Evet çoğul gebeliklerde oluyormuş
Cok heyecanli gecmiyor vakit bir an evvel sabah olur insallah
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çoğul gebeliklerde oluyormuş
Insallah sizin dr guzel haberinizi alirizBende 24 nisanda transfer oldum daha göremedim randevum yarınahayırlı olsun çok sevindim
İnşş bakalım yarın belli olacakInsallah sizin dr guzel haberinizi aliriz![]()
Aynı gün transfer olmuşuz, hayırlı haberler inşallahBende 24 nisanda transfer oldum daha göremedim randevum yarınahayırlı olsun çok sevindim
İnşallah siz gördünüz mü keseyi?Aynı gün transfer olmuşuz, hayırlı haberler inşallah![]()
Maşallh cnm bende aynı tarihte transfer oldum ama değerlerim yavaş yükseliyor darısı bize inşKizlar 26 nisanda transfer olmustum hatirlarsaniz, bugun keseyi gordum sukurdarisi kalp atisina insallahh
Ben de bugün adet ağrısı çektim canım ara ara kasık ağrılarım da oluyor. Senden 3 gün ileriyim sanırım. 17 nisan benim.Selam kızlar kanama yok ama kasık ağrım çok oluyor bugün 7.ci haftaya giriyorum çok şükür iğne batması gibi böyle yaşayan var mı
18 Nisan benimde canım regl ağrısı değil de batma gibi seninde mi öyleBen de bugün adet ağrısı çektim canım ara ara kasık ağrılarım da oluyor. Senden 3 gün ileriyim sanırım. 17 nisan benim.
Arada batma şeklinde arada adet ağrısı gibi oluyor canim18 Nisan benimde canım regl ağrısı değil de batma gibi seninde mi öyle
Canım benim çift transfer oldu ama üçüz oldu. Embriyolar kendi içinde ikiye bölünmüşYa kızlar bişi soracam tek transfer edilip çifte dönen olmuş mu hiç ?
Maşallah yaa nasibe bakCanım benim çift transfer oldu ama üçüz oldu. Embriyolar kendi içinde ikiye bölünmüş
Görüştüm üçüz tehlikeli diyor. Birini sonlandırmak istiyor. Diğer bebekler özürlü olabilir diyor maalesef. Zaten hala kesede bebek göremedik ikisi var da üçüncü boş gibiMaşallah yaa nasibe bakdoktorunuzla görüştünüz mü ne diyor
Bir kaç doktora daha gidin lütfen durumunuz varsa millet altız doğuruyor onlar nasıl oluyor kiGörüştüm üçüz tehlikeli diyor. Birini sonlandırmak istiyor. Diğer bebekler özürlü olabilir diyor maalesef. Zaten hala kesede bebek göremedik ikisi var da üçüncü boş gibi
Gideceğim pazartesi günü. 3 gündür kanamam devam ediyor. Maalesef geçmediBir kaç doktora daha gidin lütfen durumunuz varsa millet altız doğuruyor onlar nasıl oluyor ki
Evet var çift transfer olmuş tek embriyosu bölünüp üçüz olanlr var gruptaYa kızlar bişi soracam tek transfer edilip çifte dönen olmuş mu hiç ?
Geçmiş olsun canım, neden kanaman oluyor? Kanama alanı falan var mı? Yoksa boş gebelik yüzünden miGideceğim pazartesi günü. 3 gündür kanamam devam ediyor. Maalesef geçmedi
Ben daha kese görmedim salı randevum. Programa göre bugün 5haftalığım ama çok erken gibi belirtiler içinBen 5+4 teyim benimde mide yanmam ve bulantım rahatsız edici erkenmi geçmi bilmiyorum
Bilmiyorum ki kuzum teşekkür ederim doktor bir şey demiyor. Sadece yat dinlen diyorGeçmiş olsun canım, neden kanaman oluyor? Kanama alanı falan var mı? Yoksa boş gebelik yüzünden mi