2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet kan testini bir doktor arkadaşıma yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.. Kendi doktorum da idrar yolu enfeksiyonu dedi ama çıkmayan birkaç testim var onlar da çıksın bakarız dedi

bu arada idrar testi olacak.. kafam çok karıştı 😃 idrar testinde çıktı benim.. aynı anda başka kan testleri de yaptırmıştım hepsini doktora yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.
Anladım canım yanman falan yoksa sorun yok

Kızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ? Yaz geldi soğuk şeyler içmek istiyorum ıce latte vs siz ne içiyorsunuz önereceğiniz bir içecek var mı ?
Ben transferden beri Türk kahvesini çayı kolayı sodayı biraktim ama canım bazen çok istiyor içtiğim su ve ayran var sadece

Kızlar biz dayanamadık dün kese görmeye gittik çok şükür gördük ama daha çok küçük şimdilik 1 gözüküyor haftaya tekrar gel daha iyi gözükür dedi iki de olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun gidip götün yani beklemeyin kalp atışını bence iyi geliyor insana çok şükür🤲🥰 bu da minnak ımın ilk fotisi🫶
Hayırlı olsun 😍😍 Kaç haftalıkken gördünüz?

Kızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ? Yaz geldi soğuk şeyler içmek istiyorum ıce latte vs siz ne içiyorsunuz önereceğiniz bir içecek var mı ?
Ben içiyorum canım ben doktoruma sordum. Ne içip ne yemeliyim diye bana dedi ki katkı maddesi olmayan herşeyi yiyip içebilirsin dedi

Ben içiyorum canım ben doktoruma sordum. Ne içip ne yemeliyim diye bana dedi ki katkı maddesi olmayan herşeyi yiyip içebilirsin dedi
Ben transferden beri Türk kahvesini çayı kolayı sodayı biraktim ama canım bazen çok istiyor içtiğim su ve ayran var sadece
Bugün inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum belki kahve iyi gelir diye düşündüm içeyim bir tane bir sonraki kontrolde sorucam doktoruma özellikle yazın soğuk kahve çok tüketirim inşallah içebiliyoruzdur☺️

Bugün inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum belki kahve iyi gelir diye düşündüm içeyim bir tane bir sonraki kontrolde sorucam doktoruma özellikle yazın soğuk kahve çok tüketirim inşallah içebiliyoruzdur☺️
Canım internetten falan da baktım günlük bir fincan içilebilir yazıyor

Kızlar 5+5 dedi doktor keseyi de gördük çok şükür 🙏🏼 kalp atışı için 1 hafta sonra çağırdı rabbim bekleyen herkese güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_2634.jpeg
    IMG_2634.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 70
Back