktım şükürler olsun. Günlük progestan dex vuruluyorum oksaparda günaşırı vuruluyorum. Duphaston ve progestan fitili de 12. Hafta gibi bırakacağım, progestan dexi de 12. Haftada bırakacağım. Oksapar 16. Haftada bırakacağımKızlar bir şey soracğım estrofem kullanmaya devam ediyor musunuz?
açılmamış 1 kutu oksaparım var, doktor bana kullandırmıyor artık istersen gönderebilirim.. ücret talebim yokEstrofemi bıraktım şükürler olsun. Günlük progestan dex vuruluyorum oksaparda günaşırı vuruluyorum. Duphaston ve progestan fitili de 12. Hafta gibi bırakacağım, progestan dexi de 12. Haftada bırakacağım. Oksapar 16. Haftada bırakacağım
Özge biz seninle bir gidiyoruz , bugün 6+5 ‘im , yarın kalp atışı görmeye gideceğim inşallah. Kalp atışından sonra Estrofemi azaltarak keseceğiz dedi doktor, progestan kalçadan iğne de günde 1 tane , onu da 10. Haftadan sonra gün aşırı yapıp, 12.haftada bırakacağız dedi. Coraspin ve oksaparı devam etmenizi öneririm dedi ama oğlumda da 12.haftadan sonra bırakmıştım ben . Nasip inşallah herşey yolundadır da kademeli olarak bırakabilirimBi de neler kullanıyorsunuz hala benim hiç bi ilacımı kesmedi göbekten oksapar ve progestan dex vurunuyorum haftada iki kez progestan vurunuyorum kalçadan günde 3 defa estrofem alıyorum 4 defa da progestan fitil alıyorum bi tane de folik asit
Canım sağolasın ama zaten sigorta karşılıyor oksaparı o yüzden sorun yok bide 10. Haftaya gireceğim yarın 6 hafta kaldı inşallahaçılmamış 1 kutu oksaparım var, doktor bana kullandırmıyor artık istersen gönderebilirim.. ücret talebim yok
Benim de bugün kontrolüm var canım. Günde 3 tane estrofem, progestan dex iğne her gün, 3 tane progestan fitil ve folik asit kullanıyorum. Benim doktorum da kesmedi hiçbirini bakalım bugün ne dicekBi de neler kullanıyorsunuz hala benim hiç bi ilacımı kesmedi göbekten oksapar ve progestan dex vurunuyorum haftada iki kez progestan vurunuyorum kalçadan günde 3 defa estrofem alıyorum 4 defa da progestan fitil alıyorum bi tane de folik asit
Canım kaç haftaliksin benim doktorum 11.haftamda kesti 11 e kadar oksapar ve estrofem ve duphaston kullanıyordum ayriyeten progestan diğerlerini 11 haftada kesti progestani dozunu azalttı onu 16 ya kadar kullanicaksin dedi sonra zaten yeni ilaçlar geliyor multivitaminler felanKızlar bir şey soracğım estrofem kullanmaya devam ediyor musunuz?
Günde 4 kere estrofem 3 tane vajinal progeston fitil ve folik asit kullanıyorum ben 10.cu haftada hepsini kesicez dediBi de neler kullanıyorsunuz hala benim hiç bi ilacımı kesmedi göbekten oksapar ve progestan dex vurunuyorum haftada iki kez progestan vurunuyorum kalçadan günde 3 defa estrofem alıyorum 4 defa da progestan fitil alıyorum bi tane de folik asit
Ay çok güzel masallahhhMerhaba kızlar, bugun bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür6+3 pirinç tanem
![]()
Darısı sana inşallah canımAy çok güzel masallahhh![]()
Sende yarın duyacaksın inşallahAy çok güzel masallahhh![]()
Ay Amin aminnnDarısı sana inşallah canım![]()