Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gebelik takibi ve doğumdan sonraki aşıların yapılması için aile hekimine gitmek gerekiyor. Hala gidicem bir türlü fırsat bulup gidemedim bende.Kızlar sanırım aile hekimliğinden kan testi yaptırmamız gerekiyomuş bilgisi olan var mı
O zaman kalkma canım bol bol dinlenBilmiyorum ki kuzum teşekkür ederim doktor bir şey demiyor. Sadece yat dinlen diyor
Öyle yapmaya çalışıyorum ama belim ağrıdı yatmaktanO zaman kalkma canım bol bol dinlen
Ben iyiyim canım bi sıkıntı yok lekelenmem bitti, sırt ağrısı karın ağrısı falan oluyor tabi. Mide bulantısı ve mide yanması çok oluyor ama daha kusmadım. 12. Haftada randevum var onu bekliyorum bugün ilaçlarımı yazdırmaya sağlık ocağına gideceğimÖyle yapmaya çalışıyorum ama belim ağrıdı yatmaktan![]()
İnşaAllah bir şey olmaz. Senin durumun nasıl canım ?
İnşaAllah kuzum. Çok şükürBen iyiyim canım bi sıkıntı yok lekelenmem bitti, sırt ağrısı karın ağrısı falan oluyor tabi. Mide bulantısı ve mide yanması çok oluyor ama daha kusmadım. 12. Haftada randevum var onu bekliyorum bugün ilaçlarımı yazdırmaya sağlık ocağına gideceğiminşallah bir şey olmaz canım üzme kendini
Benimde bugün kahverengi lekelenmem oldu tekrar doktor korkma diyor kaç gündür yatıyordum doğum günüm diye akşam dışarı çıktım tekrar oldu moralim bozuluyor artık hep yatmamız mı gerekiyor anlamadım . İyi olsunlar da yatayım diyorsun bu sefer yatmaktan ağrıyor her yerim psikolojik olarak yorgun hissettiriyor . İnşallah geçer de biraz nefes alabilirizİnşaAllah kuzum. Çok şükürbenim daha bulantı başlamadı. İnşaAllah olmaz. Karın ağrısı bende de oluyor. Adet olacak gibi
Evet canım adet ağrısı oluyor çok fazlaİnşaAllah kuzum. Çok şükürbenim daha bulantı başlamadı. İnşaAllah olmaz. Karın ağrısı bende de oluyor. Adet olacak gibi
İnşaAllah canım. Senin de çoğul gebelik mi ? Allah yardımcımız olsun İnşaAllah.Benim de aynı her yerim ağrıyor. Lavaboya gitmeye korkuyorum bir şey olacak diyeBenimde bugün kahverengi lekelenmem oldu tekrar doktor korkma diyor kaç gündür yatıyordum doğum günüm diye akşam dışarı çıktım tekrar oldu moralim bozuluyor artık hep yatmamız mı gerekiyor anlamadım . İyi olsunlar da yatayım diyorsun bu sefer yatmaktan ağrıyor her yerim psikolojik olarak yorgun hissettiriyor . İnşallah geçer de biraz nefes alabiliriz
Bende de oluyor canım.Evet canım adet ağrısı oluyor çok fazla
Primolut depot vuruldum bugün ilk defa inş lekelenmelerim geçer 20 günü geçti hala devam ediyorGeçmiş olsun canım, neden kanaman oluyor? Kanama alanı falan var mı? Yoksa boş gebelik yüzünden mi
Yok benim tek bebeğim. İyi olsunlar yazmışım şimdi farkettim. Bende kanama görücem diye sürekli kontrol ediyorum. Doktorum bazı kadınlarda böyle olur korkma diyor şu 3. Ayı bitirsek hayırlısıyla. Bugün 8 hafta olduİnşaAllah canım. Senin de çoğul gebelik mi ? Allah yardımcımız olsun İnşaAllah.Benim de aynı her yerim ağrıyor. Lavaboya gitmeye korkuyorum bir şey olacak diye
Kesilir bence çünkü baya etkili bi ilaçPrimolut depot vuruldum bugün ilk defa inş lekelenmelerim geçer 20 günü geçti hala devam ediyor
Geçen pazar olmuştum bende devam etmişti kanama bu pazar tekrar olucam. İnşallah geçecek canımPrimolut depot vuruldum bugün ilk defa inş lekelenmelerim geçer 20 günü geçti hala devam ediyor
İnşaAllah canım. Hayırlısıyla geçer İnşaAllah benim 6+6 bu gün. Geçmiyor zaman.Yok benim tek bebeğim. İyi olsunlar yazmışım şimdi farkettim. Bende kanama görücem diye sürekli kontrol ediyorum. Doktorum bazı kadınlarda böyle olur korkma diyor şu 3. Ayı bitirsek hayırlısıyla. Bugün 8 hafta oldu![]()
İnşallah canım rahimde hematom oluşmuş demişti doktor o yüzden ben kendim vurdurdum burdan edindiğim bilgilere göre inşallah faydasını görürüm doktorum vermedi bana kendin bilirsin dedi progestan kullanıyordum onu bugün vurulmadım yarın vurulcamGeçen pazar olmuştum bende devam etmişti kanama bu pazar tekrar olucam. İnşallah geçecek canım![]()
Dinlenın bol bol guzel haberler alırsınız inşallah bizede haber verinGideceğim pazartesi günü. 3 gündür kanamam devam ediyor. Maalesef geçmedi
Ben bilmiyordum bunu ne zaman gitmek gerekiyor?Evet gebelik takibi ve doğumdan sonraki aşıların yapılması için aile hekimine gitmek gerekiyor. Hala gidicem bir türlü fırsat bulup gidemedim bende.