- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Ferah tut içini seninle bebisinAyy Allah razı olsun yaa içime su serptiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferah tut içini seninle bebisinAyy Allah razı olsun yaa içime su serptiniz
İnşallah canımZaten ya başının ağrısı midene ya da tam tersi oluyoraz daha sabır geçip gidecektir insallah
13 Nisan 3.gun embriyosuTransferin ne zamandı canım
Hesaplamada bı kaç gün oynama varda oda normalmisTransferin ne zamandı canım
Canım başım ağırmasin diye o kadar çok su içiyorum ki, belki su tüketimini arttırırsan iyi olur.. Mide bulantısı bende de bar, sen benden ilerledesin bir de, senin muhtemelen bir tik fazladır ben hemen tuzlu bisi yiyorum öyle olunca iyi geliyoAma hiç geçmeden ağrıyor resmen. Parol içsem diye düşünüyorum midemden başım ağrıyorsa saha kötü olurum diye korkuyorum. Beni bu ilaçlar çok yıpratıyor
Canım suyu çok iyi tüketiyorum ama ilaçlar midemi ağrıtıyorCanım başım ağırmasin diye o kadar çok su içiyorum ki, belki su tüketimini arttırırsan iyi olur.. Mide bulantısı bende de bar, sen benden ilerledesin bir de, senin muhtemelen bir tik fazladır ben hemen tuzlu bisi yiyorum öyle olunca iyi geliyo
Hala hepsine devam mı kesmedi mi hocCanım suyu çok iyi tüketiyorum ama ilaçlar midemi ağrıtıyor
Ben mide problemi hiç yaşamayan biriydim yanma nedir hiç bilmezdim mesela. Ta ki hamile kalana kadar :) baharat çok sevmeme ragmen azalttım acayip yaktığını farkettim. Yağlı zaten normalde de sevmiyordum şuan sadece zeytinyağı. Bu ikisi çok tetikliyor yanma ve bulantıyı. Baş ağrısı için de naneli mentollü ya da at kestanesi kremleri var böyle ferahlatan ben onlarla masaj yapıyorum bi nebze rahatlatıyor. İlk 3 ay rutin kullandığımız ilaçlar haricinde ağrı kesici kullanmak istemiyorum benCanım suyu çok iyi tüketiyorum ama ilaçlar midemi ağrıtıyor
Normal canım ilaçlarımız aşırı gaz yapıyor. Yani bende yapıyor :) gazman gibiyim afedersin. Bazen de ağrı yapıyor masaj yap karnına ve ayaklarını üşütmemeye dikkat etGaz sıkışması gibi ağrım oluyo arada normal mi
Ki sen daha yeni öğrendin değil mi? O zamanlar daha sık oluyor kasık karın ağrısı adet olacakmış gibi bazen deNormal canım ilaçlarımız aşırı gaz yapıyor. Yani bende yapıyor :) gazman gibiyim afedersin. Bazen de ağrı yapıyor masaj yap karnına ve ayaklarını üşütmemeye dikkat et
Evet mide ağrısı bana da yapıyo, ben genelde tok alıyorum ilaçları daha iyi oluyor…Canım suyu çok iyi tüketiyorum ama ilaçlar midemi ağrıtıyor
Çok normal canım, hepimizde gaz sıkışması vardırGaz sıkışması gibi ağrım oluyo arada normal mi
Evet canım yeni gaz zaten hiç sorma içimde petrol var sanirsinbugün dışarıya felan çıktım vücut aasirdi ondan tepkime verdi galibaaKi sen daha yeni öğrendin değil mi? O zamanlar daha sık oluyor kasık karın ağrısı adet olacakmış gibi bazen de
Batınca böyle korktum birdenÇok normal canım, hepimizde gaz sıkışması vardır
Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben oksapar kullanmıştım, lekelenmem olunca doktor kan sulandırıcıları kestiKızlar ben kan sulandirici olarak clexane kullandım 12 gündür devlet karşılamıyor iğne 200 liraydi oksapar muadilmus devlet ödeme yapiyormus doktoruma sorarak ona geçiş yapiyorum ama korktum da bir sorun olur mu
Kanama alanı dışarı da olunca sorun olmuyor mu acabaHiç uzulme, kanama alanı ıcerde değil, dwdıgım gıbı rahım agzındadır kanama alanı, dınlen guzelce, ınsallah durur da sen de rahatlarsın
Doktoruma danışarak degistirdim keşke başta bunu verseydi 2 bine yakın sadece kan sulandirici iğne için para gittiBir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben oksapar kullanmıştım, lekelenmem olunca doktor kan sulandırıcıları kesti
Canım nasıldı lekenmenBir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben oksapar kullanmıştım, lekelenmem olunca doktor kan sulandırıcıları kesti
Kahverengi şekilde tırnak ucu kadarCanım nasıldı lekenmen