• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bişey dicem bugün doktora kontrole gittim normalde geçen haftaya göre 7+0 olması gerekirken karından bakılan ultrason ile bugün 6+2 çıktı doktor da vajinadan bakmadığım için böyle çıktı o 3 haftaya normal olması gerektiği gibi çıkar dedi sizce de normal mi bu durum ben korktum acaba gelişmedi mi bebeğim diye bu arada kalp atışını da duyduk
Normal canin Yengem de de bir benzer olmustu haftasına uyumlu gitti sonra kalp atışı varsa korkma virsey olmaz Allahin izniyle♥️

Bence beklemelisin canım en azından pazartesibbir daha git
Pazartesi tekrar gideceğim umarım güzel olur her sey değerlerim iki kat artıyor agrım falan yok ama kese de yok dıs gebelikte kese görünüyormu acaba ne bilim yumurtalıkta tüpte falan

Pazartesi tekrar gideceğim umarım güzel olur her sey değerlerim iki kat artıyor agrım falan yok ama kese de yok dıs gebelikte kese görünüyormu acaba ne bilim yumurtalıkta tüpte falan
Kese için daha erken olabilir bilmiyorum benim içimden senin dış gebelik bir durumun olmadigindan yana

Canım ben diğer transferimde bırakmıştım ilk sonra yarım yarım içtim şimdi de azalttım zaten bi tiksinti oluyor diğerinde olmuştu şuanda da bırakmaya çalışıorum günde

swn ikinci kez verdin dimi kaç çıkmıştı
Ben içmedim daha içmek de istemiyorum pek baş agrilariylq başa çıkmaya çalışıyorum evet canim 336 geldi değerim

Kızlar ben kan sulandirici olarak clexane kullandım 12 gündür devlet karşılamıyor iğne 200 liraydi oksapar muadilmus devlet ödeme yapiyormus doktoruma sorarak ona geçiş yapiyorum ama korktum da bir sorun olur mu

Eşimde öyle diyor kötü bişe olsa bir belirti bişe olurdu diyor ama bilmiyorum içimde ümit kalmadı
Evet illaki bir belirtisi olurdu 2bin üstünde kese gorunuyor diye biliyorum pazartesi güzel haberle geleceksin inşallah. Çevren jotu etkiledi seni o yüzden öyle dusunuyosun

Kızlar ben kan sulandirici olarak clexane kullandım 12 gündür devlet karşılamıyor iğne 200 liraydi oksapar muadilmus devlet ödeme yapiyormus doktoruma sorarak ona geçiş yapiyorum ama korktum da bir sorun olur mu
Yok kuzu diğerinde de oksapar kullandım rapor çıkıyor karnından vuruosun

Doktorla konuştuk embriyo lar kalitesi ortaydı dedi bi de elimden kaynaklı olarak sperm kalitesi düşüktü dedi
Nasip işi kuzum. Nice kaliteliler tutmayıp kotu kaliteliler tuttu pes etme sakın bence uzun bir aradan verme ilaçlar vucudunda etkiliyken daha kolay olur bazi işler gibi

Keşke ama sanmıyorum normal bir şekilde devam ediyor içime de bir tanesi tutundu o da erkekmis hissi var ama hayırlısı rabbim sağlıkla sihat versin Dr hiic farketmez🥰😅
Benim ilkinde 10. Gün 295 ti değerim tabi her gebelik farklı ama doktorum ikiz olabilir demişti öyle de olmultu oyüzden dedim tabi belli de olmuyor

Benim ilkinde 10. Gün 295 ti değerim tabi her gebelik farklı ama doktorum ikiz olabilir demişti öyle de olmultu oyüzden dedim tabi belli de olmuyor
Yaaa keşke eşimle çok istiyoruz hatta son dakika çift transfer olunca hastnenin ortasında göbek attı esim😅😅 ama hissettiğin şey olunca pek olasılık veremiyorum

Evet illaki bir belirtisi olurdu 2bin üstünde kese gorunuyor diye biliyorum pazartesi güzel haberle geleceksin inşallah. Çevren jotu etkiledi seni o yüzden öyle dusunuyosun
İki ayrı doktora gittim ikiside bir bulgu yok kesede yok dedi artık moral falan kalmadı canım bilmiyorum

Back