- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
ay masallah valla benim de aklımda şu an tek soru tek mi çift mi benimle mi degik miAy giremedim ne zamandır pazartesi ben de verdim 799 olmuş birden artmış ikiz mi acaba dedik vala hayırlısı olsun![]()
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay masallah valla benim de aklımda şu an tek soru tek mi çift mi benimle mi degik miAy giremedim ne zamandır pazartesi ben de verdim 799 olmuş birden artmış ikiz mi acaba dedik vala hayırlısı olsun![]()
İnşaAllah kuzum. Asıl transferi yapan doktoruma pazartesi gideceğim o şimdilik bir şey yaptırma dediSizde iyiki varsınız bu süreci sizle çok güzel atlattim elhamdülillahkorkma kuzum doktor riske atar ni hiç vardır bildiği bir yöntem daha önce kaç kere yaptılar bakalım bu süreci en kısa sürede en az hasarla atlat insallah
Anladım canım en iyisini pazartesi doktorun belirlesin insallahİnşaAllah kuzum. Asıl transferi yapan doktoruma pazartesi gideceğim o şimdilik bir şey yaptırma dedi
Oh çok sükür, sağlıkla kavuşun inşallahCanım geldik şimdi. İkisinin de kalp atışını duyduk çok şükür. Üçüncü kese de büyümüş yüksek ihtimalle bu da gelişecek dedi. Ama üçüncüyü sonlandırmamız lazım, diğer bebeklerin gelişimine engel olur 600 gram doğarlar dedi. Özürlü olabilirler dedi.
Perinatolojiye yönlendircem seni dedi. Pruluton depot iğne yaptılar. Progestan dex’i günde 2 kereye çıkardı. Full yatış dedi.
İnşaAllah canım teşekkür ederimOh çok sükür, sağlıkla kavuşun inşallahgönlümü ferah tut, doktorun seni en iyi şekilde yönlendirir
![]()
Canım benimde çok yoğun pembe kanamam oldu panikleyerek acile gitmiştim ama şükür şuanda bi sıkıntı yok..Sen iğne yaptırıyormusun?Kızlar dün geceden beri açık pembe ama yoğun kanamam var korkuyorum
Bu gün yaptılar canım pruluton depot. Çok şükür canım. Kırmızı olmadıkça korkmamak lazım sanırım.Canım benimde çok yoğun pembe kanamam oldu panikleyerek acile gitmiştim ama şükür şuanda bi sıkıntı yok..Sen iğne yaptırıyormusun?
Kimyasal mi olduMalesef benim değerim düştü![]()
Bılmıyorum kan. Verdım düşük cıktı doktorla daha görüşmedmKimyasal mi oldu
Eski verdiğiniz kandan mı düşük çıktı yoksa istediğiniz gibi artmamış mı?Bılmıyorum kan. Verdım düşük cıktı doktorla daha görüşmedm
Benim transfer zamaninda baslamistiKızlar ya benim dündne beri mide yanmalarım var çok erken değil mi(
Ben 5+4 teyim benimde mide yanmam ve bulantım rahatsız edici erkenmi geçmi bilmiyorumKızlar ya benim dündne beri mide yanmalarım var çok erken değil mi(
Eskı verdiğimden düşük çıktı ılk test 47. 2. Test 20. CıktıEski verdiğiniz kandan mı düşük çıktı yoksa istediğiniz gibi artmamış mı?
Hmm kimyasal olmuş o zaman. Geçmiş olsun. Allah aratmasın inşallahEskı verdiğimden düşük çıktı ılk test 47. 2. Test 20. Cıktı
Yaa harikaaa ben bir gün önce oldum transfer ama 23une kadar beklemek zorundayım ikisini bir arada istedi zaman gecmiyorKizlar 26 nisanda transfer olmustum hatirlarsaniz, bugun keseyi gordum sukurdarisi kalp atisina insallahh
İlk denememiydi canım çok uzuldum inşallah son olurEskı verdiğimden düşük çıktı ılk test 47. 2. Test 20. Cıktı
Benim transferi yapan doktorum farkli ilde oldugundan kendi ilimde randevu almistim, goremeyebiliriz yine de bakalim dedi, gorebildikYaa harikaaa ben bir gün önce oldum transfer ama 23une kadar beklemek zorundayım ikisini bir arada istedi zaman gecmiyor