• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ama hiç geçmeden ağrıyor resmen. Parol içsem diye düşünüyorum midemden başım ağrıyorsa saha kötü olurum diye korkuyorum. Beni bu ilaçlar çok yıpratıyor
Canım başım ağırmasin diye o kadar çok su içiyorum ki, belki su tüketimini arttırırsan iyi olur.. Mide bulantısı bende de bar, sen benden ilerledesin bir de, senin muhtemelen bir tik fazladır 🤭 ben hemen tuzlu bisi yiyorum öyle olunca iyi geliyo 🌹

Canım başım ağırmasin diye o kadar çok su içiyorum ki, belki su tüketimini arttırırsan iyi olur.. Mide bulantısı bende de bar, sen benden ilerledesin bir de, senin muhtemelen bir tik fazladır 🤭 ben hemen tuzlu bisi yiyorum öyle olunca iyi geliyo 🌹
Canım suyu çok iyi tüketiyorum ama ilaçlar midemi ağrıtıyor

Canım suyu çok iyi tüketiyorum ama ilaçlar midemi ağrıtıyor
Ben mide problemi hiç yaşamayan biriydim yanma nedir hiç bilmezdim mesela. Ta ki hamile kalana kadar :) baharat çok sevmeme ragmen azalttım acayip yaktığını farkettim. Yağlı zaten normalde de sevmiyordum şuan sadece zeytinyağı. Bu ikisi çok tetikliyor yanma ve bulantıyı. Baş ağrısı için de naneli mentollü ya da at kestanesi kremleri var böyle ferahlatan ben onlarla masaj yapıyorum bi nebze rahatlatıyor. İlk 3 ay rutin kullandığımız ilaçlar haricinde ağrı kesici kullanmak istemiyorum ben

Kızlar ben kan sulandirici olarak clexane kullandım 12 gündür devlet karşılamıyor iğne 200 liraydi oksapar muadilmus devlet ödeme yapiyormus doktoruma sorarak ona geçiş yapiyorum ama korktum da bir sorun olur mu
Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben oksapar kullanmıştım, lekelenmem olunca doktor kan sulandırıcıları kesti

Back