• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canim kedimin asilari tam doktoruma söyledim tuvaletini temizlemedigin sürece sorun olmaz dedi bende tedaviden beri tuvalet temizliğine karışmıyorum
Genelde bakıyorlar canım o yüzden sordum. Pozitif çıksa sorun değilde negatif çıkarsa bulaşma riski yüksek oluyor diye sordum

Genelde bakıyorlar canım o yüzden sordum. Pozitif çıksa sorun değilde negatif çıkarsa bulaşma riski yüksek oluyor diye sordum
Valla bakmadilar canım sen diyince aklıma takıldı evden dışarıya da hiç çıkmaz kedim asisi da tam olunca hiç düşünmemiştim gittiğimde baktiricam en kısa surede

Valla bakmadilar canım sen diyince aklıma takıldı evden dışarıya da hiç çıkmaz kedim asisi da tam olunca hiç düşünmemiştim gittiğimde baktiricam en kısa surede
Canım doktorun önemli değil dediyse önemli değildir bide öbür doktora gittiğinde zaten eğer isterse o zaman yaptırırsın 🌸

Benimde köpeğim var neden tuvaletini temizlemek yasak doktorum hiç böyle bişey den bahsetmedi
Yasak değil temizlememeni oneririm temizlersen de maske ve eldivenle yap dedi sonuçta bakteri barindiriyor sağlıklı olmadığı içindir yüksek ihtimalle

Yasak değil temizlememeni oneririm temizlersen de maske ve eldivenle yap dedi sonuçta bakteri barindiriyor sağlıklı olmadığı içindir yüksek ihtimalle
Benimde 2 tane köpeğim var ister istemez salyalari bulaşıyor elimi fln güzel yıkıyorum ama bişey olmaz bence ya korona dönemi o salya korudu beni hastalıktan yüzümü bı yaliyolardi antikor miss😂😂😂😂😂😂

Selamlar

Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.

Yazan herkese teşekkürler

Benimde 2 tane köpeğim var ister istemez salyalari bulaşıyor elimi fln güzel yıkıyorum ama bişey olmaz bence ya korona dönemi o salya korudu beni hastalıktan yüzümü bı yaliyolardi antikor miss😂😂😂😂😂😂
Evladım zaten herseyi mis ama bebisi de düşünmem lazim😅babasına kakaladim temizlik işini bir sure de o yapsın artık

Back