2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Özden napıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor. Nipt yaptıracaktın sen dimi? Kaç haftalık oldun?
Canım şükür iyiyim işler yoğun koşturuyorum 🥰 bebiş 10 hafta yı geçti de kaç oldu kestiremiyorum artık 😂 şükür iyi gecen bi daha gittik doktor sağlıklı güzel ilerliyor dedi işte fetal DNA ya henüz başvuramadım bi kaç güne belli olur inşaşlah 🥰 sen nasılsın herşey yolunda mı bu arada Berna diye bir arkadaşımız vardı o ne yaptı acaba

Unısex ürünler alabılırsın, ya da bez stokla 🥰 ben bebegın bezlerı ıcın çöp kovası ve torbasını aldım 🙈
Bende dolap aldım 😂 bez stoklarım mantıklı ama ya pişik yapar uymazsa o kötü olur diye düşünüyorum 😂

Ben varım benimde yüksek çıktı doktor dedi ki hemen git açken ver dedi sen tokken vermişsin bence dedi akşam 10.00 dan sonra yemek yeme dedi ben bi daha kan verdim ikinci sonuç iyi çıktı doktor şeker yokmuş dedi
İnş bende de bir şey çıkmaz canım 🙏

Canım şükür iyiyim işler yoğun koşturuyorum 🥰 bebiş 10 hafta yı geçti de kaç oldu kestiremiyorum artık 😂 şükür iyi gecen bi daha gittik doktor sağlıklı güzel ilerliyor dedi işte fetal DNA ya henüz başvuramadım bi kaç güne belli olur inşaşlah 🥰 sen nasılsın herşey yolunda mı bu arada Berna diye bir arkadaşımız vardı o ne yaptı acaba
Canım bende yarın 10 haftalık olacağım inşallah. Evdeyim havalar güzel olunca boş bol geziyoruz. 19 mayıs tatil olunca iyi oldu. Ben hala gitmedim ayda 1 gel dedi doktorum 12. Haftayı bekliyorum. Zaman zor geçiyor. Fetal dna da senin cinsiyeti hemen belli olur. Burayada yaz sonucu öğrenince belki bende 12. Haftada gittiğimde öğrenirim. 🌸

Bende dolap aldım 😂 bez stoklarım mantıklı ama ya pişik yapar uymazsa o kötü olur diye düşünüyorum 😂
Prima al, en ıyısı 👍🏻 bezler enflasyondan daha hızlı gıdıyor, gecen yıl ıkızlerde almıstım, acayıp kardayım şuan, bebek arabası yatak bunları da unısex alırsın 2.bebıs de kullanır, surece yayarak alırsan maddı olarak da zorlamaz

Prima al, en ıyısı 👍🏻 bezler enflasyondan daha hızlı gıdıyor, gecen yıl ıkızlerde almıstım, acayıp kardayım şuan, bebek arabası yatak bunları da unısex alırsın 2.bebıs de kullanır, surece yayarak alırsan maddı olarak da zorlamaz
Bakalım yavaş yavaş başlayacağım almaya🌸 herşeyi ayrı güzel ayrı heyecanlı 🌼

Amin 🌸 sizin bu sefer tek bebiş mi yoksa buda mı ikiz
Tek bebıs bu sefer, yalnız bugun doktor ıkısı de tutmus bırı gelısmemıs olabılır dıye bı keseden suphelendı, ya da kanama alanı var dedı, takıp edılcek bakalım. Benım ıcın ıkız gebelık rısklı, ama şansı artırmak ıcın 2 embrıyo koyduk, basla embrıyom da kalmadı

Tek bebıs bu sefer, yalnız bugun doktor ıkısı de tutmus bırı gelısmemıs olabılır dıye bı keseden suphelendı, ya da kanama alanı var dedı, takıp edılcek bakalım. Benım ıcın ıkız gebelık rısklı, ama şansı artırmak ıcın 2 embrıyo koyduk, basla embrıyom da kalmadı
Allah yardımcınız olsun, bana da iki transfer edildi ama tek tuttu. Allahtan tek tuttu yoksa çok zor bakardım ikize 😂

Bugün midem felaket sadece erik bastırıyor sabah akşam yemegim tuzlu erik oldu🥲
2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum🙈

Back