2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum🙈
Sabahları bulantı değil ağzımda acimsu bir tat oluyor kahvalti yapınca geçiyor fakat öğlenden sonra giriyor bulanti yatana kadar bugün ilk kusmami yaşadım 😒

Canım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Olur tabi kargo ile mi göndereyim yoksa cuma günü Anadolu yakasına hastaneye geleceğim ordan da verebilirim..

Ben büyük eşya almadım henüz, ufak tefek birkaç kıyafet ve oyuncak aldım 😃 önümüzdeki ay dolaptan başlayacağım 😃

Kullanmadığımız oda vardı orda baya bi yatak yorgan vardı onlarıda toplayacak bir dolap alayım dedim 😂 bide park beşik alacağım
Benimde boş odam misafir odası yatak dolap felan var evin tüm yükü onlarda çocuk odası yapınca onları nereye sigdircam bilemiyorum😒😅

Kızlar cinsiyet öğrenmek için bir etkinlik falan yapacak mısınız ? Önceden gereksiz masraf saçmalık gelirdi şimdi de küçük sade bir anı bırakmak istiyorum. Şuan herkes yapıyor ilerde bebeler bana niye yapmadın demezler inşallah 😄

Kızlar cinsiyet öğrenmek için bir etkinlik falan yapacak mısınız ? Önceden gereksiz masraf saçmalık gelirdi şimdi de küçük sade bir anı bırakmak istiyorum. Şuan herkes yapıyor ilerde bebeler bana niye yapmadın demezler inşallah 😄
Ay bende öyle düşünüyordum ne saçma ya boş boş aşırı abartı falan diyordum 😂 şimdi bi piknik gibi bişey yapıp küçük bir pasta kesip konfeti patlatacağım 😂

Ay bende öyle düşünüyordum ne saçma ya boş boş aşırı abartı falan diyordum 😂 şimdi bi piknik gibi bişey yapıp küçük bir pasta kesip konfeti patlatacağım 😂
Güzel fikir bende bu tarz şeyleri düşünüyorum böyle az kişiyle samimi bir anı kalacak şekilde bişeyler ama karar veremedim 😄

Valla ben abarti buluyorum. Cevrem yapalim diyor ama ben istemiyorum. Hala cok sacma geliyor hamilelikten sonra fikrim degismedi 😂

Valla ben abarti buluyorum. Cevrem yapalim diyor ama ben istemiyorum. Hala cok sacma geliyor hamilelikten sonra fikrim degismedi 😂
Balon patlatmak veya bebek kostümlü insanların gelip sarılması büyük organizasyonlar bana da saçma geliyor hala😂 ama ilk bebeğimiz onunla ilgili şeyleri atlamak istemiyorum her şeyi nasip olursa güzelce yapmayı düşünüyorum ☺️

2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum🙈
Kaç haftalıktı sizin ☺️

Back