- 1 Mart 2023
- 1.983
- 1.976
- 53
- 26
Canim benim doktor birazcik seyInsallah canim gidin gorun beklemeyin ya niye geldiniz diyen olmuo derlerse de dayanamadik deyinvala gordum rahatladim
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim doktor birazcik seyInsallah canim gidin gorun beklemeyin ya niye geldiniz diyen olmuo derlerse de dayanamadik deyinvala gordum rahatladim
![]()
Geçmiş olsun bol bol su içinMerhaba, idrar yolu enfeksiyonu oldum ben.. gebeyken geçiren kimse oldu mu
Maşallah canımGünaydın kızlar, dun bırkere leke geldı, bugun dayanamadım doktora gittim, kesemızı gorduk cok sukur, mınıcık bır cızgı vardı yolkun dıbınde, bebek olusmaya baslamıs, 3 4 gune kalbı de duyarız dedı doktorum, haftaya carsmaba cagırdı![]()
Yaaaa ne güzel haberlerle başladık güne masallahGünaydın kızlar, dun bırkere leke geldı, bugun dayanamadım doktora gittim, kesemızı gorduk cok sukur, mınıcık bır cızgı vardı yolkun dıbınde, bebek olusmaya baslamıs, 3 4 gune kalbı de duyarız dedı doktorum, haftaya carsmaba cagırdı![]()
Canı geçmiş olsun bol su tüket bu süreçte.Merhaba, idrar yolu enfeksiyonu oldum ben.. gebeyken geçiren kimse oldu mu
Vajinal dan mı gorulduGünaydın kızlar, dun bırkere leke geldı, bugun dayanamadım doktora gittim, kesemızı gorduk cok sukur, mınıcık bır cızgı vardı yolkun dıbınde, bebek olusmaya baslamıs, 3 4 gune kalbı de duyarız dedı doktorum, haftaya carsmaba cagırdı![]()
Transfer tarihin neydi canım bende pazartesi görcem inşallahGünaydın kızlar, dun bırkere leke geldı, bugun dayanamadım doktora gittim, kesemızı gorduk cok sukur, mınıcık bır cızgı vardı yolkun dıbınde, bebek olusmaya baslamıs, 3 4 gune kalbı de duyarız dedı doktorum, haftaya carsmaba cagırdı![]()
İçiyorum bol bol.. neden oldu anlamadım vajinal kullandığım fitille alakalı mı bilmiyorumCanı geçmiş olsun bol su tüket bu süreçte.
Olabilirr bende de son günlerde yanma hissi oluştu sende belirti neydiİçiyorum bol bol.. neden oldu anlamadım vajinal kullandığım fitille alakalı mı bilmiyorum
Ben de transfer sonrası olmuştum bol su içmiştim bende kronik zaten sistit. Doktoruna söyle istersen fitil var hamilelerin kullanacağı belki ondan verirİçiyorum bol bol.. neden oldu anlamadım vajinal kullandığım fitille alakalı mı bilmiyorum
Ay ne güzel haberler masallah masallahSelamlar herkese. Ben de 23 Nisan transfer sonrası dün kese görmeye gittim kalbini de duyduk çok şükürinşallah devamı de böyle sağlıkla ilerler
![]()
Damloş senin ne zaman randevunAy ne güzel haberler masallah masallah![]()
Aynen, karından gorulmedi, vajınadan cpk net gorulduVajinal dan mı goruldu
24 nısan, 3.gun embrıyosu, bugun 5+4üzTransfer tarihin neydi canım bende pazartesi görcem inşallah
Olmezsem o güne kadar 23unde insallahDamloş senin ne zaman randevun
Benim doktorda vajinal bakıyor 10. Haftaya kadar böyle dediVajinal dan mı goruldu