• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar siz hangi programı kullanıyorsunuz bi tane indirdim son adet tarihini soruyor neye göre hesaplıycaz biz?
Adet tarihine göre de bakan doktorlar var transfer tarihine göre de bakanlar var. Ben adet tarihine göre olanı kullanıyorum.

Selam hanımlar. Bugün minigimi gördüm şükürler olsun🤲🥰 doktor "kalp atışını görüyorum ama size bir sonraki randevuda dinletecegim" dedi. İnşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımiza almak nasip olur🤲🥰 bu arada iki embriyo transfer edilmişti bı tanesi tutmuş.
Yaaa çok güzel masallahhhh🥰

Tüp bebekle bir oğlum var sımdı kardes ıcın donmus embrıyo transfer hazırlıgındayız. Pazartesi transfer günüm belli olacak inşallah
Benim de :) oğluma kardeş nasip olur mu diye tekrar denedik, 24 nisanda transfer yapıldı . Bakalım bebeği görmeyi bekliyoruz Allah nasip ederse 🥰🧿 Allahım tüm isteyenlerle bizlere de uğraştırmadan versin 🤲🏻

Kızlar selam. Bu gün ikinci kan testini yaptırdım 657 çıktı. bu gün transferden sonra 13.gün. değer iyi dedi doktor. cuma keseyi görmeye gideceğiz ancak boş görme olasılığımız var mı acaba? bu biraz korkutuyor beni.
Merhaba gittiniz mi acaba keseyi görmek için

Back