- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Yıne de gebelık şekeri cıkmasın diye karbonhidrat ve şekerden uzak duralımEvet verilmesede aman gomulup gidecez birde onu dusunenem![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıne de gebelık şekeri cıkmasın diye karbonhidrat ve şekerden uzak duralımEvet verilmesede aman gomulup gidecez birde onu dusunenem![]()
Şekere düştüm şu aralar çikolata çok istiyo canimmYıne de gebelık şekeri cıkmasın diye karbonhidrat ve şekerden uzak duralım![]()
Valla benim prolutex var göbekten birde oksapar geçmesi için ara ara pamuğa alkol döküp uyguluyorum biraz olsun rahatlatıyorKızlar selam,
Ya bu progestan iğneden kalçamda iğne yapacak yer kalmadı gerçekten hem çok acıyor , hem ağrı gibi bir şey oluyor sert sertsabır etmeye çalışıyorum tabii ki .. geçmesi için siz neler yapıyorsunuz tavsiyeniz var mı ?
Mahrum etme kendını, ama ölcülü olmakta fayda varŞekere düştüm şu aralar çikolata çok istiyo canimm
Benim lekelerim hala devam ediyorBugün kontrolüm vardı kızlar şükür her şey yolunda kanama kesilince Ecopirin e tekrar başladık. Bende zayıf sayılırımama göbeğim vardı şimdi onun göbek değil bebek olduğunu düşünüyorum çünkü dolgunluk var güzel bir hissiyat . 8+3 üz bana da günler geçmek bilmiyor 3 aydır hamile gibiyim ama daha 8 haftalık
![]()
Siz keseyi görmüşümüydünüzYıne de gebelık şekeri cıkmasın diye karbonhidrat ve şekerden uzak duralım![]()
Damla keseyi gördünüz mü belirtisiz dimi sizde ben sadece aç uyanıyorumŞekere düştüm şu aralar çikolata çok istiyo canimm
Geçecek inşallah canım biraz daha sabret herkes bir olmuyor ama korkacak bişey yok seninde için rahat olsun sadece bir süreçBenim lekelerim hala devam ediyorbana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Yok canim yaaa doktor ikisini bir görelim dedi haftaya salı işte kontrolüm kan vererek benimle olduğunu görüyorum şu anDamla keseyi gördünüz mü belirtisiz dimi sizde ben sadece aç uyanıyorumbi de doktor bulabildinizmi Kasım doğum için
Hayır 1 hafta sonraya ınsallah kalp atısına gideceğimSiz keseyi görmüşümüydünüz
Benide kalp atışı için 26 mayısa çağırdılar gerçekten zaman geçmiyor yarın kontrol kanlarımı vereceğimHayır 1 hafta sonraya ınsallah kalp atısına gideceğim![]()
Doktorlar bızı anlamıyorBenide kalp atışı için 26 mayısa çağırdılar gerçekten zaman geçmiyor yarın kontrol kanlarımı vereceğim
Düşündüm de bende transferden 28 gün sonra kalp atışına gitmişim ama öncesinde keseyi görmeye falan gittiğim için hızlı geçmiş gibi geldiDoktorlar bızı anlamıyorbu ınsanlar meraktan ölürler diye hiç düşünmüyorlar
Hareketsizlik kötü tabiki iş yapma ama günde en az yarım saat yürüyüş öneriyorlar kan akışı sağlandığı için yatmak iyi fikir değilYok ya çok dikkat ediyorum valla bol bol su da içiyorum sebze meyve bol bol tüketiyorum .![]()
Canimm bende pcosluyum Haziran'da 4 yillik evli olacağız hiç gebelik oluşmadı iki kez aşılamada denedim yine olmadı. Bu ay tüp bebeğe başladık 4 gün ilaç kullandım bugün kontrolüm vardi en büyüğü 10 buçuk olan yumurtalarım var ilaca devam edicem senin nasıldı acabaÇok zor bir süreç gerçekten ilk asilamamda çok deneyimsizdim iğrenç bir şekilde asilama sürecimiz olmuş tüp bebek tedavisinde anladım bunu Rabbım inşallah cektigimiz acıların mukafatini kucağımıza doldurarak verirdondurulmuş transfer mi olucaksin
Yaaaaaa masallahhhh hadi darısı kalbineeeKızlar biz dayanamadık dün kese görmeye gittik çok şükür gördük ama daha çok küçük şimdilik 1 gözüküyor haftaya tekrar gel daha iyi gözükür dedi iki de olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun gidip götün yani beklemeyin kalp atışını bence iyi geliyor insana çok şükürbu da minnak ımın ilk fotisi
![]()
Canım benim yumurtaların 11 günde büyüdü mm lerini sormadım bilmiyorum sonra opu islemi yapıldı rahim dinlendirme sürecine girdik 25 Nisan da da transferim oldu çok şükür şimdilik pozitifimCanimm bende pcosluyum Haziran'da 4 yillik evli olacağız hiç gebelik oluşmadı iki kez aşılamada denedim yine olmadı. Bu ay tüp bebeğe başladık 4 gün ilaç kullandım bugün kontrolüm vardi en büyüğü 10 buçuk olan yumurtalarım var ilaca devam edicem senin nasıldı acaba
Insallah canim gidin gorun beklemeyin ya niye geldiniz diyen olmuo derlerse de dayanamadik deyinYaaaaaa masallahhhh hadi darısı kalbineee![]()