2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Zaten kese olustugunda da ölçüm olarak daha jet tarih verirler onlar ennnnnn kolayiii sen nasilsin heycan doruktamu
Heyecanlıyım, birazda buruk maalesef. Ama güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Olacak diye ümit ediyorum. Sonrada çok ümitlenmemeye çalışıyorum. Çok karışık duygular içindeyim 😂😂

Heyecanlıyım, birazda buruk maalesef. Ama güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Olacak diye ümit ediyorum. Sonrada çok ümitlenmemeye çalışıyorum. Çok karışık duygular içindeyim 😂😂
Olumsuz düşünmek yokkk hersey çok güzel olucak bebisn tutunacak seninle olucak güzel güzel mesajlar yolluyoruzzzz evrene🤣

Merhabalar.Bende Nisan sonu gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa ama Mayısin İlk haftasına da kalabilir.Opu sonrası ilk adetimi 13 gün Sonra oldum , ikinci adetimi 8-9 gün sonra olmam lazım ama yumurtlama akıntısını geç gördüm sanırım adetime daha 2 hafta var .Zaten daha önceki opu sonrası da bu şekilde 2.adetim 5 gün gecikmişti.Süreç biraz uzayacak sanırım, sonu güzel Olsun da bekleyeceğiz artık 🙏

Merhabalar.Bende Nisan sonu gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa ama Mayısin İlk haftasına da kalabilir.Opu öncesi ilk adetimi 13 gün Sonra oldum , ikinci adetimi 8-9 gün sonra olmam lazım ama yumurtlama akıntısını geç gördüm sanırım adetime daha 2 hafta var .Zaten daha önceki opu sonrası da bu şekilde 2.adetim 5 gün gecikmişti.Süreç biraz uzayacak sanırım, sonu güzel Olsun da bekleyeceğiz artık 🙏
Merhaba cankmm Hosgeldin 🥰 hayırlısıyla olsun da azıcık daha sabrederiz. Ben opudan sonra 5 gün adet oldum yumurtlama akintisini da yasadim tarlusal da kullandim fakat tık yok benm işte bayram sonuna kalacak gibi görünüyor. Sonuç pozitif olsun da biraz dağa oyalanirim diyerek kendimi avutmayla geçiyor gunlerim🥲 ilk denemen mi sorun neydu

Merhaba cankmm Hosgeldin 🥰 hayırlısıyla olsun da azıcık daha sabrederiz. Ben opudan sonra 5 gün adet oldum yumurtlama akintisini da yasadim tarlusal da kullandim fakat tık yok benm işte bayram sonuna kalacak gibi görünüyor. Sonuç pozitif olsun da biraz dağa oyalanirim diyerek kendimi avutmayla geçiyor gunlerim🥲 ilk denemen mi sorun neydu
Yok canım keşke İlk deneme olsaydı, kaç kere denediğimi ben bile sayamıyorum artık.Esimde kriptoazospermi var yani çok az sayıyla sperm çıkıyor, Benim de yumurta rezervim pek iyi sayılmaz, yaşıma göre biraz düşük 30 yaşına yeni girdim.En son denemede artık embriyoları genetik test pgt ye yolladık 2 tane sağlıklı embriyom var , teki transfer edilecek bir aksilik olmazsa.Umarim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder , daha öncesinde yine tüp bebekle ikiz gebelik kürtaj oldum

Yok canım keşke İlk deneme olsaydı, kaç kere denediğimi ben bile sayamıyorum artık.Esimde kriptoazospermi var yani çok az sayıyla sperm çıkıyor, Benim de yumurta rezervim pek iyi sayılmaz, yaşıma göre biraz düşük 30 yaşına yeni girdim.En son denemede artık embriyoları genetik test pgt ye yolladık 2 tane sağlıklı embriyom var , teki transfer edilecek bir aksilik olmazsa.Umarim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder , daha öncesinde yine tüp bebekle ikiz gebelik kürtaj oldum
Rabbım yardımcın olsunn🤲 bize ihtiyaç olan bir sperm bur yumurta çok şükür sağlıklı 2 embriyonuz varr ve vücudunuz hamile kalabiliyor bu bile umut... İnşallah son olur bebisinizi kucağınıza alabilirsiniz

X