Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 Nisan transferim benim 7+2 bugün dün doktorda tam 7 haftalık boyutunda dedi geç tutunma olmuş olabilirKızlar benim bugün hafif kasık ağrım oldu. Normalde pazartesi günü doktorumda randevum var. İçim rahat etsin diye hastaneye gittim normalde doktorum son adet tarihime göre hesaplamıştı ve şuan 7+2 olmam gerekiyordu. Bugün gittiğim doktor kese boyutuna göre 5 haftalık gebe gözüküyorsun dedi. Böyle bişey mümkün mü? Cihazdan cihaza farklı ölçüm oluyor mu lütfen yardımcı olun.
Kalp atışını duyabildiniz mi18 Nisan transferim benim 7+2 bugün dün doktorda tam 7 haftalık boyutunda dedi geç tutunma olmuş olabilir
Evet kalp atışı varKalp atışını duyabildiniz mi
Keseniz kaç mm acabaEvet kalp atışı var
Kese boyutumu sormadım en son gittiğimde bebek 1cm e ulaşmışKeseniz kaç mm acaba
Mrb geç tutunma ne ki acaba . Benim bugün 12 . Günüm kan testi verdim 1.7 çıktı negatifti sonuç .ama ne bir ağrı ne bir kanama hiç birşey yoktu ne olmuş olabilir yaGeç tutunma olmuş olabilir belki
Canım bebek haftasından küçük gözükmüş arkadaşın ama var yani tutunmuş. Olması gerekenden birkaç gün sonra tutunmuş olabilir diye düşündüm. Doktoruna sor istersenMrb geç tutunma ne ki acaba . Benim bugün 12 . Günüm kan testi verdim 1.7 çıktı negatifti sonuç .ama ne bir ağrı ne bir kanama hiç birşey yoktu ne olmuş olabilir ya
Yarım gidecem bakalımCanım bebek haftasından küçük gözükmüş arkadaşın ama var yani tutunmuş. Olması gerekenden birkaç gün sonra tutunmuş olabilir diye düşündüm. Doktoruna sor istersen
Etrafımdaki herkes erke diyor tek kız hisseden benim birde şimdi sen öyle tahmin söyledin bakalım hayirlisi sağlıklı olsunda önemli değil ama insan meraktan çatlıyorYaaaaa sipa kız gibi geldi bu kadar sakladigina goreeee
Ben 1 kere devlete gittim kendi hastanem uzak olduğu için lekelenmem vardı bebeği görmek istedim beni tek aldılar eşimi almadılar kapıda da yazıyorduKizlar devlet hastanesine giden oldu mu hic? Eşleri almiyorlar mi odaya, hastaneden hastaneye degisiyor mu acaba?
12. Günde negatifse pozitife dönmez artık geçmiş olsun en kısa zamanda Allah size de nasip etsinMrb geç tutunma ne ki acaba . Benim bugün 12 . Günüm kan testi verdim 1.7 çıktı negatifti sonuç .ama ne bir ağrı ne bir kanama hiç birşey yoktu ne olmuş olabilir ya
Amin inşallah . Cümlemizin . Allah o mutluluğu herkese nasip etsin inşallah ben e harika bir duygu muhteşem . Demekki daha zamanı var çok şükür Allah'tan gelen herşey baş göç üstüne o ne zmaan nasip ederse o zaman olur12. Günde negatifse pozitife dönmez artık geçmiş olsun en kısa zamanda Allah size de nasip etsin
Etrafımdaki herkes erke diyor tek kız hisseden benim birde şimdi sen öyle tahmin söyledin bakalım hayirlisi sağlıklı olsunda önemli değil ama insan meraktan çatlıyor
Hayır görüşmedim normal heralde birden belirtiler kesilebiliyormuşBişey olmamıştır diye düşünüyorum görüştünüz mü doktorunuzla
12. Gün için değer çok düşük geç tutunmayla alakası olamaz ..Canım bebek haftasından küçük gözükmüş arkadaşın ama var yani tutunmuş. Olması gerekenden birkaç gün sonra tutunmuş olabilir diye düşündüm. Doktoruna sor istersen
Hayırlısı bakalım ogrenincede yazarım bakalım tutacakmiAnnelerin içine doğar derler
Canım ben zaten E elifylmaaz için söyledim12. Gün için değer çok düşük geç tutunmayla alakası olamaz ..
Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün isteyen herkese nasip etsin