• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de :) oğluma kardeş nasip olur mu diye tekrar denedik, 24 nisanda transfer yapıldı . Bakalım bebeği görmeyi bekliyoruz Allah nasip ederse 🥰🧿 Allahım tüm isteyenlerle bizlere de uğraştırmadan versin 🤲🏻
Maşallah Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah oğlunuz kac yasında 1 ay sonra 3 bitecek oğlumun

Yaa harikaaa ben bir gün önce oldum transfer ama 23une kadar beklemek zorundayım ikisini bir arada istedi zaman gecmiyor
Bende 26 sında transfer olmuştum 23 üne verdi Dr um randevu kese ve kalp atışını aynı anda dinlemek için bence o kadar geç verdi sabredemiyorum :) Salı günü takibimi yapmayı düşündüğüm dr a gidicem randevu aldım keseyi görmek için

Bende 26 sında transfer olmuştum 23 üne verdi Dr um randevu kese ve kalp atışını aynı anda dinlemek için bence o kadar geç verdi sabredemiyorum :) Salı günü takibimi yapmayı düşündüğüm dr a gidicem randevu aldım keseyi görmek için
Evet baya geç canım zaman geçmek bilmiyor bende başkasına gitmeyi düşündüm ama doktorum çok emek verdi ilk onunla görüp duymak istiyorum

Bende 29 u transfer oldum 22sine kese için çağırdı inşallah görürüz sizde bende keseyi

Eklentiler

• C5DEACEB-857F-4054-BF03-05FADE0E7B29.jpeg
    C5DEACEB-857F-4054-BF03-05FADE0E7B29.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 68
Benim de oğlum Eylül 2020 doğumlu, eylülde 3 olacak nasipse, Allah ömürlerini versin hepsinin , analı babalı büyüsünler 🥰
Canım merhaba benim de bir oğlum var 24 eylül 2020 doğumlu o da tüp bebek şimdi 24 nisan da transfer oldum ben de hamileyim çok fazla benzerliğimiz var da yazmak istedim hayırlı olsun inşallah😍

Son düzenleme:
Proluton depot vuruldum 1 gün sonra hala gelmeye devam ediyordu daha sonra progeston anında kesti kanamayı
Sizin vurulduğunuzu bilmiyorum malsf
Ben yanlış yazmışım canım 🙈🙈🙈 proluton depot vuruldum bende dün bugün progestana devam edeceğim şimdi farkettim yorum silinmiyor belli süre sonra düzeltilmiyor sanırım lekelenme var bende

Ben yanlış yazmışım canım 🙈🙈🙈 proluton depot vuruldum bende dün bugün progestana devam edeceğim şimdi farkettim yorum silinmiyor belli süre sonra düzeltilmiyor sanırım lekelenme var bende
Ben pazar vurulmuştum pazartesi Progestan vuruldum kanama progestandan sonra kesildi

Hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alın 3. Gün kaç hucreliydi embriyonuz söylediler mi
Teşekkürler amin 🤲🏻 hiç bilmiyorum 5.gün embriyosuydu

Canım merhaba benim de bir oğlum var 24 eylül 2020 doğumlu o da tüp bebek şimdi 24 nisan da transfer oldum ben de hamileyim çok fazla benzerliğimiz var da yazmak istedim hayırlı olsun inşallah😍
çok benziyormuşuz gerçekten 🥰 benim oğlum da 21eylül 2020 😀 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻

Back