- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 48
- 28
Aa çok geç tarihe vermişler gerçektenOlmezsem o güne kadar 23unde insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok geç tarihe vermişler gerçektenOlmezsem o güne kadar 23unde insallah![]()
Pozitiften 15 gün sonraya verdiler isteAa çok geç tarihe vermişler gerçekten
He normal o zaman ama yine de çok gibi oluyorPozitiften 15 gün sonraya verdiler iste![]()
Ben 6. Haftada vajinadan kalp atışını duydum. 7. Haftada karından kalp atışını duydum. 10. Haftaya kadar hiş gerekli değil. Gerçi ayda 1 gitmeye başlıyorsunuz.
bende herhangi bir belirti yoktu en son kontrole gittiğimde doktor birkaç kan testi istemişti sonraki gelişinde getirirsin diye.. haftaya cuma kontrolüm var kan testlerini dün yaptırdım orada çıktı..Olabilirr bende de son günlerde yanma hissi oluştu sende belirti neydi
Kan testiniz de mi belli oldu enfeksiyon olduğu?bende herhangi bir belirti yoktu en son kontrole gittiğimde doktor birkaç kan testi istemişti sonraki gelişinde getirirsin diye.. haftaya cuma kontrolüm var kan testlerini dün yaptırdım orada çıktı..
Valla bende 4x1 fitil kullanıyorum tuvalete girerken çıkarken el yıkamaktan perişan oldum farklı bir wc kullandıysanız da olabilir kullanılan ilaçlar biraz bağışıklık baskılıyorİçiyorum bol bol.. neden oldu anlamadım vajinal kullandığım fitille alakalı mı bilmiyorum
Ayy çokk sevindimGünaydın kızlar, dun bırkere leke geldı, bugun dayanamadım doktora gittim, kesemızı gorduk cok sukur, mınıcık bır cızgı vardı yolkun dıbınde, bebek olusmaya baslamıs, 3 4 gune kalbı de duyarız dedı doktorum, haftaya carsmaba cagırdı![]()
Evet gün tıkandı kaldı birde herkes çatır çatır öğrenince garip gibi kaldım buralardaHe normal o zaman ama yine de çok gibi oluyor![]()
Yaaaa doktorun gerekeni yapar o zaman canımbende herhangi bir belirti yoktu en son kontrole gittiğimde doktor birkaç kan testi istemişti sonraki gelişinde getirirsin diye.. haftaya cuma kontrolüm var kan testlerini dün yaptırdım orada çıktı..
Evet seninle transfer olanlar görünce zaman geçmiyor resmenEvet gün tıkandı kaldı birde herkes çatır çatır öğrenince garip gibi kaldım buralarda![]()
Neyse sabredecegim bu seferEvet seninle transfer olanlar görünce zaman geçmiyor resmen![]()
Geçer geçerNeyse sabredecegim bu seferqz kaldı 1 hafta nedir ki
5+4Geçer geçerkaç haftalıksın şuan?
Bende de var gebelikten önce de kronikti aksef 500 mg antibiyotik kullanıyorum 2 gün sonra tekrar tahlil vericem inşallah geçmiştir. Ama hamilelikte çok sık yaşarsın dedi doktorum kontrollü olduğumuz sürece bir sıkıntı olmaz dedibende herhangi bir belirti yoktu en son kontrole gittiğimde doktor birkaç kan testi istemişti sonraki gelişinde getirirsin diye.. haftaya cuma kontrolüm var kan testlerini dün yaptırdım orada çıktı..
Evet kan testini bir doktor arkadaşıma yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.. Kendi doktorum da idrar yolu enfeksiyonu dedi ama çıkmayan birkaç testim var onlar da çıksın bakarız dediKan testiniz de mi belli oldu enfeksiyon olduğu?
Benim var şuanda gece yatmadan önce içilen bir toz verdi doktorumMerhaba, idrar yolu enfeksiyonu oldum ben.. gebeyken geçiren kimse oldu mu