• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Nasip işi kuzum. Nice kaliteliler tutmayıp kotu kaliteliler tuttu pes etme sakın bence uzun bir aradan verme ilaçlar vucudunda etkiliyken daha kolay olur bazi işler gibi
Öyle mi dersin yani eşimde çok üzgün ben de şu anda. Bi yandan doktoru suçlu yorum madem kalitesi düşüktü neden tüp bebek hemen yaparsın diye ama suçlamalı mıyım onu da bilmiyorum

Öyle mi dersin yani eşimde çok üzgün ben de şu anda. Bi yandan doktoru suçlu yorum madem kalitesi düşüktü neden tüp bebek hemen yaparsın diye ama suçlamalı mıyım onu da bilmiyorum
Insaniz canım bizim de yapacaklarjmiz sınırlı bu işler gerçekten nasip işi rabbim ol dedikten sonra olmamasi için ne engel olabilir ki🌻üzüntünün tabiki yasa sonuna kadar ama sonra daha dik bir şekilde ayaklan

Yaaa keşke eşimle çok istiyoruz hatta son dakika çift transfer olunca hastnenin ortasında göbek attı esim😅😅 ama hissettiğin şey olunca pek olasılık veremiyorum
Ya ben kalp yetmezliği yaşadım doğımdan sonra kalp doktorum kesinlikle bir tane koydur dedi şimdi ikisini birlikte dondurmuşlar mecbur çözdüler ikisini de zaten iki yumurtam kalmıştı önceki transferimden sonra ameliyat masasındayım diğerini imha edioz dediler ağladım o an kötülendim yok yok dedim ikisini de transfer edin iyi ki de öyle yapmışım belki imha edilecek olan tutmuştur yani bilemeyiz 🤲🥰 benim de son an oldu eşimin haberi yoktu kızacak bana dedim çünkü hayati tehlikem var ölümden döndüm ben ilkinde tüm mesuliyet sende dediler tamam bende dedim içim el vermedi🥺

Ya ben kalp yetmezliği yaşadım doğımdan sonra kalp doktorum kesinlikle bir tane koydur dedi şimdi ikisini birlikte dondurmuşlar mecbur çözdüler ikisini de zaten iki yumurtam kalmıştı önceki transferimden sonra ameliyat masasındayım diğerini imha edioz dediler ağladım o an kötülendim yok yok dedim ikisini de transfer edin iyi ki de öyle yapmışım belki imha edilecek olan tutmuştur yani bilemeyiz 🤲🥰 benim de son an oldu eşimin haberi yoktu kızacak bana dedim çünkü hayati tehlikem var ölümden döndüm ben ilkinde tüm mesuliyet sende dediler tamam bende dedim içim el vermedi🥺
Annelik böyle birsey demkkj kendi canindan bile otee🥰Rabbım yavrularını kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sihatle belki bu hareketin bebeğini sana kavusturdu

Annelik böyle birsey demkkj kendi canindan bile otee🥰Rabbım yavrularını kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sihatle belki bu hareketin bebeğini sana kavusturdu
Aynen canım ben bi daha bunları yaşamak istemiyorum diye nasıl kötü olmuştum anlatamam nefes alamıodum kalbin yüzdesi 30 a düşmüş normal bi insanınki 60 larda olması gerek ama unutuosun bak tekrar istedim annelik böle unutuyorsun yani yaşadıklarını gözün görmüyor amin canım hep birlikte görelim inşallah 🥰🤲

Aynen canım ben bi daha bunları yaşamak istemiyorum diye nasıl kötü olmuştum anlatamam nefes alamıodum kalbin yüzdesi 30 a düşmüş normal bi insanınki 60 larda olması gerek ama unutuosun bak tekrar istedim annelik böle unutuyorsun yani yaşadıklarını gözün görmüyor amin canım hep birlikte görelim inşallah 🥰🤲
Rabbım zorlu yollardan imtihan etmiş şu an iyisin demi🥰 aminnnn

Kızlar dünden beri sürekli başım ağrıyor ve midem bulanıyor

Baş ağrısı bende de var havalardan olabilir bulantı da normal artik
Ama hiç geçmeden ağrıyor resmen. Parol içsem diye düşünüyorum midemden başım ağrıyorsa saha kötü olurum diye korkuyorum. Beni bu ilaçlar çok yıpratıyor

Doktorla konuştuk embriyo lar kalitesi ortaydı dedi bi de eşimden kaynaklı olarak sperm kalitesi düşüktü dedi. Artık bilmiyorum hayırlısı böyleymiş
Gerçekten de nasip işi 10 yıldır uğraşıyoruz 10 kez tüp bebek yaptık hep 5. Gün embriyosu transferi oldu tutmayınca tutmuyor arkadaşımın 1 günlük embriyoyu transfer ettiler tuttu

Gerçekten de nasip işi 10 yıldır uğraşıyoruz 10 kez tüp bebek yaptık hep 5. Gün embriyosu transferi oldu tutmayınca tutmuyor arkadaşımın 1 günlük embriyoyu transfer ettiler tuttu
Nasip işi orası öyle de insanı işte doktoru suçlu yorum şimdi de neden madem düşüktü sperm niye tüp bebek yaptı hemen diye ama kuzenim de düşüktü yaptılar tuttu psikolojik men sağlıklı düşünemiyorum

Kızlar bişey dicem bugün doktora kontrole gittim normalde geçen haftaya göre 7+0 olması gerekirken karından bakılan ultrason ile bugün 6+2 çıktı doktor da vajinadan bakmadığım için böyle çıktı o 3 haftaya normal olması gerektiği gibi çıkar dedi sizce de normal mi bu durum ben korktum acaba gelişmedi mi bebeğim diye bu arada kalp atışını da duyduk
Bır de transfer tarıhınıze gore adet tarıhı belırleyıp haftayı hesaplayın..

Ama hiç geçmeden ağrıyor resmen. Parol içsem diye düşünüyorum midemden başım ağrıyorsa saha kötü olurum diye korkuyorum. Beni bu ilaçlar çok yıpratıyor
Zaten ya başının ağrısı midene ya da tam tersi oluyor😕az daha sabır geçip gidecektir insallah

Back