2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yaaaa doktorun çok uzun süre vermis N nimolik bir sonrakine karından gördü bebisi
Ben 6. Haftada vajinadan kalp atışını duydum. 7. Haftada karından kalp atışını duydum. 10. Haftaya kadar hiş gerekli değil. Gerçi ayda 1 gitmeye başlıyorsunuz.

bende herhangi bir belirti yoktu en son kontrole gittiğimde doktor birkaç kan testi istemişti sonraki gelişinde getirirsin diye.. haftaya cuma kontrolüm var kan testlerini dün yaptırdım orada çıktı..
Kan testiniz de mi belli oldu enfeksiyon olduğu?

İçiyorum bol bol.. neden oldu anlamadım vajinal kullandığım fitille alakalı mı bilmiyorum
Valla bende 4x1 fitil kullanıyorum tuvalete girerken çıkarken el yıkamaktan perişan oldum farklı bir wc kullandıysanız da olabilir kullanılan ilaçlar biraz bağışıklık baskılıyor

bende herhangi bir belirti yoktu en son kontrole gittiğimde doktor birkaç kan testi istemişti sonraki gelişinde getirirsin diye.. haftaya cuma kontrolüm var kan testlerini dün yaptırdım orada çıktı..
Yaaaa doktorun gerekeni yapar o zaman canım

Bende de var gebelikten önce de kronikti aksef 500 mg antibiyotik kullanıyorum 2 gün sonra tekrar tahlil vericem inşallah geçmiştir. Ama hamilelikte çok sık yaşarsın dedi doktorum kontrollü olduğumuz sürece bir sıkıntı olmaz dedi

Kızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ? Yaz geldi soğuk şeyler içmek istiyorum ıce latte vs siz ne içiyorsunuz önereceğiniz bir içecek var mı ?

Kan testiniz de mi belli oldu enfeksiyon olduğu?
Evet kan testini bir doktor arkadaşıma yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.. Kendi doktorum da idrar yolu enfeksiyonu dedi ama çıkmayan birkaç testim var onlar da çıksın bakarız dedi

bu arada idrar testi olacak.. kafam çok karıştı 😃 idrar testinde çıktı benim.. aynı anda başka kan testleri de yaptırmıştım hepsini doktora yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.

Back