2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Napıyorsunuz arkadaşlar nasıl gidiyor bende hiç bir belirti yok kusma falan da yok diğer gebeliğimde de olmamıştı gerçi bi belirti olmayınca da korkuyor insan 🫣bu arada çok yoruluyorum okulda okullar bi an önce kapansa çok rahatlayacağım 🤲 damlakcbs damlakcbs sen naptun canım daha gitmedin dimi hastaneye salı mı gidecektin ben de bu hafta tekrar gideceğim haftaya daha net gözükür dedi 😍
Ah canim her vücut farklı tepkimeler veriyor demekki iki gündür bende sol kasigimda bacagimda ağrı hissediyorum bu da korkutuyor 😅😅belirti olsa da korkuyor olmasa da korkuyor insan evet salı günü gideceğim çok az kaldi insallah

Kızlar benim bugün hafif kasık ağrım oldu. Normalde pazartesi günü doktorumda randevum var. İçim rahat etsin diye hastaneye gittim normalde doktorum son adet tarihime göre hesaplamıştı ve şuan 7+2 olmam gerekiyordu. Bugün gittiğim doktor kese boyutuna göre 5 haftalık gebe gözüküyorsun dedi. Böyle bişey mümkün mü? Cihazdan cihaza farklı ölçüm oluyor mu lütfen yardımcı olun.

Siz nasılsınız nasıl gidiyor sizde bi belirti başladı mı yani kusma falan bulantı oluyor mu? Bende sadece koku hassaslığı var her şeyin kokusunu alıyorum sanki🤭😂
Belırtı olarak goguslerım cok acıyor, ara ara sancım oluyor, bır de her sabah agzım o kadar acı uyanıyorum kı, metalık tat dedikleri oluyor sanırım.. Bulantı da bugun ılk kez oldu sabah.. Benım koku hassasiyeti herzaman var, burnum cok keskındır🙈

Kızlar benim bugün hafif kasık ağrım oldu. Normalde pazartesi günü doktorumda randevum var. İçim rahat etsin diye hastaneye gittim normalde doktorum son adet tarihime göre hesaplamıştı ve şuan 7+2 olmam gerekiyordu. Bugün gittiğim doktor kese boyutuna göre 5 haftalık gebe gözüküyorsun dedi. Böyle bişey mümkün mü? Cihazdan cihaza farklı ölçüm oluyor mu lütfen yardımcı olun.
Cıhazların hassasıyetlerı farklı olabılıyor, eskı cıhazdır belkı de, bebegı gordunuz mu?

Canım geçmiş olsun. Transfer tarihine göre hesaplama yapmak gerekiyor. Bir de ikiz mi onu merak ettim?

Back