• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım geldik şimdi. İkisinin de kalp atışını duyduk çok şükür. Üçüncü kese de büyümüş yüksek ihtimalle bu da gelişecek dedi. Ama üçüncüyü sonlandırmamız lazım, diğer bebeklerin gelişimine engel olur 600 gram doğarlar dedi. Özürlü olabilirler dedi.
Perinatolojiye yönlendircem seni dedi. Pruluton depot iğne yaptılar. Progestan dex’i günde 2 kereye çıkardı. Full yatış dedi.
Canım hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Doktorların en güzel şekilde yönlendirir seni sen içini ferah tut sağlıkla kucağına al inşallah❤️

Kizlar 26 nisanda transfer olmustum hatirlarsaniz, bugun keseyi gordum sukur 🙏 darisi kalp atisina insallahh

Hayirli ugurlu olsun canim insallah allh allah bu kese hangi duruma göre gorunuyor ya ben anlamiyorum hic bende 20 nisan da oldum 12 mayis kese ama dis gebelik oldugu icin erken bakicam dedi drum yoksa 17 sinde gidecektim 5+5 im bugun yarin gorunurmuki kesem

Hayirli ugurlu olsun canim insallah allh allah bu kese hangi duruma göre gorunuyor ya ben anlamiyorum hic bende 20 nisan da oldum 12 mayis kese ama dis gebelik oldugu icin erken bakicam dedi drum yoksa 17 sinde gidecektim 5+5 im bugun yarin gorunurmuki kesem
Evet görünür benim 5+2 de görünmüştü kesem

Belki kalp atisiyla beraber bakmak istemistir bilemedim ki 😞

Oh iyi o zaman insallah bende gorurum yarin dua edin banada olur mu 2 embriyo konmustu belki ikizdir 🤲🏻 kalp atisini ne kadar sure sonra goruyoruz peki 7 de falan mi
Kalp atışını da 10 gün sonra görmüştüm galiba

Back