- 1 Mart 2023
- 1.982
- 1.976
- 53
- 26
Senin bebektir edin budun ne zatenBenim hafif çıktı göbeğim ama bebek mi göbek mi bilmiyorumbenim bulantılarım oluyor ama kusturmuyor Allahtan ama benim çok baş ağrım oluyor keşke oda olmasa
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebektir edin budun ne zatenBenim hafif çıktı göbeğim ama bebek mi göbek mi bilmiyorumbenim bulantılarım oluyor ama kusturmuyor Allahtan ama benim çok baş ağrım oluyor keşke oda olmasa
![]()
Benimde öyle ama dün geceden sonra sabaha kadar ağrım oldu.Senin bebektir edin budun ne zatenbaş ağrısı bende de oluyor uyandiktan 3 4 saat sonra geciyor
Olabilir kuzum ama erken sanki dahaSenin 2 tane bebiş olduğu için önce çıkar bence göbeğin
Sen 7. Haftadasın ben 9. Haftadadayım. Çıkabilir bence çünkü benim hafif belli olmaya başladı bikeOlabilir kuzum ama erken sanki daha![]()
Bişey olmaz canım ya doğumdan sonra verirsin. Bende en son 6. Haftada tartışmıştım 12. Haftada tekrar tartılcam bakalımKendi ruh sağlığım için asla tartilmiyorumilaçlar beni çok sisirdi hareketsiz kalınca fa üstüne eklendi galiba. Yakında gören doğuma gudicem sqnabilir
![]()
bebeğin belli olması için çok erken daha kilo almışsınızdır ben daha kilo verdim iştahsızlıktan sadece rahimde dokununca sertlik var 3 aydan hatta 4 aydan sonra hafif belli olur karın daha üste çıkmadı kiSen 7. Haftadasın ben 9. Haftadadayım. Çıkabilir bence çünkü benim hafif belli olmaya başladı bike![]()
Aaa o zaman çıkmıştırSen 7. Haftadasın ben 9. Haftadadayım. Çıkabilir bence çünkü benim hafif belli olmaya başladı bike![]()
Sen ilaçları ne zaman bırakacaksın kuzum ? Bu gün doktorum bana 9. Haftada bırak dediSen 7. Haftadasın ben 9. Haftadadayım. Çıkabilir bence çünkü benim hafif belli olmaya başladı bike![]()
Tansıyonu takıp edın, hergun aynı saatlerde ölcmeye calısın, kontrole gıttıgınızde doktorunuza bılgı verırsınızBenimde öyle ama dün geceden sonra sabaha kadar ağrım oldu.
Tansiyon aleti aldım bunun için. BakacağımTansıyonu takıp edın, hergun aynı saatlerde ölcmeye calısın, kontrole gıttıgınızde doktorunuza bılgı verırsınız
Estrofemi bıraktım, progestan dexi 12. Haftada oksaparı 14. Haftada. Galiba ikiye düşecek progestan fitil ve duphastonSen ilaçları ne zaman bırakacaksın kuzum ? Bu gün doktorum bana 9. Haftada bırak dedi
Benim hiç karnım yoktu ama bi anda çıktı karnımbebeğin belli olması için çok erken daha kilo almışsınızdır ben daha kilo verdim iştahsızlıktan sadece rahimde dokununca sertlik var 3 aydan hatta 4 aydan sonra hafif belli olur karın daha üste çıkmadı ki
Benimde mide yanmam varAaa o zaman çıkmıştırben de hazımsızlıktan şişkinlik yaşadığımı düşünüyordum
Asla takmıyorum kafama bugünler için çok bekledim 3_5 20 kilonun lafımı olurBişey olmaz canım ya doğumdan sonra verirsin. Bende en son 6. Haftada tartışmıştım 12. Haftada tekrar tartılcam bakalım![]()
Ay çok şükür canimmmmBugün kontrolüm vardı kızlar şükür her şey yolunda kanama kesilince Ecopirin e tekrar başladık. Bende zayıf sayılırımama göbeğim vardı şimdi onun göbek değil bebek olduğunu düşünüyorum çünkü dolgunluk var güzel bir hissiyat . 8+3 üz bana da günler geçmek bilmiyor 3 aydır hamile gibiyim ama daha 8 haftalık
![]()
HahahaAsla takmıyorum kafama bugünler için çok bekledim 3_5 20 kilonun lafımı olur![]()
Evet verilmesede aman gomulup gidecez birde onu dusunenemHahahazaten doğumdan sonra bi anda bebek falan gidince baya bi kilo veriliyor
Aynen ya bebişler sağlıklı olsun daEvet verilmesede aman gomulup gidecez birde onu dusunenem![]()
Ay Amin aminnnAynen ya bebişler sağlıklı olsun da