2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar 5. Ve 6. Haftanızda keseniz kaç mm’ydi? Her ultrason cihazı farklı ölçüm sonucu alabiliyor olabilir mi acaba?

5.hafta 0.39 cm
5.5.hafta 0.91 cm canım sanırım böyle altta bu yazıyor sonra embriyo göründü 6. Hafta da

Son düzenleme:
Kızlar dün 8.haftaya girdik bulantım birden kesildi şimdi de sürekli acıkıyorum var mı benim gibi olan

Bende 7+3 deyim Belirtilerim var hala ama benimde iştahım çok açık bugün acayip hemde demekki yalnız değilim
Bulantı için ilaç kullanıyorum onun için kesildi sanırım bulantım göğüslerimdeki sızlama geçti 2 gündür çok acıkıyorum her şeyi sevmiyorum ama mesela çikolata yiyemiyorum

Kızlar nasılsınız ben full yatıyorum , kanamam aynı gün kesildi ama hala pembemsi bi akıntı oluyor çok korkuyorum , keseyi ve yolk kesesini gördü doktorum ama bu hafta kalp atışı için gideceğim, son adet tarihime göre 6 hafta 2 günlük, bebeklerimiz allaha emanet inş sağlıcakla kucağımıza alırız. Kızımın bi kardeşi olmasını çok istiyorum hayırlısı

Canım ben iyiyim şükür, inşallah tamamen kesilir kanaman ve bi oh çekersin. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın

Çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsınız hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Arkadaşlar bişey soracam uzun süre sandalye de oturmakla alakalı birşey dedi mi doktorunuz? Benim takibim medicalparkta yapılıyor, kanamam olunca bi gece orda kaldım, orda ki ebe oturman da sakıncalı dedi, ben şimdi evden online çalışıyorum ve kesintisiz bi saat oturmam gerekiyor, size kimse böyle bişey dedi mi ?

Benim doktorum hiçbir şeye yasak koymadı. Her şey serbest dedi. İçinizi rahat tutun, embriyo sağlıklıysa ne yaparsanız yapın tutunuyormuş.

Ama sizin özel bir durumunuz var sanırım bizden farklı olarak, ebenize ya da doktorunuza sormanız daha doğru

Yaşadığım ildeki kadın doğum doktorum bana da oturma uzan sadece wc dışında kalkma diyor ama cuma günü tüp bebek doktorum böyle şeylerin saçma olduğunu yürümenin gebelikte sağlıklı olduğunu söyledi kime inanacağımı bilmiyorum ama tüp bebek hocam da Profesör sağlıklı ise öyle de gözüküyor şuan dedi hiç bişey olmaz dedi

Yolculuk izni için bile 1 buçuk saatte bir mola vererek gitmemi söylemişti uzun süre hareketsiz kalmamak adına ve oturduğunda ayaklarını hareket ettir oynat demişti doktorum. mola vererek çalışabilirsiniz bence bende öyle çalışıyorum bende de kanama olup geçmişti . Evde koltukta ayaklarımı uzatıp bilgisayardan hallediyorum işimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…