- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hesaplamayı bilmiyorum ama benim de 25 Nisan transfer tarihim 5. Gün embriyosu ne zaman kese gördünüz kalp için ne zamana çağırdılar benim kese günüm salıArkadaşlar merhaba 24 nisanda 5.gün embriyosu transferi olanlar kaçıncı hafta olarak hesaplıyor sunuz? Ben transfer tarihinden yada adet tarihinden hesaplıyordum kese görmeye gittiğimde doktorum 4 hafta olarak kabul edebilirsin dedi kafam karıştı
20.günüSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Donuk muydu embriyonuz taze miydi?25. Gün
Öncelikle sakin olmanızı öneririm proluton depot vermişmiydi doktorunuz onu vurdurabilirsinizKızlar 25 nisanda transfer oldum
1.bthcg 94
2.hcg 207
3. Hcg 455 çıkmıştı daha keseyi Salı günü görücem ama az önce pembe renkte kanamam başladı hafta sonu da girdi araya doktorum da yok napmalıyım sizce tekrar bthcg versem mi günlerdir vermiyorum yükseliyor mu yükselmiyor mu bilmiyorum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosuDonuk muydu embriyonuz taze miydi?
Geçmiş olsun ama korkma canım benim 20 günde 2 kere kanama oldu süreklide lekelenmem gerekiyor şükür bebekte bir şey yok ben progestan kullanıyorum progestan vurdur direk bebeğe bir zararı yok duphaston hap içiyorumKızlar 25 nisanda transfer oldum
1.bthcg 94
2.hcg 207
3. Hcg 455 çıkmıştı daha keseyi Salı günü görücem ama az önce pembe renkte kanamam başladı hafta sonu da girdi araya doktorum da yok napmalıyım sizce tekrar bthcg versem mi günlerdir vermiyorum yükseliyor mu yükselmiyor mu bilmiyorum
Gebe misiniz şimdi?Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Cuma günü gördüm keseyi kalp içinse 26 Mayıs'a çağırdılarkese muayanesindrn sonra da bir sürü tahlil istedi onları yaptıracağımBu hesaplamayı bilmiyorum ama benim de 25 Nisan transfer tarihim 5. Gün embriyosu ne zaman kese gördünüz kalp için ne zamana çağırdılar benim kese günüm salı
Evet ama keseyi 22sinde göreceğiz inşallahGebe misiniz şimdi?
Evden çıkıp başka kedilerle ilişki kurmuyorsa ve çiğ et vermiyorsanız birşey olmaz inşallah benim de 2 tane kedim varValla bakmadilar canım sen diyince aklıma takıldı evden dışarıya da hiç çıkmaz kedim asisi da tam olunca hiç düşünmemiştim gittiğimde baktiricam en kısa surede
Benimde olmuştu aktif kırmızı kanama aynı şekilde demişti doktor. Görmek çok üzücü oluyor ama stres yapma maalesef yapacak bişey yok sen elinden geleni yapmışsın inşallah bebeğin seni bırakmayacak. Üzülme sadece dinlen hiç kalkma bol su iç ve Allah’a sığın canım. Şuan ağlamanın sana bir faydası yok zararı var biraz güçlü olmaya çalış. O kadar çok kadın var ki bunu yaşayan bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran hiç üzülme o yüzden inşallah geçecek Allah yardımcın olsunKızlar benim bu gece çok fena kanamam oldu bir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?
Allah razı olsun canım Allah'a sığınıyorum ama içimdeki korku çok fena. Vücudumun titremesine engel olamıyorum. Senin kanaman ne kadar sürmüştü? O kadar ilaca rağmen önceki kadar çok olmasa da hala kanamam varBenimde olmuştu aktif kırmızı kanama aynı şekilde demişti doktor. Görmek çok üzücü oluyor ama stres yapma maalesef yapacak bişey yok sen elinden geleni yapmışsın inşallah bebeğin seni bırakmayacak. Üzülme sadece dinlen hiç kalkma bol su iç ve Allah’a sığın canım. Şuan ağlamanın sana bir faydası yok zararı var biraz güçlü olmaya çalış. O kadar çok kadın var ki bunu yaşayan bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran hiç üzülme o yüzden inşallah geçecek Allah yardımcın olsun
18.gunSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
İğneye rağmen 2 gün devam etmişti kanama. Biraz ayakta kalınca lekelenmem tekrar başlıyor bende bugün proluton yaptıracağım. Zor biliyorum ama biraz rahatlat kendini iyi düşün kuzenimde öyle olmuştu hastanede bile yattı şimdi oğlu 3 yaşında :) keşke yaşamasaydık bunu ama bebeğin seninle kalbi atıyor yaşıyor umut var demekAllah razı olsun canım Allah'a sığınıyorum ama içimdeki korku çok fena. Vücudumun titremesine engel olamıyorum. Senin kanaman ne kadar sürmüştü? O kadar ilaca rağmen önceki kadar çok olmasa da hala kanamam var
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben 10+5 teyim hâlâ kanama ve lekelenmelerle uğraşıyorum. Her o kanı ve lekeyi görünce bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. Evet biliyorum çok zor ama birçok kişide oluyor. Umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Moralini bozma ben 5+3ten beri bu durumdayım. Rabbim kucağımızi boş bırakmasınKızlar benim bu gece çok fena kanamam oldu bir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?