• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Allah razı olsun canım Allah'a sığınıyorum ama içimdeki korku çok fena. Vücudumun titremesine engel olamıyorum. Senin kanaman ne kadar sürmüştü? O kadar ilaca rağmen önceki kadar çok olmasa da hala kanamam var😢
Canım benim 5-6 gündür hiç kesilmedi kanamam sürekli yattığım halde. Doktor sadece yat diyor ben de korkuyorum. Rabbime emanetler bebeklerimiz İnşaAllah bir şey olmaz.

İğneye rağmen 2 gün devam etmişti kanama. Biraz ayakta kalınca lekelenmem tekrar başlıyor bende bugün proluton yaptıracağım. Zor biliyorum ama biraz rahatlat kendini iyi düşün kuzenimde öyle olmuştu hastanede bile yattı şimdi oğlu 3 yaşında :) keşke yaşamasaydık bunu ama bebeğin seninle kalbi atıyor yaşıyor umut var demek
Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun sizden🤲😢

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben 10+5 teyim hâlâ kanama ve lekelenmelerle uğraşıyorum. Her o kanı ve lekeyi görünce bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. Evet biliyorum çok zor ama birçok kişide oluyor. Umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Moralini bozma ben 5+3ten beri bu durumdayım. Rabbim kucağımızi boş bırakmasın
O kadar ilaca rağmen kanamanın durmaması çok korkutuyor😢 bı de rengi bordoya döndü ara ara pıhtı da geliyor. Sanırım pıhtı olması iyi bişey değil çok üzülüyorum ama elimden hicbirsey gelmiyor. Eşim bugün görevli evde yalnızım hickimsem yok çok çaresiz hissediyorum kendimi😢 oy kullanmaya da gidemeyecegim zaten. Herşey üst üste geldi. Rabbim beterinden korusun inşallah 🤲 Rabbim sizin de yardimciniz olsun sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah 🤲

Canım benim 5-6 gündür hiç kesilmedi kanamam sürekli yattığım halde. Doktor sadece yat diyor ben de korkuyorum. Rabbime emanetler bebeklerimiz İnşaAllah bir şey olmaz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım 🤲😢korkulmayacak gibi degilki😢 Aminnn insallah Rabbim emeklerimize, bize acısın inşallah 🤲

Kızlar benim bu gece çok fena kanamam oldu😭😭 bir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım😭😭 sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?
Canım benim asla ayağa kalkma, kanaman fazlaymış ben böyle iki bebeğimi kaybettim , kalçadan pruloton veriyorlar ondan vurdur, oral progesteron al, ve alttan muayene ettirme ve wc dışında kalkma , benim doktorum çok rahattı bişeycikler olmaz olmaz dedii inanma çok geçmil olsun gönlünğ ferah tut önlemini al hiç bişey olmaz inşallah

Kızlar benim bu gece çok fena kanamam oldu😭😭 bir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım😭😭 sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?
Allahin izniyle birsey olmaz kuzum 😕🤲 dinlen bol bol

Canım benim asla ayağa kalkma, kanaman fazlaymış ben böyle iki bebeğimi kaybettim , kalçadan pruloton veriyorlar ondan vurdur, oral progesteron al, ve alttan muayene ettirme ve wc dışında kalkma , benim doktorum çok rahattı bişeycikler olmaz olmaz dedii inanma çok geçmil olsun gönlünğ ferah tut önlemini al hiç bişey olmaz inşallah
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canim hiç kalkmıyorum lavabo dışında ama bir türlü uykuya gecemiyorum vücudumun titremesine engel olamıyorum. Allahimm çoook zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canim hiç kalkmıyorum lavabo dışında ama bir türlü uykuya gecemiyorum vücudumun titremesine engel olamıyorum. Allahimm çoook zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏
Şiddetli ağrınız yoksa korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Ben 3 kere düşük yaptım ağrısı berbattır anlarsınız yani o agrıyı. Agrınız Yoksa hiç korkmayın bebegınız sizinle

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun 💐 artık göbeğimde yer kalmadığı için bugün ilk defa bacağımdan vurdum.

Back