2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnş canım 🙏 içimde endişe var. Sabaha kadar biraz gelmiş yine. Sabah gelmedi peçeteye ama internetten araştırdığımda her türlü kanama düşük riski olabilir yazıyor o canımı sıktı
nette hiç bakma canım onlar sağlıklı insanı bile öldürüyor tabiki git doktoruna için rahat etsin ilaç felan verir korkma içini ferah tut 🙏

nette hiç bakma canım onlar sağlıklı insanı bile öldürüyor tabiki git doktoruna için rahat etsin ilaç felan verir korkma içini ferah tut 🙏
Pazartesi gidicem umarım bir sıkıntı yoktur 🙏 Hiç muayene de olmadım henüz en son 13.gün beta hcg bakıldı. Merak ediyorum içeride neler oluyor

Pazartesi gidicem umarım bir sıkıntı yoktur 🙏 Hiç muayene de olmadım henüz en son 13.gün beta hcg bakıldı. Merak ediyorum içeride neler oluyor
Öylemi evet sizi iyi anlıyorum insan çok geriliyor neyle karşılaşılan diye umarım herşey yolunda gider 🙏 beta HCG 3000 geçtiyse karından kese gözükür ☺️

Napıyorsunuz arkadaşlar nasıl gidiyor bende hiç bir belirti yok kusma falan da yok diğer gebeliğimde de olmamıştı gerçi bi belirti olmayınca da korkuyor insan 🫣bu arada çok yoruluyorum okulda okullar bi an önce kapansa çok rahatlayacağım 🤲 damlakcbs damlakcbs sen naptun canım daha gitmedin dimi hastaneye salı mı gidecektin ben de bu hafta tekrar gideceğim haftaya daha net gözükür dedi 😍

Back