- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Yaaaaa benim göbek var da kiloKızlar sanki benim karnım çıkmaya başladı he mutlu oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa benim göbek var da kiloKızlar sanki benim karnım çıkmaya başladı he mutlu oluyorum
Canim kedimin asilari tam doktoruma söyledim tuvaletini temizlemedigin sürece sorun olmaz dedi bende tedaviden beri tuvalet temizliğine karışmıyorumdamlakcbs damla senin kedilerin falan var ya, Toxoplasma falan baktılat mı?
Salı günü 9. Hafta olacağım inşallahSizin kaçıncı haftaydi banada diyolar çıktı diye boğazım durmuyor birde
Genelde bakıyorlar canım o yüzden sordum. Pozitif çıksa sorun değilde negatif çıkarsa bulaşma riski yüksek oluyor diye sordumCanim kedimin asilari tam doktoruma söyledim tuvaletini temizlemedigin sürece sorun olmaz dedi bende tedaviden beri tuvalet temizliğine karışmıyorum
Valla bakmadilar canım sen diyince aklıma takıldı evden dışarıya da hiç çıkmaz kedim asisi da tam olunca hiç düşünmemiştim gittiğimde baktiricam en kısa suredeGenelde bakıyorlar canım o yüzden sordum. Pozitif çıksa sorun değilde negatif çıkarsa bulaşma riski yüksek oluyor diye sordum
Canım doktorun önemli değil dediyse önemli değildir bide öbür doktora gittiğinde zaten eğer isterse o zaman yaptırırsınValla bakmadilar canım sen diyince aklıma takıldı evden dışarıya da hiç çıkmaz kedim asisi da tam olunca hiç düşünmemiştim gittiğimde baktiricam en kısa surede
Aklıma soktun artık rahat etmem ilk gittiğimde yaptiriyim içim rahat etsin.Canım doktorun önemli değil dediyse önemli değildir bide öbür doktora gittiğinde zaten eğer isterse o zaman yaptırırsın
Benimde köpeğim var neden tuvaletini temizlemek yasak doktorum hiç böyle bişey den bahsetmediCanim kedimin asilari tam doktoruma söyledim tuvaletini temizlemedigin sürece sorun olmaz dedi bende tedaviden beri tuvalet temizliğine karışmıyorum
Canım doktorun önemli değil dediyse önemli değildir bide öbür doktora gittiğinde zaten eğer isterse o zaman yaptırırsın
Yasak değil temizlememeni oneririm temizlersen de maske ve eldivenle yap dedi sonuçta bakteri barindiriyor sağlıklı olmadığı içindir yüksek ihtimalleBenimde köpeğim var neden tuvaletini temizlemek yasak doktorum hiç böyle bişey den bahsetmedi
Benimde 2 tane köpeğim var ister istemez salyalari bulaşıyor elimi fln güzel yıkıyorum ama bişey olmaz bence ya korona dönemi o salya korudu beni hastalıktan yüzümü bı yaliyolardi antikor missYasak değil temizlememeni oneririm temizlersen de maske ve eldivenle yap dedi sonuçta bakteri barindiriyor sağlıklı olmadığı içindir yüksek ihtimalle
19.günüSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Evladım zaten herseyi mis ama bebisi de düşünmem lazimbabasına kakaladim temizlik işini bir sure de o yapsın artıkBenimde 2 tane köpeğim var ister istemez salyalari bulaşıyor elimi fln güzel yıkıyorum ama bişey olmaz bence ya korona dönemi o salya korudu beni hastalıktan yüzümü bı yaliyolardi antikor miss
19. Gün canimSelamlar
23. GünSelamlar
25. GünSelamlar
Başlandığı günden itibaren 23. Gün yapıldı transferimSelamlar
19. Gün canımSelamlar