- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Çok sevindimBenim transferi yapan doktorum farkli ilde oldugundan kendi ilimde randevu almistim, goremeyebiliriz yine de bakalim dedi, gorebildik![]()
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindimBenim transferi yapan doktorum farkli ilde oldugundan kendi ilimde randevu almistim, goremeyebiliriz yine de bakalim dedi, gorebildik![]()
Canım hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Doktorların en güzel şekilde yönlendirir seni sen içini ferah tut sağlıkla kucağına al inşallahCanım geldik şimdi. İkisinin de kalp atışını duyduk çok şükür. Üçüncü kese de büyümüş yüksek ihtimalle bu da gelişecek dedi. Ama üçüncüyü sonlandırmamız lazım, diğer bebeklerin gelişimine engel olur 600 gram doğarlar dedi. Özürlü olabilirler dedi.
Perinatolojiye yönlendircem seni dedi. Pruluton depot iğne yaptılar. Progestan dex’i günde 2 kereye çıkardı. Full yatış dedi.
Diger doktorum 23unde gidebilirsiniz demisti, bu 10 gun sonra gelin dedi bakalm hangi gune randevu bulabilirsemÇok sevindimkalp atisina darısı ne zaman cagirdi
İnşaAllah kuzumCanım hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Doktorların en güzel şekilde yönlendirir seni sen içini ferah tut sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Ay ne guzelDiger doktorum 23unde gidebilirsiniz demisti, bu 10 gun sonra gelin dedi bakalm hangi gune randevu bulabilirsem![]()
Kizlar 26 nisanda transfer olmustum hatirlarsaniz, bugun keseyi gordum sukurdarisi kalp atisina insallahh
Evet görünür benim 5+2 de görünmüştü kesemHayirli ugurlu olsun canim insallah allh allah bu kese hangi duruma göre gorunuyor ya ben anlamiyorum hic bende 20 nisan da oldum 12 mayis kese ama dis gebelik oldugu icin erken bakicam dedi drum yoksa 17 sinde gidecektim 5+5 im bugun yarin gorunurmuki kesem
Belki kalp atisiyla beraber bakmak istemistir bilemedim kiHayirli ugurlu olsun canim insallah allh allah bu kese hangi duruma göre gorunuyor ya ben anlamiyorum hic bende 20 nisan da oldum 12 mayis kese ama dis gebelik oldugu icin erken bakicam dedi drum yoksa 17 sinde gidecektim 5+5 im bugun yarin gorunurmuki kesem
Evet görünür benim 5+2 de görünmüştü kesem
Belki kalp atisiyla beraber bakmak istemistir bilemedim ki![]()
Evet gerci erkenmis kalp atisi icin, ben de bilemedim o zamanHimm kalp atisini sanki bu haftada duyamaz gbi ama ben de bilemiorum neyse yarina kadar sabredeyim ak mi kara mi belli olur Allahin izniyle![]()
Evet gerci erkenmis kalp atisi icin, ben de bilemedim o zamanhayirlisiyla olsun da gec olsun
![]()
Aminn sağolasın rabbim herkesin sağlıklı kucağına almayı nasip etsinHmm kimyasal olmuş o zaman. Geçmiş olsun. Allah aratmasın inşallah
Kalp atışını da 10 gün sonra görmüştüm galibaOh iyi o zaman insallah bende gorurum yarin dua edin banada olur mu 2 embriyo konmustu belki ikizdirkalp atisini ne kadar sure sonra goruyoruz peki 7 de falan mi
Ben net bir şekilde birini 6+4 de birini de 6+1 de net duydum canım. Bu gün yani :)Oh iyi o zaman insallah bende gorurum yarin dua edin banada olur mu 2 embriyo konmustu belki ikizdirkalp atisini ne kadar sure sonra goruyoruz peki 7 de falan mi
Ben net bir şekilde birini 6+4 de birini de 6+1 de net duydum canım. Bu gün yani :)
Evett ara ara giriyor geçiyorKızlar, benim göbek deliğim ağrıyor, adet olacakmışım gibi karnımda rahatsızlık var. Pozitif görenler sizde de oluyor mu?
Bende 24 nisanda transfer oldum daha göremedim randevum yarınaKizlar 26 nisanda transfer olmustum hatirlarsaniz, bugun keseyi gordum sukurdarisi kalp atisina insallahh
Evet çoğul gebeliklerde oluyormuşAaa keseler farkli zamanlarda mi duyuluyor o nasilmis ya![]()