- 1 Mart 2023
- 1.983
- 1.978
- 53
- 26
Ay evettt az kaldi çok sukurrr sen birde bana sor artık bir bilsem duysam rahatliycammdamlakcbs salı günü müydü randevun? Çok merak ediyorum tek mi çift mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evettt az kaldi çok sukurrr sen birde bana sor artık bir bilsem duysam rahatliycammdamlakcbs salı günü müydü randevun? Çok merak ediyorum tek mi çift mi
Merakla bekliyorummmmmHayırlısı bakalım ogrenincede yazarım bakalım tutacakmi
Az kaldı az bişey kalmadıAy evettt az kaldi çok sukurrr sen birde bana sor artık bir bilsem duysam rahatliycamm
Bende sürekli acıkıyorumKızlar dün 8.haftaya girdik bulantım birden kesildi şimdi de sürekli acıkıyorum var mı benim gibi olan
Ben de 7+3 deyim, dünden beri mide bulantım çok çok hafifledi rahatladım ve iştahım açıldıKızlar dün 8.haftaya girdik bulantım birden kesildi şimdi de sürekli acıkıyorum var mı benim gibi olan
Zaman yaklaştıkça günler uzadiAz kaldı az bişey kalmadı
Bende 7+3 deyim Belirtilerim var hala ama benimde iştahım çok açık bugün acayip hemde demekki yalnız değilimKızlar dün 8.haftaya girdik bulantım birden kesildi şimdi de sürekli acıkıyorum var mı benim gibi olan
Bulantı için ilaç kullanıyorum onun için kesildi sanırım bulantım göğüslerimdeki sızlama geçti 2 gündür çok acıkıyorum her şeyi sevmiyorum ama mesela çikolata yiyemiyorumBende 7+3 deyim Belirtilerim var hala ama benimde iştahım çok açık bugün acayip hemde demekki yalnız değilim
Canım ben iyiyim şükür, inşallah tamamen kesilir kanaman ve bi oh çekersin. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınKızlar nasılsınız ben full yatıyorum , kanamam aynı gün kesildi ama hala pembemsi bi akıntı oluyor çok korkuyorum , keseyi ve yolk kesesini gördü doktorum ama bu hafta kalp atışı için gideceğim, son adet tarihime göre 6 hafta 2 günlük, bebeklerimiz allaha emanet inş sağlıcakla kucağımıza alırız. Kızımın bi kardeşi olmasını çok istiyorum hayırlısı
Canınız mı çikolata yemek istemiyorBulantı için ilaç kullanıyorum onun için kesildi sanırım bulantım göğüslerimdeki sızlama geçti 2 gündür çok acıkıyorum her şeyi sevmiyorum ama mesela çikolata yiyemiyorum
Çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsınız hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKızlar nasılsınız ben full yatıyorum , kanamam aynı gün kesildi ama hala pembemsi bi akıntı oluyor çok korkuyorum , keseyi ve yolk kesesini gördü doktorum ama bu hafta kalp atışı için gideceğim, son adet tarihime göre 6 hafta 2 günlük, bebeklerimiz allaha emanet inş sağlıcakla kucağımıza alırız. Kızımın bi kardeşi olmasını çok istiyorum hayırlısı
Benim doktorum hiçbir şeye yasak koymadı. Her şey serbest dedi. İçinizi rahat tutun, embriyo sağlıklıysa ne yaparsanız yapın tutunuyormuş.Arkadaşlar bişey soracam uzun süre sandalye de oturmakla alakalı birşey dedi mi doktorunuz? Benim takibim medicalparkta yapılıyor, kanamam olunca bi gece orda kaldım, orda ki ebe oturman da sakıncalı dedi, ben şimdi evden online çalışıyorum ve kesintisiz bi saat oturmam gerekiyor, size kimse böyle bişey dedi mi ?
Ama sizin özel bir durumunuz var sanırım bizden farklı olarak, ebenize ya da doktorunuza sormanız daha doğruArkadaşlar bişey soracam uzun süre sandalye de oturmakla alakalı birşey dedi mi doktorunuz? Benim takibim medicalparkta yapılıyor, kanamam olunca bi gece orda kaldım, orda ki ebe oturman da sakıncalı dedi, ben şimdi evden online çalışıyorum ve kesintisiz bi saat oturmam gerekiyor, size kimse böyle bişey dedi mi ?
Yaşadığım ildeki kadın doğum doktorum bana da oturma uzan sadece wc dışında kalkma diyor ama cuma günü tüp bebek doktorum böyle şeylerin saçma olduğunu yürümenin gebelikte sağlıklı olduğunu söyledi kime inanacağımı bilmiyorum ama tüp bebek hocam da Profesör sağlıklı ise öyle de gözüküyor şuan dedi hiç bişey olmaz dediArkadaşlar bişey soracam uzun süre sandalye de oturmakla alakalı birşey dedi mi doktorunuz? Benim takibim medicalparkta yapılıyor, kanamam olunca bi gece orda kaldım, orda ki ebe oturman da sakıncalı dedi, ben şimdi evden online çalışıyorum ve kesintisiz bi saat oturmam gerekiyor, size kimse böyle bişey dedi mi ?
Yolculuk izni için bile 1 buçuk saatte bir mola vererek gitmemi söylemişti uzun süre hareketsiz kalmamak adına ve oturduğunda ayaklarını hareket ettir oynat demişti doktorum. mola vererek çalışabilirsiniz bence bende öyle çalışıyorum bende de kanama olup geçmişti . Evde koltukta ayaklarımı uzatıp bilgisayardan hallediyorum işimiArkadaşlar bişey soracam uzun süre sandalye de oturmakla alakalı birşey dedi mi doktorunuz? Benim takibim medicalparkta yapılıyor, kanamam olunca bi gece orda kaldım, orda ki ebe oturman da sakıncalı dedi, ben şimdi evden online çalışıyorum ve kesintisiz bi saat oturmam gerekiyor, size kimse böyle bişey dedi mi ?