- 1 Mart 2023
- 1.983
- 1.978
- 53
- 26
Ay insallahhh şimdiden korku heyecanlı düştü icimeSende yarın duyacaksın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallahhh şimdiden korku heyecanlı düştü icimeSende yarın duyacaksın inşallah![]()
Ah canım gerçekten çok iyi anlıyorum doktorun kapısında ağlamıştım ya duyamazsam diye ama içini ferah tut gerçekten eğer bir problem olsa vücudumuz onun tepkisini veriyor ben geçen sene boş gebelik yaşadığımda aşırı derecede adet ağrısı çekmiştim yani geçmeyen ağrılar diyebilirim. Bir problem olacağını düşünmüyorum. Video çektir kalp atışını o kadar güzel oluyor ki arada açıp dinliyorumAy insallahhh şimdiden korku heyecanlı düştü icime
İlk olunca insan ağrı normal mi değil mi onu da bilemiyorkiAh canım gerçekten çok iyi anlıyorum doktorun kapısında ağlamıştım ya duyamazsam diye ama içini ferah tut gerçekten eğer bir problem olsa vücudumuz onun tepkisini veriyor ben geçen sene boş gebelik yaşadığımda aşırı derecede adet ağrısı çekmiştim yani geçmeyen ağrılar diyebilirim. Bir problem olacağını düşünmüyorum. Video çektir kalp atışını o kadar güzel oluyor ki arada açıp dinliyorum![]()
Doktorun asistanına söyle o çeksin adamın aklına gelmezİlk olunca insan ağrı normal mi değil mi onu da bilemiyorkiönce keseyi görseydim belki bu kadar endişem olmazdı ama betama baktirdim qralarda değerleri hep iyiydi ona güveniyorum azicikkk bqkalim öğleden sonra randevum saat ikiyu nasıl bulucam
ayyy eşime tembihledim çek diye o heyecanla unutmazsa
Biz heyecandan unutmuştuk doktor hatırlattı çekelim diye çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsinİlk olunca insan ağrı normal mi değil mi onu da bilemiyorkiönce keseyi görseydim belki bu kadar endişem olmazdı ama betama baktirdim qralarda değerleri hep iyiydi ona güveniyorum azicikkk bqkalim öğleden sonra randevum saat ikiyu nasıl bulucam
ayyy eşime tembihledim çek diye o heyecanla unutmazsa
Benim de aşırı başım ağrıyor ve bi çözüm bulamadım ve mide yanmam da çok oluyorBiz heyecandan unutmuştuk doktor hatırlattı çekelim diye çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsinbende şuan en zorlandığım şey baş ağrısı kızlar çözüm bulan oldu mu ?
Yaaa burda öğleden sonra bakıyormuş gebelik takibine mecburiyetten yani yoksa ilk randevuyu hep ben alirdimDoktorun asistanına söyle o çeksin adamın aklına gelmezben hep randevuyu sabahtan almayı seviyorum sabah kalkıp hemen gidince öğlene kadar beklememiş oluyorsun. Ağrıların bence çok normal çünkü bende de ağrı oluyor. Artık kalp atışından sonra kadın doğum doktoruna gideceksin dimi?
Ben bugün 5. Haftaya girdim az önce doktordan geldim keseyi gördük çok şükürKızlar 5. Ve 6. Haftanızda keseniz kaç mm’ydi? Her ultrason cihazı farklı ölçüm sonucu alabiliyor olabilir mi acaba?
Aayyy evet kesin aglarim şu an çok sulak donemimdeyjmBiz heyecandan unutmuştuk doktor hatırlattı çekelim diye çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsinbende şuan en zorlandığım şey baş ağrısı kızlar çözüm bulan oldu mu ?
Bana senin ikiz gibi gelmiyor bence seninde tek tuttu. İçime öyle doğuyorYaaa burda öğleden sonra bakıyormuş gebelik takibine mecburiyetten yani yoksa ilk randevuyu hep ben alirdimevet farabi Mehmet bardakciya devam edivem doktoruma arkadaş çıktılar hep iletisimde olacaklar benjm için çok çok daha iyi ama ikiz olursa tabi işler degisecek
Bana da öyle gelmiyor pek ikiz olursa çok sasiricamBana senin ikiz gibi gelmiyor bence seninde tek tuttu. İçime öyle doğuyorkaç haftada bir gideceksin doktora peki? Ben artık ayda 1 gidiyorum çok zor oluyor
![]()
Adet tarihine göre kaç haftalık oluyorsun? Kalp atışından sonra ne zaman gideceksin mehmet hocaya? Zaman geçmek bilmiyor 6 haziranda gideceğim bende tam 12 haftalık oluyorum o zamanBana da öyle gelmiyor pek ikiz olursa çok sasiricambüyük ihtimalle ayda 1 olur benimde tabi doktor ne derse
6+3um canım 8 haftalikken gitmeyi planlıyorum tam ay ay denk gelsin diye. Sürekli beklemekle geçti omrumuzAdet tarihine göre kaç haftalık oluyorsun? Kalp atışından sonra ne zaman gideceksin mehmet hocaya? Zaman geçmek bilmiyor 6 haziranda gideceğim bende tam 12 haftalık oluyorum o zaman![]()
Bende belli olur diye ümit etmiştim ama mart topiğinde daha 14 haftalık olanlara falan bile öğrenmemişler. Bakalım ne olacak göreceğiz6+3um canım 8 haftalikken gitmeyi planlıyorum tam ay ay denk gelsin diye. Sürekli beklemekle geçti omrumuzbelki cinsiyetin belli olur gittiginde az kaldi az az sabir
Belli de olmaz yanii bebis kendini erken göstermek de isteyebilirBende belli olur diye ümit etmiştim ama mart topiğinde daha 14 haftalık olanlara falan bile öğrenmemişler. Bakalım ne olacak göreceğiz![]()
İnşallah kuzum ya şöyle küçük bir kutlama yapmak istiyorum.Belli de olmaz yanii bebis kendini erken göstermek de isteyebilir
Mükemmel olurrrİnşallah kuzum ya şöyle küçük bir kutlama yapmak istiyorum.
Hayırlı Olsun.Siz benden 1 gün sonra transfer olmustunuz, carsamba günü benimde randevum var . Karından mı bakıldı, vajinal mi bakıldıBen bugün 5. Haftaya girdim az önce doktordan geldim keseyi gördük çok şükür4.5 haftayla uyuşuyor dedi içi boştu kesenin bebek göremedim doktor normal dedi ama
Yaaaaa herkes kalbi de duydu masallahTeyzeleer kalp atisini dinledik biz de bugun![]()