• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim hafif çıktı göbeğim ama bebek mi göbek mi bilmiyorum 😂😂 benim bulantılarım oluyor ama kusturmuyor Allahtan ama benim çok baş ağrım oluyor keşke oda olmasa 😂
Senin bebektir edin budun ne zaten😅😅baş ağrısı bende de oluyor uyandiktan 3 4 saat sonra geciyor

Kendi ruh sağlığım için asla tartilmiyorum😅ilaçlar beni çok sisirdi hareketsiz kalınca fa üstüne eklendi galiba. Yakında gören doğuma gudicem sqnabilir 😅😅
Bişey olmaz canım ya doğumdan sonra verirsin. Bende en son 6. Haftada tartışmıştım 12. Haftada tekrar tartılcam bakalım 😂

Sen 7. Haftadasın ben 9. Haftadadayım. Çıkabilir bence çünkü benim hafif belli olmaya başladı bike 😂
bebeğin belli olması için çok erken daha kilo almışsınızdır ben daha kilo verdim iştahsızlıktan sadece rahimde dokununca sertlik var 3 aydan hatta 4 aydan sonra hafif belli olur karın daha üste çıkmadı ki

Bugün kontrolüm vardı kızlar şükür her şey yolunda kanama kesilince Ecopirin e tekrar başladık. Bende zayıf sayılırım 😄ama göbeğim vardı şimdi onun göbek değil bebek olduğunu düşünüyorum çünkü dolgunluk var güzel bir hissiyat . 8+3 üz bana da günler geçmek bilmiyor 3 aydır hamile gibiyim ama daha 8 haftalık 😂

bebeğin belli olması için çok erken daha kilo almışsınızdır ben daha kilo verdim iştahsızlıktan sadece rahimde dokununca sertlik var 3 aydan hatta 4 aydan sonra hafif belli olur karın daha üste çıkmadı ki
Benim hiç karnım yoktu ama bi anda çıktı karnım 😂

Bugün kontrolüm vardı kızlar şükür her şey yolunda kanama kesilince Ecopirin e tekrar başladık. Bende zayıf sayılırım 😄ama göbeğim vardı şimdi onun göbek değil bebek olduğunu düşünüyorum çünkü dolgunluk var güzel bir hissiyat . 8+3 üz bana da günler geçmek bilmiyor 3 aydır hamile gibiyim ama daha 8 haftalık 😂
Ay çok şükür canimmmm😅ilaçlarda sisiriyor bizi acicik yarı yarıya yarısı bebe yarısı ilac

Back