- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
İnşallah çok teşekkür ederim, başarısız denemelerim olunca biraz korkuyorum kötü sonuç almaktan, sağlıklı olduğunu bilmek güven veriyor ama ne bileyim aklım hep ya bu sefer de olmazsa daRabbım yardımcın olsunnbize ihtiyaç olan bir sperm bur yumurta çok şükür sağlıklı 2 embriyonuz varr ve vücudunuz hamile kalabiliyor bu bile umut... İnşallah son olur bebisinizi kucağınıza alabilirsiniz
İnsanın aklından hiç çıkmıyor bizim için mucize olduğu için hep çok uzaktaymis ulasamayacakmisiz gibi... ama olucak insallahİnşallah çok teşekkür ederim, başarısız denemelerim olunca biraz korkuyorum kötü sonuç almaktan, sağlıklı olduğunu bilmek güven veriyor ama ne bileyim aklım hep ya bu sefer de olmazsa da
Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum daha çok yeniyim :) bu 2. Transfer mi yoksa 2. Tüp bebek mi oluyor , 2. Denemeden kasıt? :)Aaa görmedim canım bu benim ikinci denemem şuan hamileyim canımrabbim sizlerede nasip eylesin,
Canım bnm eşimde azospermi bende 30 yaşındayım ve şu an yumurta toplama sürecindeyim 15 yumurtam olduğunu söyledi şahı yaşıma göre az. Eşimde de tek tük sperm çıkıyor ilk denememiz olacak. Normal yoldan sperm çıkışı olunca testislerde ki sperm kadsr iyi değildir diyorlar sizin tüp bebek normal yoldan çıkan sperm ile mi gerçekleştiYok canım keşke İlk deneme olsaydı, kaç kere denediğimi ben bile sayamıyorum artık.Esimde kriptoazospermi var yani çok az sayıyla sperm çıkıyor, Benim de yumurta rezervim pek iyi sayılmaz, yaşıma göre biraz düşük 30 yaşına yeni girdim.En son denemede artık embriyoları genetik test pgt ye yolladık 2 tane sağlıklı embriyom var , teki transfer edilecek bir aksilik olmazsa.Umarim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder , daha öncesinde yine tüp bebekle ikiz gebelik kürtaj oldum
Benim eltim de ilk gebeliği 32 yaşında tüp bebek ile oldu 7 sene olmamış ben ondan sonra evlendim ondan önce hamile kalmıştım kızı oldu 1 tane şuan 4 yaşında 2. Tüp bebek denemesi tutmadı 3. Tüp bebek denemesinde iki döllenmis yumurta konuldu ve şuan 12 haftalık ucuzlere hamile darısı başınıza olur inşallah 3.bebek supriz oldu tek yumurta ikizi sanırsamİnsanın aklından hiç çıkmıyor bizim için mucize olduğu için hep çok uzaktaymis ulasamayacakmisiz gibi... ama olucak insallah
Yaaaaaa ay Allahim bir isterken 3 tane birden vermiş masallahBenim eltim de ilk gebeliği 32 yaşında tüp bebek ile oldu 7 sene olmamış ben ondan sonra evlendim ondan önce hamile kalmıştım kızı oldu 1 tane şuan 4 yaşında 2. Tüp bebek denemesi tutmadı 3. Tüp bebek denemesinde iki döllenmis yumurta konuldu ve şuan 12 haftalık ucuzlere hamile darısı başınıza olur inşallah 3.bebek supriz oldu tek yumurta ikizi sanırsam
Merhaba evet Bizim normal yoldan sperm çıkışı oluyor her seferinde de yeterli oluyor deniyor bize pgt den sağlıklı embriyolarımız da oluyor bu şekilde.Bende tese ile alınan spermlerle oluşan embriyolarda normal sperme göre daha çok genetik bozukluk görüldüğünü biliyorum Bizim hastanenin sitesinde öyle yazıyor.Bu arada 15 yumurta gayet iyi benden genelde 8-11 arası yumurta toplanıyorCanım bnm eşimde azospermi bende 30 yaşındayım ve şu an yumurta toplama sürecindeyim 15 yumurtam olduğunu söyledi şahı yaşıma göre az. Eşimde de tek tük sperm çıkıyor ilk denememiz olacak. Normal yoldan sperm çıkışı olunca testislerde ki sperm kadsr iyi değildir diyorlar sizin tüp bebek normal yoldan çıkan sperm ile mi gerçekleşti
Ben daha ne asilama görebildim ne de baska bisey. Sonuclarimiz iyi rahim filmim de iyi cikti. Asilamaya baslayacaktik 2 aydir kist gözüküyor tedaviye baslanmiyor ne yapacağım bilmiyorum ramazandan sonra gidecegim yine benimde yas 26 2 senelik evliyim hic korunmadikMerhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART
Aynen acaba diyorum test yapsan kan onemmli kan iki kat olcakmi oldu diyelim kese oldu diyelim bebek bebekte oldu diyelim kalp hep süreç içinde olacaz zor ama güzel kucağımıza aldığımızda bu günleri unutacaz inşallahİnsan pozitif sonuca bile tam olarak sevinemiyorhep bir sonrasını düşünmek zorundayız hep acabalarımız var
Yarın trasfer var bugün dışarı çık yürü yarından itibaren pek yuruyemiyecen benim doktorum 1hatfa yürü demişti transfer öncesiBide doğum günüm 23 nisan, gerçi ondan çok önce öğrenirim pozitif mi negatif mi diye ama inşallah doğum günü hediyesi olur bana
Merhaba benim eşimde de azospermi var biz tedaviye başlamadan önce 2 3 tane sağlıksız sperm çıkıyordu bir kaç ilaç kullandı o esnada hiç baktırmadık ama en önemlisi az çıkış da olsa sperm dna sı çok önemli biz onu da düzeltmiştik ilk denemede çok şükür bir kızım var pazartesi günü de Rabbim kısmet ederse 2.transferim olacak birde yaşına göre yumurta sayısı çok iyi kim diyor az diye bende 11 tane çıkmıştı 8 tane döllendi 5.güne 3 tane kaldı 1 tane transfer edildi transfer günü 21 tane sperm çıkmıştı sanki mucizeydi bizim için Rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel çıkmıyor çok şükürCanım bnm eşimde azospermi bende 30 yaşındayım ve şu an yumurta toplama sürecindeyim 15 yumurtam olduğunu söyledi şahı yaşıma göre az. Eşimde de tek tük sperm çıkıyor ilk denememiz olacak. Normal yoldan sperm çıkışı olunca testislerde ki sperm kadsr iyi değildir diyorlar sizin tüp bebek normal yoldan çıkan sperm ile mi gerçekleşti
Ben zaten son bi haftayı hava güzel olunca baya aktif geçirdim ama şuan progestan değerimi ölçtürmeye hastaneye gideceğim bide havalarda 2 3 gündğr çok kötüYarın trasfer var bugün dışarı çık yürü yarından itibaren pek yuruyemiyecen benim doktorum 1hatfa yürü demişti transfer öncesi
İnşallah inşallahAynen acaba diyorum test yapsan kan onemmli kan iki kat olcakmi oldu diyelim kese oldu diyelim bebek bebekte oldu diyelim kalp hep süreç içinde olacaz zor ama güzel kucağımıza aldığımızda bu günleri unutacaz inşallah
Azospermi doktoru tansel kaplancan var ya dün canlı yayın yaptı instegramda onu dinledim. Normal yoldan çıkış olan hastalarda tesede bulunan spermlere göre 6 kat daha fazla DNA hasarı olduğunu söyledi. Korktum açıkçası.Merhaba evet Bizim normal yoldan sperm çıkışı oluyor her seferinde de yeterli oluyor deniyor bize pgt den sağlıklı embriyolarımız da oluyor bu şekilde.Bende tese ile alınan spermlerle oluşan embriyolarda normal sperme göre daha çok genetik bozukluk görüldüğünü biliyorum Bizim hastanenin sitesinde öyle yazıyor.Bu arada 15 yumurta gayet iyi benden genelde 8-11 arası yumurta toplanıyor
Bir de DNAsı çok kötü düzelttik demişsiniz. Onun için ayrı bir tedavi mi uygulanıyor nasıl düzeltiliyor? Spermlerden mi bakılıyor hasar olup olmadığına bu konuda bilgi sahibi değilimMerhaba benim eşimde de azospermi var biz tedaviye başlamadan önce 2 3 tane sağlıksız sperm çıkıyordu bir kaç ilaç kullandı o esnada hiç baktırmadık ama en önemlisi az çıkış da olsa sperm dna sı çok önemli biz onu da düzeltmiştik ilk denemede çok şükür bir kızım var pazartesi günü de Rabbim kısmet ederse 2.transferim olacak birde yaşına göre yumurta sayısı çok iyi kim diyor az diye bende 11 tane çıkmıştı 8 tane döllendi 5.güne 3 tane kaldı 1 tane transfer edildi transfer günü 21 tane sperm çıkmıştı sanki mucizeydi bizim için Rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel çıkmıyor çok şükür
Çok şükür canım ne güzel senin adına sevindim. Doktorum dedi yaşın 30 senden daha çok yumurta beklerdim dedi. Ya ben 40 tane yumurtası toplanan ama sadece 1 embriyosu oluşanı da biliyorum. Bu yani yumurtanın birazda kalitesi spermin kalitesi ile ilgili. Bizim ilk denememiz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Siz normal yoldan sperm ile mi transfer oldunuzMerhaba benim eşimde de azospermi var biz tedaviye başlamadan önce 2 3 tane sağlıksız sperm çıkıyordu bir kaç ilaç kullandı o esnada hiç baktırmadık ama en önemlisi az çıkış da olsa sperm dna sı çok önemli biz onu da düzeltmiştik ilk denemede çok şükür bir kızım var pazartesi günü de Rabbim kısmet ederse 2.transferim olacak birde yaşına göre yumurta sayısı çok iyi kim diyor az diye bende 11 tane çıkmıştı 8 tane döllendi 5.güne 3 tane kaldı 1 tane transfer edildi transfer günü 21 tane sperm çıkmıştı sanki mucizeydi bizim için Rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel çıkmıyor çok şükür
Bilmiyorum Bizim daha önceden de kaliteli embriyolarımiz oluştu ama genetiği sağlam mı bilmiyorum o zamanlar kürtaj oldu, hiç tutmadığı oldu tabi bizim her seferinde 2 embriyomuz oluşuyordu 3.günden sonra gelişimleri yavaşlıyordu 5.güne gelirken spermden dolayı tabi benimde yumurta sayım çok değil onunda etkisi var .İlk defa bu sefer 4 tane blast embriyom oluştu, birinin kalitesi düşüktü 3 tanesini pgt ye gönderdik sağlıklı 2 tane geldi, kaliteleri de güzel.Bilemiyorum biz sperm çıktığı sürece tese yaptırmak istemedik bizde bazen 100.000 bazen de 50 tane çıkıyorAzospermi doktoru tansel kaplancan var ya dün canlı yayın yaptı instegramda onu dinledim. Normal yoldan çıkış olan hastalarda tesede bulunan spermlere göre 6 kat daha fazla DNA hasarı olduğunu söyledi. Korktum açıkçası.