2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İlk transferiniz mi ne yapıyorsunuz hıç nelere dikkat ediyorsunuz.🌼
Evet ilk transferim. Yani artık normal hayatıma döndüm canım. Ev süpürmüyorum, ama bulaşık çamaşır ev toplama faln yapıyorum, dışarı çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum. Ben artık 9. Haftaya girdim daha rahatım tabi

Kızlar ben transferden sonra 2 gün dinlenip sonrasında ev temizliği hariç herşeyi yaptım.Zaten 5 gün sonra işe başladım, 2 gün sonra yemeğimi yaptım, yürüyüşe çıktım geçen gün banyoyu temizledim kendini zorlanmadan, birde ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.Sizin yaptığınız hareketlerle bebeğe bir zarar gelmez, onlar en güzel yerdeler Zaten.O yüzden ilk 2 gün önemli sonrasında yavaştan işlerinizi halledin, günlük hayatınıza dönün ki stres olmayalım

Evet ilk transferim. Yani artık normal hayatıma döndüm canım. Ev süpürmüyorum, ama bulaşık çamaşır ev toplama faln yapıyorum, dışarı çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum. Ben artık 9. Haftaya girdim daha rahatım tabi
Hm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Kazasız belasız kucağınıza alırsınız
Bn daha 9. Günüm daha kan testi vermedim 20 sinde vericem inşallah olur

Yok ya çok yavaş gidip geliyorum ağir iş de yapmıyorum . Daha doğrusu hiç bir şey yapmıyorum. Allah kayınvalidem den razı olsun o yanimda
Bana hemşire günlük hayatınıza geri dönün kendinizi yormadan, bu rahminizin kan akışı ve bebeğin tutunması için çok önemli dedi, aklınızda olsun 🌺
Olmezsem o güne kadar 23unde insallah😅😅
Benimde 23ünde, seninle yakın gidiyoruz damla, transferim 24 nisandı benim de:)

Kızlar ben transferden sonra 2 gün dinlenip sonrasında ev temizliği hariç herşeyi yaptım.Zaten 5 gün sonra işe başladım, 2 gün sonra yemeğimi yaptım, yürüyüşe çıktım geçen gün banyoyu temizledim kendini zorlanmadan, birde ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.Sizin yaptığınız hareketlerle bebeğe bir zarar gelmez, onlar en güzel yerdeler Zaten.O yüzden ilk 2 gün önemli sonrasında yavaştan işlerinizi halledin, günlük hayatınıza dönün ki stres olmayalım
Katılıyorum ben sürekli hamile olduğumu unutuyorum dün dayanamayıp mutfak dolaplarımı sildim ,Allahın izniyle dediğiniz gibi ağır kaldırmadan rutinime devam ediyorum

Katılıyorum ben sürekli hamile olduğumu unutuyorum dün dayanamayıp mutfak dolaplarımı sildim ,Allahın izniyle dediğiniz gibi ağır kaldırmadan rutinime devam ediyorum
Bencede hamileliği unutmak daha iyi, ben evde olduğum günlerde sürekli düşünmekten kafayı yiyorum, çalışmak iyi geliyor, dediğin gibi evde birşeylerle uğraşmak da öyle.Ha özel bir durum olur, doktor hareket etme hep yat derse orası ayrı onun dışında stres oluyoruz yoktan yere

Kızlar ben bugün doktoruma gittim , doktorum herşey yolunda dedi, biraz hafif kanamam olmuştu gayet iyisin dedi keseyi gördü , doktordan eve geldim şimdi çok fena kanamam var kıpkırmızı ve nasıl akıyo başına gelen var mı ?

Kızlar ben bugün doktoruma gittim , doktorum herşey yolunda dedi, biraz hafif kanamam olmuştu gayet iyisin dedi keseyi gördü , doktordan eve geldim şimdi çok fena kanamam var kıpkırmızı ve nasıl akıyo başına gelen var mı ?
Doktorunuza söylediniz mi? Proluton vurdurabilirsiniz. Kanamanızı kesecektir. Vajinal mi baktılar?

Back