- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 23
- 34
Ben şimdi keseyi gördümm26 mayısa kalp atışı için randevu verdiBen daha kese görmedim salı randevum. Programa göre bugün 5haftalığım ama çok erken gibi belirtiler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi keseyi gördümm26 mayısa kalp atışı için randevu verdiBen daha kese görmedim salı randevum. Programa göre bugün 5haftalığım ama çok erken gibi belirtiler için
İnşaAllah sizin durumunuz ne ? Transfer oldu mu? Gebelik var mı?Dinlenın bol bol guzel haberler alırsınız inşallah bizede haber verin
Adet tarihine göre de bakan doktorlar var transfer tarihine göre de bakanlar var. Ben adet tarihine göre olanı kullanıyorum.Kızlar siz hangi programı kullanıyorsunuz bi tane indirdim son adet tarihini soruyor neye göre hesaplıycaz biz?
Yaaa çok güzel masallahhhhSelam hanımlar. Bugün minigimi gördüm şükürler olsun doktor "kalp atışını görüyorum ama size bir sonraki randevuda dinletecegim" dedi. İnşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımiza almak nasip olur bu arada iki embriyo transfer edilmişti bı tanesi tutmuş.
happy mom kullanıyorum ben transfer tarihimle 1 gün oynuyor arasindaKızlar siz hangi programı kullanıyorsunuz bi tane indirdim son adet tarihini soruyor neye göre hesaplıycaz biz?
Evet canım 1 dakika frlan böyle adet ağrısı gibi girip çıkıyorMerhaba kızlar progeston fitil sonrası ağrınız oluyor mu
Allahım ne zormuş böyle yatmak korkmak 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum
Ben öğrenir öğrenmez gittim biraz test yapıp sisteme kaydediyorlar. 20. Haftada tetanoz aşısı için çağırıyorlarBen bilmiyordum bunu ne zaman gitmek gerekiyor?
Darısı en yakın zamanda size olsun inşallah canımYaaa çok güzel masallahhhh
5. Gün embriyosuysa transfer tarihinden 19 gün geriye gidin onu adet tarihiniz olarak kaydedin. 3. Gün ise 17 gündü galiba.Kızlar siz hangi programı kullanıyorsunuz bi tane indirdim son adet tarihini soruyor neye göre hesaplıycaz biz?
Tüp bebekle bir oğlum var sımdı kardes ıcın donmus embrıyo transfer hazırlıgındayız. Pazartesi transfer günüm belli olacak inşallahİnşaAllah sizin durumunuz ne ? Transfer oldu mu? Gebelik var mı?
Ay Amin aminnDarısı en yakın zamanda size olsun inşallah canım
Hadi İnşaAllah senin de güzel haberlerini alırız canımTüp bebekle bir oğlum var sımdı kardes ıcın donmus embrıyo transfer hazırlıgındayız. Pazartesi transfer günüm belli olacak inşallah
Ben :) tek transfer yapıldı, 2 kese göründü ama henüz bebekler görülmedi. 23 mayısta kontrole gideceğim , hayırlısı inşallahYa kızlar bişi soracam tek transfer edilip çifte dönen olmuş mu hiç ?
Bende 2 kese göründü tek embriyo olmasına rağmen, inşallah sağlıkla bebekleri görmek de nasip olsunİnşallah siz gördünüz mü keseyi?
Ben elimi kesmiştim 7 ay olmuş yaptıralı tekrar yapılıyor mu canım biliyor musunBen öğrenir öğrenmez gittim biraz test yapıp sisteme kaydediyorlar. 20. Haftada tetanoz aşısı için çağırıyorlar
Benim de :) oğluma kardeş nasip olur mu diye tekrar denedik, 24 nisanda transfer yapıldı . Bakalım bebeği görmeyi bekliyoruz Allah nasip ederse Allahım tüm isteyenlerle bizlere de uğraştırmadan versinTüp bebekle bir oğlum var sımdı kardes ıcın donmus embrıyo transfer hazırlıgındayız. Pazartesi transfer günüm belli olacak inşallah
Benim de 6. Hafta kaşık ağrım ara ara oluyorSelam kızlar kanama yok ama kasık ağrım çok oluyor bugün 7.ci haftaya giriyorum çok şükür iğne batması gibi böyle yaşayan var mı
Canım onu bilmiyorum. Başka aşılar var galiba gidip konuşmak şazım sağlık ocağıylaBen elimi kesmiştim 7 ay olmuş yaptıralı tekrar yapılıyor mu canım biliyor musun
Merhaba gittiniz mi acaba keseyi görmek içinKızlar selam. Bu gün ikinci kan testini yaptırdım 657 çıktı. bu gün transferden sonra 13.gün. değer iyi dedi doktor. cuma keseyi görmeye gideceğiz ancak boş görme olasılığımız var mı acaba? bu biraz korkutuyor beni.