2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de bugün başım inanılmaz ağrıyor, gözlerimi zor açıyorum. Belirti midir bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kızlar benim bugün hafif kasık ağrım oldu. Normalde pazartesi günü doktorumda randevum var. İçim rahat etsin diye hastaneye gittim normalde doktorum son adet tarihime göre hesaplamıştı ve şuan 7+2 olmam gerekiyordu. Bugün gittiğim doktor kese boyutuna göre 5 haftalık gebe gözüküyorsun dedi. Böyle bişey mümkün mü? Cihazdan cihaza farklı ölçüm oluyor mu lütfen yardımcı olun.
18 Nisan transferim benim 7+2 bugün dün doktorda tam 7 haftalık boyutunda dedi geç tutunma olmuş olabilir

Kizlar devlet hastanesine giden oldu mu hic? Eşleri almiyorlar mi odaya, hastaneden hastaneye degisiyor mu acaba?

Mrb geç tutunma ne ki acaba . Benim bugün 12 . Günüm kan testi verdim 1.7 çıktı negatifti sonuç .ama ne bir ağrı ne bir kanama hiç birşey yoktu ne olmuş olabilir ya 😔
Canım bebek haftasından küçük gözükmüş arkadaşın ama var yani tutunmuş. Olması gerekenden birkaç gün sonra tutunmuş olabilir diye düşündüm. Doktoruna sor istersen

Kizlar devlet hastanesine giden oldu mu hic? Eşleri almiyorlar mi odaya, hastaneden hastaneye degisiyor mu acaba?
Ben 1 kere devlete gittim kendi hastanem uzak olduğu için lekelenmem vardı bebeği görmek istedim beni tek aldılar eşimi almadılar kapıda da yazıyordu

Mrb geç tutunma ne ki acaba . Benim bugün 12 . Günüm kan testi verdim 1.7 çıktı negatifti sonuç .ama ne bir ağrı ne bir kanama hiç birşey yoktu ne olmuş olabilir ya 😔
12. Günde negatifse pozitife dönmez artık geçmiş olsun en kısa zamanda Allah size de nasip etsin

12. Günde negatifse pozitife dönmez artık geçmiş olsun en kısa zamanda Allah size de nasip etsin
Amin inşallah . Cümlemizin . Allah o mutluluğu herkese nasip etsin inşallah ben e harika bir duygu muhteşem . Demekki daha zamanı var çok şükür Allah'tan gelen herşey baş göç üstüne o ne zmaan nasip ederse o zaman olur 😔🤲🤲🤲

Canım bebek haftasından küçük gözükmüş arkadaşın ama var yani tutunmuş. Olması gerekenden birkaç gün sonra tutunmuş olabilir diye düşündüm. Doktoruna sor istersen
12. Gün için değer çok düşük geç tutunmayla alakası olamaz ..
Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün isteyen herkese nasip etsin 🙏

Back