2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Insallah canim gidin gorun beklemeyin ya niye geldiniz diyen olmuo derlerse de dayanamadik deyin vala gordum rahatladim
Canim benim doktor birazcik sey kızar yani adim gibi eminim. Beta bile verirken hocam kaç cikmis dedigimde napican ben iyi diyorum işte niye stres yapmaya calisiyosun kendine diyen bir adam

Maşallah canım

Yaaaa ne güzel haberlerle başladık güne masallahbir ben kaldım goremeyen

Vajinal dan mı goruldu

Transfer tarihin neydi canım bende pazartesi görcem inşallah

İçiyorum bol bol.. neden oldu anlamadım vajinal kullandığım fitille alakalı mı bilmiyorum
Ben de transfer sonrası olmuştum bol su içmiştim bende kronik zaten sistit. Doktoruna söyle istersen fitil var hamilelerin kullanacağı belki ondan verir

Birşey sorcam arkadaşlar 1 Mayıs'ta transferim oldu. 13 ünde kan verecektim bazi nedenlerden dolayı olmadi bugüne kanı vricem randevu saatimi bekliyorum(. İngiltere'de yaşıyorum ve burada normal hastanelerde gebelik icin kan testi yapmıyorlar. O yüzden özel hastanede yaptiracam.) Benim normal adet günüm 13 u idi ve benim 14 ünde leke leke kanamam başladı kahve veya açık kırmızı pembeye kaçar bir renk ama dün daha yoğun bir kanama oldu ama genede normal adetimin ikinci gününden daha az di bir peti bile doldurmadi kanamam. Bugünde kanamam var ama kan daha çok sulanmış kan gibi. Bu arada sabah akşam progesteron iğneleri yapiyorum karnimdan. Bu progesteron iğneleri kulananmaya devam ettiğimiz sürece Eğer bebek tutunmadiysa normal adet gününden 1 gün sonra regli olunurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…